Şimdi Ara

Vodafone Taahhüt Bitimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Taahhüt bitmesine iki ay kaldı ama cazip bir teklif yok. Redli 25 özel tarifesine 70-80 lira ödüyorduk. Şimdi Redli 30 öneriyorlar ama aylık 100 lira istiyorlar. Hattı illa başka bir operatöre taşımamız mı gerekiyor? Bu arada annem yoğun internet kullanıyor.

Kardeşim geçen sene Almanya’da ikamet ediyordu. Bu sene yurda döndü. Tarifesindeki dakikalarla Almanya’yı rahat arasın diye Vodafone’a geçirmiştim annemi. Bazen whatsapp verimli çalışmıyordu. O nedenle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba

Müşteri hizmetlerin den teklif talep edin, hayla uygun bir teklif olmaz ise en son çare hat değiştirmek olur.

Bölgeniz de Türk Telekom iyi ise 25 yaş altı TC ile aşağıdaki linkteki tarifeye geçiş yapabilirsiniz.

1 ay kullandıktan sonra indirim alabilme şansınız var.

• Merhaba hocam. Cevabınız için teşekkür ederim. Bayramda 100 lira demişlerdi, şimdi uygulamadan ve çağrı merkezinden kontrol ettim. 30 GB için taahhütlü aylık 137 lira istiyorlar. Türk Telekom bulunduğumuz yerlerde sıkıntı çıkarmadı şimdiye kadar. Ama TC bulmak zor. 40 GB + sınırsız sosyal medya prime tarifesine geçebiliriz.

• Dilaver Çelimli D kullanıcısına yanıt

Prime tarifesine geçin dediğiniz gibi hocam, 1 ay sonra ondan da indirim alabilirsiniz. 80₺ gibi bir ücret ödeyebilirsiniz, indirim aldıktan sonra.

• Turk telekom yeni sosyal tarifesi sizin icin en mantiklisi, + sinirsiz youtebede var, 74tl. Vodafone abartti fiyatlarida, internetide hizli degil..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TT Prime 40 GB ya da Selfy Yeni Sosyal mantıklı hocam. Onun dışında faturasız blöfü yapın ya da çıkın...

• Teşekkürler.

İnternetten online başvurduk. İlk 3 ay 100 lira, sonraki 9 ay 119 lira, ikinci 12 ay 127 lira olduğunu, ikinci sene indirim yapabileceklerini söylediler.

5 iş günü içerisinde kurye gelecekmiş.

Daha çok ben konuştum. Annem de konuştu.

555 555 15 00’dan aramışlar, sonradan kontrol ettim. Türk Telekom kampanya hattıymış sanırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    superbox taahhüt bitti
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Vodafone Taahhüt Bitimi

2. 12 ay 97 görünüyor yanlış yazdılar yada indirim var 😁

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Yazım hatasıdır bence 😀

Siz alın ekran görüntüsünü 12. Aydan sonra lazım olur 😁

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.