Şimdi Ara

Vodafone Sorular - Sorunlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
4
Favori
7.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam, aslında yaşadığım bir problemden bahsedeyim...
    Gerçi büyük bir sorun değil ama bilin istiyorum. Belki geridönüş yapma imkanınız olursa genel merkeze, söylersiniz.

Şimdi benim aylık cepnetim var. Arada promosyon mesajlarında "20 lira yükleyin 500 mb internet hediye edelim" gibisinden şeyler yazıyor. Ben de 20 lira yüklüyorum ancak bantgenişliğim (AKK geçtiğim zamanlarda 96 kbps de takıldığı için) artmıyor bu durumlarda. Sonuçta biz 20 lira yükleyince 500 mb interneti istediğimiz gibi (bantgenişliğine takılmadan) kullanabilmeyiliz ancak bunu vodafone yapamıyor. Bu 500 mb interneti de 96 kbps bantgenişliğinde kullanıyoruz. Halbuki turkcell de iken bantgenişliği artıyor bu gibi durumlarda. Bilginiz olsun diye söylüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şah mat

Yok hocam o şekilde değil. Örneğin aradığım kişi ulaşılamazken telefonu açtığında aradığınız kişiye şu an ulaşabilirsiniz gibisinden mesajlar gelmesini sormuştum orda..

AVEA'da arayanı bil ve şimdi ara özellikleri ilk kurulduğu günden beri var. Turkcell yeni yeni koymaya başladı. Zamanında ARiA olarak kurulduğu zamanlardan beri AVEA kullanıcısı olduğumdan biliyorum. Vodafone'da böyle bir özellik yok. Ama sms atarak bu olayı kullanabilirsiniz. sms karşı tarafa ulaştığında iletim raporu alacak şekilde ayarlarsanız karşı tarafın telefonunu açtığını öğrenebilirsiniz.
  • @Tenrielders;

Ben vodafone faturalı hat kullanıcısıyım. Red classic tarifesini kullanıyorum. Hattımı blackberry cihaza takarsam bis paketlerinin ücretlendirmesi nasıl oluyor? Ayrıca internet olayı nasıl oluyor?
  • Tengrielders kullanıcısına yanıt
    Sınırsız net konusunda bir gelişme olacak mı? Ona göre hattımı taşımayı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serdarski S kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için sağolun..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, öncelikle çok iyi bir konu olmuş, teşekkür ederiz. Benim de bir sorum olacak, şu an avea kullanıcısıyım. Bugun numaramı vodafone a taşımayı düşünüyordum. Şu an hali hazırda bulunan freezone üçlü paketinin son başvuru tarihi 31 ekim diyor. Ben ona başvursam 1-2 hafta sonra başka bir kampanyalı paket çıkınca bunu iptal edip ona başvurabilirmiyim tekrardan. Çünkü yeni kampanyalar genellikle yeni açılmış veya taşınmış hatlara yapılıyor yani onun belli bir süresi var mı acaba, sonra bana demesinler sen eski kampanyadan faydalandın hakkın geçti diye?

• Tengrielders kullanıcısına yanıt
    Hocam bu Vodafone'un sitesi neden hiç güncel değil. Örneğin CepAile tarifesine geçmek için sunulan tarifeler abone alımına kapalı ama hala sitede duruyor veya katılım tarihi geçen kampanyalar da aynı şekilde.. Sitenin bi güncellemesi gerekmiyor mu?

• Beyler ben su an 19 tllik yikilan paket avea kullaniyorum.Ama bu kotu operator evimde 3g cekmiyor ve edge hizinda bile coookkk yavas kaliyor. Ben bir ogrenci olarak fiyati ne kadar uygun olsada bu durumdan skildim ve hattimi max. 25 liraya kadar bir tarife onerirmisiniz lutfen. Heryone 1000 dakika heryone 1000 sms en az ve en az olarak 1gb internet istiyorum tarifemde bildiginiz bir tarife var mi acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dilbilen

Beyler ben su an 19 tllik yikilan paket avea kullaniyorum.Ama bu kotu operator evimde 3g cekmiyor ve edge hizinda bile coookkk yavas kaliyor. Ben bir ogrenci olarak fiyati ne kadar uygun olsada bu durumdan skildim ve hattimi max. 25 liraya kadar bir tarife onerirmisiniz lutfen. Heryone 1000 dakika heryone 1000 sms en az ve en az olarak 1gb internet istiyorum tarifemde bildiginiz bir tarife var mi acaba ?

1000 Dk. 1000 Sms. 1 Gb internet max:25 tl. Varsa bana da haber ver böyle bi kampanya

• @simurg9492 katıldığım ilk vodafone toplantısında ilgili departmana bildireceğimden şüpheniz olmasın

@serdarski 1 gb bis paketinin 17.90 gibi bi fiyatı var. fakat bbm kullanmayacaksanız eğer paketinizde bulunan 1 gb internet paketiniz ile internete bağlanabilirsiniz.

@S. Hawking şu anda sınırsız internetin geleceğine dair bir bilgi henüz daha almadık maalesef.

@ArGentum#47 Merhabalar teşekkür ederim,elimden geldiği kadar destek olmaya hazırım. Özgür üçlü yaz kampanyası bol sms ve uygun internetiyle aslında gayet uygun,tabi sizin beklentilerinizi ve isteklerinizi ya da aylık ne kadar bi ceplira bakiyesi ayırdığınızı bilemem,fakat bundan iyisinide yapamazlar gibime gelmiyor değil, evet genelde bu tip kampanyalar yeni hat alanlar ya da numara taşımalar için geçerli ve bunun için sınır 30 gün oluyor,yani katılım yapacağınız kampanya hattınızın aktivasyon tarihi 30 günü geçmediyse rahatça katılabilirsiniz diye düşünüyorum, yani hattınızı taşıdınız özgür üçlü kampanyaya katıldınız,başka bir tarife çıktı geçmek istiyorsunuz,vodafone aboneliğiniz 30 gün'ü doldurmadıysa geçiş yapabilirsiniz.

@şah mat açıkcası en uzak olduğum konu :) tabikide güncellenmesi gerekiyor,sonuçta müşterilerin çoğu oradan bilgi alıyor,fakat ya umursamıyorlar ya da işleri çok yoğun gözlerinden kaçıyor.

@Dilbilen Vodafone faturalı hat paketlerinde Red Classic Paketini tercih edebilirsiniz. Numara taşıyanlara 12 ay kontratlı fiyatı 59 TL'dir.

1000 DK
    1000 SMS
    1 GB internet
    Vodafone + sabit hatlar sınırsız

içerikli bir pakettir.

• Sistem üzerinden sim kaydını yenileme ( resetleme ) işlemini vodayı arayarak mı yoksa bayiden mi yaptırmam lazım ?
  • eski cepnet abonesiyim. paketin ücreti daha geçen yıl 8 lira idi.
    2 kez zam yapılarak önce 10 en son 11 liraya çıkarıldı. toplamda yüzde 40 zam.
    neden bu kadar pahalandı bu paket?
    buna karşın ne kota arttırıldı nede hız.

• quote:

Orijinalden alıntı: ReCoMaX

eski cepnet abonesiyim. paketin ücreti daha geçen yıl 8 lira idi.

Başka paketlere yönlendirme çalışıyorlar büyük ihtimalle. Eski abone olmama rağmen şu anda benden 15 tl almak istiyorlar aylık.

DÜZELTME : 11 TL 'ymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypericum -- 9 Kasım 2013; 12:52:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypericum

quote:

Başka paketlere yönlendirme çalışıyorlar büyük ihtimalle. Eski abone olmama rağmen şu anda benden 15 tl almak istiyorlar aylık.

15 lira çokmuş ya

• vodafone müşteri hizmetlerini aradım bana taahhüt bitimi ve yeni taahhüt sonrası diye 2 fatura cıkardılar normalde 36 tl ödemem gerekirken 72 tl fatura kesildi neymiş bu konudan bilginiz haberim olmuşmuş size yansıtılmış falan ...
    neyse bende müşteri memnuniyeti adına bir şey yapamıyormusunuz dedim bu konuda yardımcı olmayacaklarını belirtince bende şalterler attı türkcelle döneceğimi var olan taahhüt cezasının ne kadar olacağını öğrenmek istiyorum?
  • Aynen ben de vodafone dan ayrılacak olanlardanım. 20 gündür vodafone dan faturalı aldığım telefonun kayıt dışı olması ile ilgili çalmadığım kapı kalmadı. Defalarca iade talep ettim ama suç bizde değil dediler. Defalarca anlatttım ben bu telefonu vodafone dışında bir yerden güvenipte zaten almazdım diye. Telefon dün açıldı ama ben hem telefondan hem vodafone dan soğudum. En son müşteri hizmetlerindeki bayanda "hata sizde, bayram tatilinde telefon almışsınız" diyerek beni suçlayınca anladımki vodafone müşteri hakları yalan. Şehir dışında olduğum için de tüketi mahkemesiyle uğraşamadım. Senin için büyük kayıp sayılmam ama artık sana para kazandırmayacağım için çok memnunum. ELVEDA VODAFONE.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hypericum

quote:

15 lira çokmuş ya

Düzeltiyorum, 15 TL değilmiş, 11 TL 'ymiş. Vodafon online iletişim merkezi sayfasından gördüm 15 diye ama müşteri hizmetlerini aradığımda 11 TL olduğunu söyledi. Telsiz kullanım ücretini de eklersek 12.50 TL gibi bir rakam oluyor.

• @Nuvo bayiden yaptırmanız gerekli.

@ReCoMaX Sınırsız internet paketleri kaldırıldığı için,kullanan mevcut aboneleride vazgeçirmek düşüncesiyle yaptılar diye tahmin ediyorum.

@dephyr pm'den numaranızı gönderirseniz sistem üzerinden bakarak konuşmam daha sağlıklı ve yararlı olacaktır.

@xass bu sorununuzu servis ile halledebilirsiniz,telefonunuzu herhangi bir shopdan teleservice göndermeniz yeterlidir,isterseniz kargo yoluyla karşı ödemeli seçenek ile sizde gönderebilirsiniz..ama bayiden göndermeniz tavsiyemdir.

Yaşanan re-post gecikmesi içinde özür dilerim arkadaşlar,bi süre giriş yapamadım.
  • @xass gibi bende aynı sorunu yaşadım huawei ascend p6 aldım. imei kaçak olunca bayi telefonu geri istedi ve sözleşme fesheldildi. arkasından tekrar cihaz için başvurdum bu sefer tarifeye 3 tl zam gelmiş ben uğraşırken ondan da telefonu aldıktan sonra haberim oldu. 3 tl nin iptali için başvurdum 6 sında hala çözemediler. lanet okumuş durumdayım. cihazı geri alırlarsa direk iptal edeceğim vodafone nu bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmettughan

@xass gibi bende aynı sorunu yaşadım huawei ascend p6 aldım. imei kaçak olunca bayi telefonu geri istedi ve sözleşme fesheldildi. arkasından tekrar cihaz için başvurdum bu sefer tarifeye 3 tl zam gelmiş ben uğraşırken ondan da telefonu aldıktan sonra haberim oldu. 3 tl nin iptali için başvurdum 6 sında hala çözemediler. lanet okumuş durumdayım. cihazı geri alırlarsa direk iptal edeceğim vodafone nu bende.

huawei ascend p6 cihazlarının son gelen serilerinde imei sorunu var evet,hatta satışı durduruldu soranlara yok çekiyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.