Şimdi Ara

Vodafone Sorular - Sorunlar (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
4
Favori
7.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayır önce taahütünüz bitecek,sonra tekrar bi taahüt'e girebilirsiniz..ya da taahüt'ü iptal ediceksiniiz kalan 2 ay'ın bedeli tek faturada cıkacak onu ödeyip tekrar bi telefon taahütüne gireceksiniz diğer şekilde bahsettiğiniz gibi bi duurum yok maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tengrielders

Hayır önce taahütünüz bitecek,sonra tekrar bi taahüt'e girebilirsiniz..ya da taahüt'ü iptal ediceksiniiz kalan 2 ay'ın bedeli tek faturada cıkacak onu ödeyip tekrar bi telefon taahütüne gireceksiniz diğer şekilde bahsettiğiniz gibi bi duurum yok maalesef.

Teşekkür ederim cevaplar için kolay gelsin
  • Tengrielders kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler müşteri hizmetlerini aradım son ay olması itibariyle bir cayma bedeli olmadığını söylediler bende taahhüdümü sonlandırdım
    tahhütüm 6 şubat 23:59'da bitiyordu
    bana aynın 5'i yada 6'sında arayıp istediğim an anlık faturasıza geçebileceğim söylendi.

Ben hattımı başka operatöre taşımak istiyorum son ay olduğu için cayma bedeli yok dendi bu durumda taahhüt süresinin bittiği gün yada 2 gün önce numara taşımak için başvursam vodafone hat taşıyorum diye cayma bedeli ister mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baybars_

cevap için teşekkürler müşteri hizmetlerini aradım son ay olması itibariyle bir cayma bedeli olmadığını söylediler bende taahhüdümü sonlandırdım
    tahhütüm 6 şubat 23:59'da bitiyordu
    bana aynın 5'i yada 6'sında arayıp istediğim an anlık faturasıza geçebileceğim söylendi.

Ben hattımı başka operatöre taşımak istiyorum son ay olduğu için cayma bedeli yok dendi bu durumda taahhüt süresinin bittiği gün yada 2 gün önce numara taşımak için başvursam vodafone hat taşıyorum diye cayma bedeli ister mi?

Benimde bu durumda idi fakat fatura kesim tarihine 2 gün kalması sebebi ile vodafone müşteri hizmetlerini arayıp derhal hattımı faturasıza geçişini sağlayıp diğer operatöre gidip taşıma işlemini başlattım. malum ekstradan 1 fatura daha ödemiyeyim diye.

• hocam merhaba, 2 yılı geçen bir süredir vodafondayım, her yöne 500 dk konuşma paketim vardı ayda 23,5 TL ödediğim taahhüt bitti şimdi kullanabileceğim fiyat olarak uygun ve yüksek görüşme dk sı lazım hangi tarifeyi önerirsiniz ayrıca kaç lira olur? (eşimin kullandığı telefon)
  • iqra kullanıcısına yanıt
    peki sizden cayma bedeli..vs talep ettilermi?
    benimde fatura kesim tarihine 2 gün var bugün faturasıza geçeceğim ayrıca zaman kaybetmemek için hat taşımaya başvurmak istiyorum
    işin içinde vodafone olunca güvenemiyorum kendi yazdıkları kampanya şartlarını yalanlamışlardı sonra BTK'ya şikayet edince kuzu kuzu paramı iade ettiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: baybars_

peki sizden cayma bedeli..vs talep ettilermi?
    benimde fatura kesim tarihine 2 gün var bugün faturasıza geçeceğim ayrıca zaman kaybetmemek için hat taşımaya başvurmak istiyorum
    işin içinde vodafone olunca güvenemiyorum kendi yazdıkları kampanya şartlarını yalanlamışlardı sonra BTK'ya şikayet edince kuzu kuzu paramı iade ettiler

Sözleşmem daha öncesinde bitmişti benim. o sebeble böyle bir hak talep hakları yoktu.
  • @baybars_ fatura kesim tarihinizden önce taahütünüzü sonlandırırsanız eğer cayma bedeli kesinlikle yansır. anladıgım kadarıyla fatura kesim tarihiniz her ayın 6.günü ayın 6.sından sonra arayıp anlık şekilde faturasıza geçebileceksiniz...ama 1 dönem daha faturanız cıkacak tabi...

numara taşıma işlemi ortalama 3 gün sürmekte,hangi operatöre taşımak istiyorsanız eğer o operatörün bayisiyle görüşüp fatura kesim tarihinizin 6sı oldugunu ve kaç gün önceden başvurmanız gerektiğini sorun.. Fakat şöylede birşey var ki eğer fatura kesiminiz ayın 6sı ise her şekilde bir dönem faturası ödemek zorundasınız yoksa taahüt bozulur ve cok daha büyük bedeller ödemek zorunda kalabilrsiniz.

@enige ihtiyacınız olan ortalama dakika vs belirtirmisiniz? ortalama 500 dk yeterli olursa vodafoneda şu anda 25 TL'e 500 dk alabiliyosunuz.
    ben ayın 6'sında anlık olarak faturasıza geömek istediğimi söylemiştim ama Son fatura dönemi olması nedeniyle cayma bedelinin olmayacağı bizzat müşteri hizmetleri ( 2 farklı müşteri hizmetlerinden teyit aldım)söyledi
    ama vodafone'nun sağı solu belli olmaz demiştim son faturama ilave 12 tl gelmiş fatura henüz gelmedi (banka fatura ödeme sisteminden tutarı gördüm)
    anladığım kadarıyla cayma bedeli yansıtmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybars_ -- 10 Şubat 2014; 12:57:27 >
    Merhaba hocam ben faturasiz freezonluyum 500dk 5000 SMS 1gb internet 25 TL ilk paket aliyorum ama dk kar ve smsler bihayli artiyor GB lar yetmiyor daha düşük SMS ve dk olan bi paket yokmu acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @baybars_ eğer 12 TL taahüt cayma bedelin ise bence bana bi ufak rakı ısmarlamalısın cayma bedelinde kullandıgın her kadar aldığın indirimi geri ödersiniz,yani az ödemeniz için az kullanmış olmanız lazım ki yanlış hatırlamıyorsam siz 1 ya da 2 yıldır aynı taahüttesiniz,yani demek istediğim şu,12 tl yansıması için 1 ay kullanıp taahüt bozmuş olmanız gerekir,ay arttıkça miktarda artar. yani 12 tl cayma bedeli değildir zannetmiyorum :)

@djerdinc55 maalesef hayır oldukça avantajlı bi paket kullanıyosunuz fiyatına göre,faturalı düşünürseniz eğer 500 dk 5000 sms 2 gb internet 40 tldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tengrielders -- 12 Şubat 2014; 3:15:09 >
  • Bu arada üzülerek söylüyorum ki artık aktif vodafone çalışanı değilim...Aslında yaklaşık son 1 aydır değilim. yaklaşık 1 ay önce yapılan yanlışlarlardan dolayı istifamı sundum,bu süreçte mevcut bilgilerime dayanarak olabildiğince yardımcı olmaya çalıştım...

Sahip oldugum bilgilerlede elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağım fakat yardımcı olamıyacağım konularda olucak elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıcam arkadaşlar. ya da isterseniz konu kapanabilir mühim değil.

Sizlere hizmet vermek gerçekten zevk vericiydi.
  • @dedeland teşekkür ederim güzel düşüncelerin için üstad. İşsiz değilim açıkcası,yine biryerlerden bir şekilde paramı kazanıyorum. 17 şubat'a kadarda Her an Aegon sigorta finansal uzman & danışmanıda olabilirim. Bakalım. Yine hangi sektörde bulunursam bulunayım sahip oldugum bilgilerle her zaman yardımcı olmak isterim. umarım hakkını alırsın,tüketici hakları mahkemesi ile bu tip sorunları çözen müşterilerimde oldu. Şansınızı deneyin neden olmasın ? Umarım hakkınızı alırsınız bol şans.
    tahminim cayma bedelidir (bu arada hala vodafone faturayı göndermedi)çünkü ilk ayda çıkarsam 144tl istemişlerdi yeni BTK genelgesine göre kullanılan ay yada kalan aylardan hangisi tüketici lehine ise cayma bedeli o oluyor
    ben 12 aydır vodafone'dayım
    vodofone'dan parayı alayım sana ufak ısmarlarım
  • @baybars bol şans,mezeler benden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tengrielders -- 14 Şubat 2014; 17:00:33 >
  • en önemli konu vodafone faturalıdan kontürlüye geçme yolu sizi hep oyalayacaklar hikaye anlatacaklar vs...

kesinlikle hesap kesim tarihi başlangıç gecesi ( örneğin hesap kesim tarihiniz ayın 5'i siz 4'ü gecesi tamam olarak 00.01 zaman diliminde yani 5 e ilk giriş saati arayın ) ve mümkünse imkanı zorlayın görüşmenizi kaydedin ileride hayır yok aramadın olmadı vs... diyecekler bu görüşmenizi mutlaka başka bir telefondan arayın asla vodafone hattından değil ev veya işyeri olabilir vodafone den ararsanız hattan görüştüğünüz için bir sonra ki aya sarkacak.... ayrıca aramalarınızda sizi yıldırmak için aşırı beklemeye alacaklar asla yılmayın sakin bir üslupla ve hakarete kaçmadan inatla görüşme yapmak için diretin sakin olun gerinlik mantıksızlıktır ve karşınızda görüşme yaptığınız görevliden isim soy isim ve sicil isteyin bu sizin hakkınız ....

yukarıda belirtiğim ev işyeri veya harici diğer iletişim araçlarının ekstresi yani ayrıntılı faturası elinizde olsun ileride lazım olacak arkadaşlar ben bu vodafone ile mücedele edeceğim

nasıl benden hem faturalı hem kontürlü parası tashil edilir bunun mantıklı çaıklaması olmalı ben ya faturalıyım yada kontürlüyümdür hem fatura öde hem kontör yükle kafam almıyor
    mutlaka adil dürüst adli makamlar vardır.

• ben freezone geçmek istiyorum hat babamın üstüne 26 yaş üstü nasıl geçebilirm??
  • quote:

Orijinalden alıntı: antilife

ben freezone geçmek istiyorum hat babamın üstüne 26 yaş üstü nasıl geçebilirm??

Aynı durumdayım, avea tc kimlik nosu ile işlem yapıyordu bunda nasıl olacak?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janti

quote:

Orijinalden alıntı: antilife

ben freezone geçmek istiyorum hat babamın üstüne 26 yaş üstü nasıl geçebilirm??

Aynı durumdayım, avea tc kimlik nosu ile işlem yapıyordu bunda nasıl olacak?

Şimdi Vodadone mh ile görüştüm, geçiş yaptıktan sonra mh yi arayın sizi kullanıcı olarak tanımlayalım, size uygun tüm tarifeleri kullanabilirsiniz dedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vodafone shoplara babanız ve kimliğiniz ile gidin. freezone'a geçiş yapmak istediğinizzi söyleyin sizi kullanıcı olarak tanımayıp geçişinizi yapacaklardır.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.