Şimdi Ara

Vodafone Sorular - Sorunlar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
4
Favori
7.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar benim sim kartım karşıdaki arayanın numarasını göstermiyor sim kartı değiştirdim başka tele taktım olmadı ne yapabilirim ne olur cevap verin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antilife -- 18 Kasım 2013; 20:16:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tengrielders

@Nuvo bayiden yaptırmanız gerekli.

@ReCoMaX Sınırsız internet paketleri kaldırıldığı için,kullanan mevcut aboneleride vazgeçirmek düşüncesiyle yaptılar diye tahmin ediyorum.

@dephyr pm'den numaranızı gönderirseniz sistem üzerinden bakarak konuşmam daha sağlıklı ve yararlı olacaktır.

@xass bu sorununuzu servis ile halledebilirsiniz,telefonunuzu herhangi bir shopdan teleservice göndermeniz yeterlidir,isterseniz kargo yoluyla karşı ödemeli seçenek ile sizde gönderebilirsiniz..ama bayiden göndermeniz tavsiyemdir.

Yaşanan re-post gecikmesi içinde özür dilerim arkadaşlar,bi süre giriş yapamadım.

pm attım

• antilife kullanıcısına yanıt
    karşıdaki sizi arayan kişinin numarası gizlenmiş olabilirmi ?
  • Tengrielders kullanıcısına yanıt
    hyr e
    herkes aradığında öyle oluyo
  • ben faceden çıktığımda ne kadar kullandığımı nasıl görebilirim arkadaşım turkcell onda oluyo tellerimiz aynı bende olmuyo
  • Numara taşımalara ve yeni hat alımlarına özel 31 aralık 2013'e kadar 70 TL olan red classic tarifesi 12 ay kontratlı 49 Tl'e indirildi arkadaşlar bilginize.
  • selam hocam ilk olarak vodafone çalışanı olarak burda bu ilgiyi göstermeniz çok çok güzel bi durum. sizi tebrik ediyorum.
    sorum ise şöyle: vodafone cihaz kampanyalrında HTC ONE MİNİ ye baktığımda teknik detaylarda 4 çekirdekli işlemci diyor
    bildiğim kadarıyla o modelde çift çekirdekli bir işlemci kullanıldı bu bilgi bir yazım hatasımı yoksa farklı bir versiyon var ve işlemcisi 4 çekirdeklimi
  • Selamlar,teşekkür ederim düşünceleriniz için.Yazım hatasıdır diye tahmin ediyorum,yoksa vodafone özel farklı bir versiyon zannetmiyorum,farklı bir versiyon olsa tüm her yerde olurdu.
  • Numaramı taşımayı düşünüyorum de şöyle 20 liralık bi paket var mı hocam ?

Bide ben yeni blackberry sahibiyim acaba bis paketi ile internet paketini aynı anda barındırabilirmiyiz telefonda.?
  • Yav hacı konuyu açtığın için teşekkür ederim bişe dicem avea 3g güzel turkcell 3g güzel bu vodafone 3g niye berbat sadece ilgili birime bunu ilet onlar anlarlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: juske

Yav hacı konuyu açtığın için teşekkür ederim bişe dicem avea 3g güzel turkcell 3g güzel bu vodafone 3g niye berbat sadece ilgili birime bunu ilet onlar anlarlar

yav he he :D avea sizin orda güzel onu anladık juske tamam da bu vodafone'u kötüleme huyun ne olacak senin yaa :D:D ya aveayı övüyorsun ya da vodafone'u itin kıçına sokuyorsun.ne derdin varsa aç anlat adamlara madem niye forumda devamlı kötülersin ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan__41

quote:

Orijinalden alıntı: juske

Yav hacı konuyu açtığın için teşekkür ederim bişe dicem avea 3g güzel turkcell 3g güzel bu vodafone 3g niye berbat sadece ilgili birime bunu ilet onlar anlarlar

yav he he :D avea sizin orda güzel onu anladık juske tamam da bu vodafone'u kötüleme huyun ne olacak senin yaa :D:D ya aveayı övüyorsun ya da vodafone'u itin kıçına sokuyorsun.ne derdin varsa aç anlat adamlara madem niye forumda devamlı kötülersin ki?

Hacı gerçekten öyle çok şehir gezerim bi çoğunda 3g var amenna ama ev içinde 3g çekmezmi bak 200m ilerde baz istasyonu var dışarda 3g var içerde yok memlekettede aynı senaryo var

• @vonyc 25 Yaşın altındaysanız eğer. 500 DK + 1 GB internet faturalı 20 TL'dir.

Bis paketi 1 gb'i 18 -20 TL arası bir fiyatı var diye hatırlıyorum 1 GB + Sınırsız. Fakat bbm kullanmayacaksanız eğer blackberrylerde normal internet paketiyle de whatsapp vb kullanabilirsiniz diye biliyorum.

@vonyc memnun olanda var olmayanda hocam,bulundugunuz konum ile alakalı biraz.mesela benim evimde avea da turkcell de vodafone da edge ile bağlanıyor internet'e :) ama ilk toplantıda bunuda iletirim hocam.
  • Arkadaşlar merhaba,henüz daha açıklanmamış fakat çok kısa süre içerisinde açıklanacak yeni tarife reklamlarını mağazalarımıza an itibariyle gönderdiler.

Kendisini durduran 2 yeni tarife geliyor.

1 -Yeni faturalı hat alımlarında ya da numara taşımalarda geçerli 25 TL'e 750 DK

2 -29 TL'e 500 DK 500 Sms 500 Mb İnternet

Kullanmadığınız dakikaları bir daha ki ay'a devreden 3 tarife

1 - 35 TL'e 1500 DK

2 - 39 TL'e 1000 DK 500 Sms 500 Mb İnternet

3 - 39 TL'E 500 DK 500 sms 5000 mb İnternet

Tarifelerin hepsi yeni faturalı hat alımlarında ya da numara taşımalarda geçerli olacak bilginiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tengrielders -- 26 Aralık 2013; 11:26:24 >
  • arkadaşlar vodafone da öğrenci için, internet ve konuşma hakkı içeren bir paket biliyor musunuz. ben bir tane buldum komple paket ama hem verdikleri az hem 30 lira onun yerine alınabilecek başka bir paket var mı ?
  • Merhabalar eğer faturasız bi paket arıyosanız mevcut vodafone aboneleri için alabileceğiniz en avantajlısı bahsettiğiniz pakettir

Zira,faturalıya geçiş yaptığınızda 500 DK + 1 Gb internet'i 20 Tl'e alabilirsiniz ya da

500 Dk 5000 sms 1 gb interneti 35 TL'e + taahüt verirseniz 500 Dk + 5000 sms + 2 gb interneti 40 TL'e alabilirsiniz paket aşımsız.
  • Merhaba

2 ocaktan itibaren hat tasiyanlara ve yeni hat alanlara telsiz kullanim ucreti kesilmeyecekmis dogru mudur

Yeni hat cikarma ücreti ne kadar

Mikro simkart istiyorum ekstra ücreti var mi

256 Kb veya 512 KB simkart varmidir varsa ekstra ucretlimidir

Cevaplarsan sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thema -- 29 Aralık 2013; 21:22:31 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Vodafone komple 500Dk+500sms+500mb internet paketi kullanan arkadaşlar internet paketinizin %80 inini doldurunca mesaj geliyor sonra %100 doldurunca mesaj atmıyor işgüzarlar ve bakiyenizdeki paranın 10 liraya kadar olanını çekiyorlar ve günlük limite ulaştınız diye mesaj geliyor. İki kere şikayette bulundum hem geçen ay hem bu ay. Toplamda haksız yere 15 liraya yakın param gitti. Vodafone son zamanlarda çok cıvıtmaya başladı

• @Thema telsiz kullanım ücretinin kesilmeyeceği hakkında bir bilgilendirme tarafımıza yapılmadı henüz,dolayısıyla maalesef o konu hakkında bir bilgi sahibi değilim...

Yeni hat dediğiniz yedek simkart mı ? yedek simkart ücretlendirmesi 12 TL'dir. bayilerde genelde 256 kb simkart mevcut. 512 kb isterseniz bunu kurumsal bayilerden istek üzerine getirtmeniz gerekiyor.

@isosem19 bahsettiğiniz problemden şikayetçi olan gördüğüm 4-5 müşteriden bitanesisiniz. fakat bunları söyleyen her müşteriye sistem üzerinden giden mesajlara baktığımda da gitmiş görünüyor. acaba gelmişde görmemiş olabilirmisiniz? ya da dediğinizde doğru olabilr. birşey diyemicem :)
  • Dün gelen bir mesajda özgür üçlü paketimin yarın biteceği yazıyordu. Vodafone un zaten kullanmakta olduğum tarifeden beni çıkarma ya da o tarifeyi bitime hakkı var mıdır, eğer varsa ben aynı avantajlara sahip hangi kampanyaya geçebilirim?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.