Şimdi Ara

Vodofone faturalı hattı kontörlü hatta kaç günde çeviriyorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar 3 yıldır vodofone red faturalı kullanıyorum ama kendileri beni bıktırdılar. Nasipse 6 gün sonunda taahüd sona eriyor. Bu sebeple vodafone bayisine gittim, hattımı erken kapatırsam cezası ne olur dedim. 1 fatura fazla ödersiniz dedi. yani 1 mayısta kapatsam fazla ödemiş olacağım.

Firmanın 444 lü hattını ara ara arıyorum ama bir türlü kendime muhatap birilerini bulamıyorum bir defasında 35dk bekledim yinede açan çıkmadı telefonun şarjı bitti.. o yüzden konu açıyorum.

Şimdi ben hattımı faturalıdan Kontörlü hatta çevirmek istiyorum ( Başka hatta taşımadan önce fazla fatura vermemek için. Erken taşısam ceza, geç taşıcam fatura ödeyeceğim.) 30 Nisan da gidip hattımı kontörlü yapmak istiyorum mu diyeyim yoksa, daha erken bir süredemi yapayım hemen geçiyorlar mı?

• Sanırım faturanın son ayında cayma bedeli ödemiyorsunuz. Yinede vodafone yanında uygulaması üzerinden cayma bedeline bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bgrn7 -- 24 Nisan 2019; 14:6:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşın verdiği bilgi doğrudur
    6 gün beklemeniz gerekmez
    Sözleşmenin 12. Ayına girdiğiniz günden itiraben cezalar silinir, hattı taşıyabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bgrn7

Sanırım faturanın son ayında cayma bedeli ödemiyorsunuz. Yinede vodafone yanında uygulaması üzerinden cayma bedeline bakın.
    november27 @ 24 Nisan 2019 19:18:30

Arkadaşın verdiği bilgi doğrudur
    6 gün beklemeniz gerekmez
    Sözleşmenin 12. Ayına girdiğiniz günden itiraben cezalar silinir, hattı taşıyabilirsiniz

Bilgi verdiğiniz için teşekkürler. Son gün telefon ile kontörlü olarak yaptım. Başka hatta taşıma işlemini yapmıştım zaten.
  • Ben 2 yıllık cihaz lı tarifedeyim, Çocuğa cihaz almıştık. taksit olmayan zamanlarda.
    Kamp bitis tarihi 22 HAZ 2019

Çocuk yurt dışında erasmusda
    Orda başka hat alsa da fark etmiyor. hat açık olduğu için geçirmeli fatura geliyor.
    Eylül başında gelecek

ben de şu anda konturlu ve baska operatöre geçirsem ceza olur mu?
    Hat benim adıma.
  • TiSKE kullanıcısına yanıt
    cıkmaz son ay cıkmıyor yanımdaya girin tarife ve paketlerıme gırıp kampanya detayına bakın 0 yazıcakdır.
  • Benimde taahhüt bitti son ay cayma bedeli yok son faturani ödersin oda kullandığın kadarını gün bazlı ödersin TT de böyle verilen bilgide buydu bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.