Şimdi Ara

VODOFONE FİYAT GÜNCELLEME

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
2.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar cep avantaj mini her yöne 250+250 tarifesine bir ay önce geçtim.21 lira ödüyordum.Bugün mesaj geldi.Tarifeniz 22 tl olarak güncellenmiştir diye.Ben mi yanlış anladım.Yoksa aldatıldım mı? sözleşmem 1 yıllık,bunlar bu süreçte kafalarına göre fiyat artıracaklarsa bizim böyle bir yıllık sözleşmeler imzalamamızın ne anlamı var.Ne yapabiliriz.saygılarımla

• Söz konusu Vodafone olunca diyebilecek hiç bir şey bulamıyorum. Müşteri Hizmetlerini arasanız kesinlikle kendilerini haklı çıkartacak şeyler söyleyeceklerdir. Eğer ki ısrar ederseniz de bana yapıldığı gibi görüşmeyi sonlandırıp telefonu suratınıza kapatacaktır.

Yapabileceğiniz en güzel şey şu ki: Sözleşmeniz biter bitmez Vodafone'dan ayrılmak ve yakınlarınıza da vodafone'dan uzak durmalarını tavsiye etmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madenr

Arkadaşlar cep avantaj mini her yöne 250+250 tarifesine bir ay önce geçtim.21 lira ödüyordum.Bugün mesaj geldi.Tarifeniz 22 tl olarak güncellenmiştir diye.Ben mi yanlış anladım.Yoksa aldatıldım mı? sözleşmem 1 yıllık,bunlar bu süreçte kafalarına göre fiyat artıracaklarsa bizim böyle bir yıllık sözleşmeler imzalamamızın ne anlamı var.Ne yapabiliriz.saygılarımla

Gelen mesajın altında ekstra birşeyler daha yazıyor olması gerekir.

Ben cihaz taahhütlüyüm ama fiyatın kontrat süresince değişmeyeceği yazıyordu misal gelen smste.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

Arkadaşlar cep avantaj mini her yöne 250+250 tarifesine bir ay önce geçtim.21 lira ödüyordum.Bugün mesaj geldi.Tarifeniz 22 tl olarak güncellenmiştir diye.Ben mi yanlış anladım.Yoksa aldatıldım mı? sözleşmem 1 yıllık,bunlar bu süreçte kafalarına göre fiyat artıracaklarsa bizim böyle bir yıllık sözleşmeler imzalamamızın ne anlamı var.Ne yapabiliriz.saygılarımla

Ben cihaz taahhütlüyüm ama fiyatın kontrat süresince değişmeyeceği yazıyordu misal gelen smste.
    Rakam çok önemli değilde,

ne gereği var arkadaş...

• quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

Aynı mesaj bana da geldi. Sabit fiyat garantisi nedeni ile kontrat süresi boyunca etkilenmeyeceksiniz şeklinde yazıyor.

Mesajı dikkatli okumanızı öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: fato65

Aynı mesaj bana da geldi. Sabit fiyat garantisi nedeni ile kontrat süresi boyunca etkilenmeyeceksiniz şeklinde yazıyor.

Mesajı dikkatli okumanızı öneririm.

Alıntıları Göster
    18 haziranda tüm tariflere zam gelecekmiş vf forumda yazıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

18 haziranda tüm tariflere zam gelecekmiş vf forumda yazıyordu.

bende bugün şansa tarifelere bakarken o altındaki kısımdaki 18 haziranı gördüm bi baktım güncelleme yazıyor :) biz daha uygun yada enazından dakikaları artmış tarifeler beklerken zam garip olmuş.Alttaki tarifeler sırıtmaya başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tksharmely

Söz konusu Vodafone olunca diyebilecek hiç bir şey bulamıyorum. Müşteri Hizmetlerini arasanız kesinlikle kendilerini haklı çıkartacak şeyler söyleyeceklerdir. Eğer ki ısrar ederseniz de bana yapıldığı gibi görüşmeyi sonlandırıp telefonu suratınıza kapatacaktır.

Yapabileceğiniz en güzel şey şu ki: Sözleşmeniz biter bitmez Vodafone'dan ayrılmak ve yakınlarınıza da vodafone'dan uzak durmalarını tavsiye etmek.

Vodafoneda fiyat güncellemesi olursa eski müşteriler bundan etkilenmiyorlar.Bu kadar abartılacak bir durum göremiyorum ben 12yıllık telsim-vodafone abonesiyim iyiki var yoksa kazıkcell le yolunmaya devam edecektik...
  • Cep Avantaj ve Red tarifelerindeki aylık sabit ücret fiyatları 18.06.2012 tarihinden itibaren güncellenecektir.

Güncelleme sonucunda aylık sabit ücret fiyatları

Cep Avantaj Mini için 17 TL,
    Mini Heryöne+ için 22 TL,
    Mini Süper için 34 TL,
    Midi için 44 TL,
    Her Yöne için 59 TL;
    Red Mini için 85 TL,
    Red için 105 TL,
    Red+ için 155 TL olacaktır.

Oha yani..

Red kullanıyordum 20 lira indirimle 80 ödüyordum.. şimdi 6 lira daha fazla ödeyeceğiz sanırım..

Aveaya geçeceğim bende bu böyle olmayacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Cep Avantaj ve Red tarifelerindeki aylık sabit ücret fiyatları 18.06.2012 tarihinden itibaren güncellenecektir.

Güncelleme sonucunda aylık sabit ücret fiyatları

Cep Avantaj Mini için 17 TL,
    Mini Heryöne+ için 22 TL,
    Mini Süper için 34 TL,
    Midi için 44 TL,
    Her Yöne için 59 TL;
    Red Mini için 85 TL,
    Red için 105 TL,
    Red+ için 155 TL olacaktır.

Oha yani..

Red kullanıyordum 20 lira indirimle 80 ödüyordum.. şimdi 6 lira daha fazla ödeyeceğiz sanırım..

Aveaya geçeceğim bende bu böyle olmayacak..
    avea doğru tercih.
  • quote:

Tahhütünüz süresince fiyat artırımı olmaz , tahhüt bittikten sonra güncel ücretle ücretlendirilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozon3

quote:

Tahhütünüz süresince fiyat artırımı olmaz , tahhüt bittikten sonra güncel ücretle ücretlendirilirsiniz.

Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz ?

İmzaladığımız taahhütnamede "paket ücretine en az +1 tl" gelir diyor..

"İşbu Taahhütname’yi imzaladığım tarih itibarıyla Kampanya’ya katıldığım hattım için
    taahhüt süresi boyunca tabi olduğum tarifenin paket ücretine ilaveten her ay en az ek 1 TL
    ödeyeceğimi, bu ek ödeme karşılığında sadece taahhüt süresi boyunca Ek 1’de belirtilen ek
    dakikalara sahip olacağımı ancak taahhüt süresinin bitimi ile bu hakkın ortadan kalkacağını
    bildiğimi"

"Vodafone’un işbu Kampanya koşullarında ve/veya kampanyaya konu tarifelerde,
    ücretlendirmelerinde usulüne uygun olarak değişiklik yapma hakkı olduğunu,"

http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/1TLye-Avantaj-Kampanyasi-Taahhutname.pdf

Redler de şöyle

"• Red tarifesindeki aboneler 12 ay taahhüt vermeleri karşılığında tarifenin aylık paket ücreti
    üzerinde aylık 20TL indirim"

http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/Red_Sozunuze_Indirim_Kamp_Taahhutname_20102011.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 8 Haziran 2012; 1:36:11 >

• quote:

quote:

quote:

"İşbu Taahhütname’yi imzaladığım tarih itibarıyla Kampanya’ya katıldığım hattım için
    taahhüt süresi boyunca tabi olduğum tarifenin paket ücretine ilaveten her ay en az ek 1 TL
    ödeyeceğimi, bu ek ödeme karşılığında sadece taahhüt süresi boyunca Ek 1’de belirtilen ek
    dakikalara sahip olacağımı ancak taahhüt süresinin bitimi ile bu hakkın ortadan kalkacağını
    bildiğimi"

Redler de şöyle

"• Red tarifesindeki aboneler 12 ay taahhüt vermeleri karşılığında tarifenin aylık paket ücreti

http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/Red_Sozunuze_Indirim_Kamp_Taahhutname_20102011.pdf

Normal şartlarda tahhüt süresince eklemezler, ama imzaladığınız belgelerde en fazla 1 tl artırılabilir diyorsa o zaman uygulayabilirler.Eğer adil olmadığını düşünüyorsanız tüketici heyetine şikayet edebilirsiniz.

• Merhaba Volkan,

Vodafone'da tarife taahhütlü kampanyalarımızdan faydalanan abonelerimiz sabit fiyat garantisi kapsamında taahhüt süresi bitine kadar tarife ücretinde değişiklik yapılmayacak.

Vodafone Forum'a göstermiş olduğun ilgiden dolayı teşekkürler.

dediler..umarim bole olur
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bildiğimi"

Redler de şöyle

Normal şartlarda tahhüt süresince eklemezler, ama imzaladığınız belgelerde en fazla 1 tl artırılabilir diyorsa o zaman uygulayabilirler.Eğer adil olmadığını düşünüyorsanız tüketici heyetine şikayet edebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Önümüzdeki ay ki faturada göreceğiz,kişisel olarak benim düşüncemde sözleşme süresi dolmamış abonelere bunun yansıtılmayacağı yönünde.saygılarımla

• quote:

Önümüzdeki ay ki faturada göreceğiz,kişisel olarak benim düşüncemde sözleşme süresi dolmamış abonelere bunun yansıtılmayacağı yönünde.saygılarımla

Alıntıları Göster
    Volkan abi ben mi yanlış okudum sen mi yanlış yazdın, ben şuan Red+ Tarifem için 111 TL öderken 150 TL mi ödeyeceğim yani? Tamam da ben sözleşme yaparken ücret artışlarından etkilenmeden 24 ay taahhüt olarak imzaladım diye biliyorum o belgeyi.

Şimdi Hatta sürekli sorun yaşıyorum
    Görüşme ve İnterneti sürekli sıkıntılı bir şebeke ile 8 ay daha geçirme zorunluluğum var
    ve bunlar yetmezmiş gibi zam geliyor.

Arkadaşlar bir akıl verin bana ben ne yapayım. Hattımı iptal ettirsem 750 TL gibi uçuk bir ceza gelecek. Böyle bir saçmalık olabilir mi

• ben soyle dedim..

simdi red tarifesinde senin 37 tl indirimin var..

tarife 155 olunca senin indirimle beraber 118 olacaktir diye dusundum. cunku taahhutname oyle..

ancak vodafone forumunda artis olmayacak mevcut abonelere dedi

bekleyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 8 Haziran 2012; 13:49:53 >
  • quote:

ben soyle dedim..

simdi red tarifesinde senin 37 tl indirimin var..

tarife 155 olunca senin indirimle beraber 118 olacaktir diye dusundum. cunku taahhutname oyle..

ancak vodafone forumunda artis olmayacak mevcut abonelere dedi

bekleyelim

sms gelmedi mi size daha.Dün bana kontrat süresince bu değişiklikten etkilenmeyeceksiniz diye alta ek yapılmış bir sms geldi.
  • Taahhüdüm yok..red mini deyim..mesaj geldi..size 5 lira daha geçireceğiz diye..zaten şebekesi sürekli gidiyor bulunduğum yerde (Didim) ..bu yüzden taşıyacam ama nereye hala karar veremedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan1500

Taahhüdüm yok..red mini deyim..mesaj geldi..size 5 lira daha geçireceğiz diye..zaten şebekesi sürekli gidiyor bulunduğum yerde (Didim) ..bu yüzden taşıyacam ama nereye hala karar veremedim..

Avea olabilir mi.? :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.