Şimdi Ara

Vodafone Şube Telefon Alımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonlar hakkında pek bilginiz yoksa bence gidip şubeden telefon satın almayın çünkü nasıl bilmiyorun ama kazıklanma ihtimaliniz bir hayli yüksek.

Birkaç ay önce vodafoneda taksitli telefon almak için sitesinden bakındım ve ucaza ve iyi bir telefon gördüm. Sonra bayiye gittim ve o telefon için abonelik süremin yetmediğini bana daha düşük bir model verebileceklerini söylediler.
    Benimde o zamanlar telefona ciddi bir şekilde ihtiyacım vardı ve bir bakayım bari diye gaflete düştüm. Sonunda ise "Doların yükselmesi, imternetteki fiyatlar daha güncellenmedi"şeklinde birkaç tane bahaneyle görevli bana açıkça 24 ay boyunca 73 tl ödeyerek, toplamda ise 1752tlik bir telefon sattı. Telefonun markası Alcatel SHINE Lite.
    2-3 hafta sonra ise bir bakayım şu telefonun fiyatına dedim ve gözlerime inanamadım. Hepsiburada, vatan ve başka mağazalarda peşin fiyatı 700-800 tl arası bir şey idi. O zaman keşke internetten birazcık telefonu araştırıp da telefonu alsaydım. Ayrıca vodafonenin sitesinde bu telefona ait hiçbir bilgi bulamadım.

Böylelikle vodafonedan telefon alınmayacağını anlamış oldum. Siz siz olun araştırmadan bayiden telefon almayın.

Gerçekten aptalmışım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.