Şimdi Ara

Vodafone Vodem ve Yeni Yazılım Sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Vodafone K3715 modem kullanmaktayım (siyah olan) simdi yeni Vodafone Connect Yazılımı ile numaramızı vs. görebildiğimiz yazıyor. Ancak yeni versiyonu kurdum hiçbir değişiklik olmadı..Bu menüyü nasıl aktifleştiriyoruz.. (Kurulumda Faturalı Hat olarak seçmiştim)

İkinci sorum cihazın içindeki yazılım kurulum versiyonunu nasıl update ederiz? Direk flashına format atıp kurmak lazım ancak paragon ile yapamadım. Başka önerisi olan?

Teşekkürler

• cevabı bilen yokmu acaba?
  • Bende bu yeni yazılımı bi türlü indiremedim. Rica etsem programı bi yere upload edebilirmisiniz?
    Edit: Gerek kalmadı başka yerden buldum.

Bu arada sorunuzun cevabı ilk başta faturalı olarak seçtiğiniz için olabilir. Yazılımı tekrardan kurarak faturasızı seçerseniz sorun ortadan kalkabilir.

Edit2: Yazılımı kurdum. Yeni özelliklerin hepsi aktif.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTeeH -- 5 Mayıs 2010; 16:36:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaTeeH

Bende bu yeni yazılımı bi türlü indiremedim. Rica etsem programı bi yere upload edebilirmisiniz?

Bu arada sorunuzun cevabı ilk başta faturalı olarak seçtiğiniz için olabilir. Yazılımı tekrardan kurarak faturasızı seçerseniz sorun ortadan kalkabilir.

faturalı olarak mı yoksa faturasız olarak mı kurdunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: coaxem

quote:

Orijinalden alıntı: FaTeeH

Bende bu yeni yazılımı bi türlü indiremedim. Rica etsem programı bi yere upload edebilirmisiniz?

faturalı olarak mı yoksa faturasız olarak mı kurdunuz?

Faturasız olarak kurdum. Ama farkeden bişey yok. Yazılımın ayarlar sekmesinden hesap türünü değiştir ve oradanda faturasızı seçtiğinizde sorun ortadan kalkacaktır.

• menü-ayarlar-hesap türünü değiştirden kontörlüye geçin bakalım ne olacak.
  • bu 3 modemlerde sim kart değiştirilebılıyor takıp çıkartma yerı var mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet
  • yeni yazılım ile cihazın icinde yuklu olan eski yazılımı nasıl degistirebilirim?
  • quote:

yeni yazılım ile cihazın icinde yuklu olan eski yazılımı nasıl degistirebilirim?

Bunu bende merak ediyorum nasıl yapabiliriz bilen var mı?

Birde konuşmaya açtıklarını söylüyor bazıları usb modemleri bunu nasıl yapabiliriz bilen var mı?
  • halen eski yazılımı değiştiremedim cihazdaki
  • acaba elinde eski yazılım olan varmı? ben bu yeni yazılımı pek beğenmedim.bağzı hataları düzeltmişler pek işime gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thanatosus

quote:

yeni yazılım ile cihazın icinde yuklu olan eski yazılımı nasıl degistirebilirim?

Bunu bende merak ediyorum nasıl yapabiliriz bilen var mı?

Birde konuşmaya açtıklarını söylüyor bazıları usb modemleri bunu nasıl yapabiliriz bilen var mı?

Voice destekli Mobil Partner yüklemelisiniz ve sesli görüşmeye kapalı olan data hattı yerine
    sese açık normal sim kart takmalısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_runo -- 20 Nisan 2011; 21:23:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.