Şimdi Ara

Vodafone Yanımda Uygulamasına Dikkat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10 ekim günü vodafone yanımdadan 80 TL para yüklemesi yaptım, yükleme yaparken uygulama hata verdi ve işleminizi gerçekleştiremiyoruz uyarısı verdi ancak kredi kartımdan parayı çekti. Müşteri hizmetlerini aradığımda sistemsel bir hata olduğunu ve 24 saat içinde bakiyemin yükleneceği bilgisini aldım. Ertesi gün tekrar müşteri hizmetlerini aradım, bu sefer bana paramın bankaya iade olduğunu banka ile iletişime geçmem gerektiğini iletti. Bankayı aradığımda ödeme yapılan sanal pos numarasına kadar işlemi doğruladı ve provizyondan çıktığı için ödemenin iptal olamayacağını söyledi. Vodafonea delil niteliğindeki kredi kartı ekstre mi göndermeme rağmen vodafone ekstrede hangi numaraya yükleme yaptığım yazmadığı (Yazması zaten mümkün değil) için ödemeyi aldığını kabul etmiyor. Ödeme yaptığım kredi kartını kontrol edin diyorum, başka herhangi bir numaraya ekim ayında ödeme yapılmadığını söylüyorum yardımcı olamayacağını iletiyor. Beni bu şekilde mağdur etti tüketici hakem heyeti ile falan uğraştıracak gibi duruyor. Vodafone yanımda uygulamasından tl işlemleri yaparken dikkat etmenizi öneririm.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Gelir şimdi VF savunucuları.

Tuketici Hakem Heyetine bir an önce gidin. 80TL bile olsa bu rezilliktir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bankanıza kredi kartı harcama itirazı talebi açabilirsiniz. Banka müşteri hizmetlerinin size böyle bir hakkınız olduğunu söylemesi gerekirdi.

• Vodafone🤦‍♂️
    Abicim mümkünse tl'yi ya banka mobil applikasyondan veya bayii'den yüklet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bankaya harcama itirazında bulundum birde bankanın önerisiyle cimere yazdım. THH yede başvurucam bir ara

• Harcama itirazında bulundum, banka 30-90 günde çözüyormuş sorunu.

• Genelde banka uygulamasından yüklüyordum, yaptık bir hata.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.