Şimdi Ara

Vofonedan Turkcell e geçmek istiyorum, Vodafone 12+12 aylık ilk 12 ay taahhüt doluyor.Ne zaman?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Vodafone Red 20 Plus tayım 12+12 aylık taahhüt üm var.
    Bildiğim kadarı ile ilk 12 ay bitince numara taşınabiliyor.
    İlk 12 ay, 6.11.2019 da doluyor.
    Benim numara taşıma için ne zaman başvurmam lazım. Ceza ödememem için. Turkcell platinium a geçmek istiyorum. Vodafone da tek memnuniyetsizliğim bazı yerlerde 4.5G internet çok yavaş...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 6 kasımda taşı direk. 12+12 dediğine göre diğer 12 iptal edilebilir.

• Diğer 12yi iptal ettikten sonra taşıma yapmalısınız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 6 Ekimden itibaren Vodafone yanımda uygulamasında cayma bedelinin 0 (sıfır tl) çıkması yeterli , direkt geçiş yapabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: beter.böcek

6 Ekimden itibaren Vodafone yanımda uygulamasında cayma bedelinin 0 (sıfır tl) çıkması yeterli , direkt geçiş yapabilirsiniz.
    Vodafone Yanımda uygulamasında, kalan süre 0 ay, cayma bedeli - olarak gözüyor. Taahhüt bitiş 06.11.2019 gözüküyor.

Turkcell e geçiş başvurusunu tam 6.11.2019 da mı yapmalıyım, yoksa bir kaç gün önce mi?

• Mixenon kullanıcısına yanıt
    Sen fatura kesim tarihine göre ayarla kendini artık Vodafone ile işin bitmiş hocam 😃

• 12+12 VARdı ilk 12 bitti 13 ayda kullandık 14. ay dolmadan taşıdım hattı 22 lira cezai bedel çıkıyordu .

son fatura 25.50 çıktı normalde 34 gelecekti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam tek sıkıntı bazı yerlerde yavaşlığı mı? Benim evde internetim yok. O yüzden 109 tlye youtube spotify ve twitter seçip bunları sınırsız yaparak tarifeye geçmeyi düşünüyorum. Önerir misin? Spotify ve youtube çok kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Manojok

Hocam tek sıkıntı bazı yerlerde yavaşlığı mı? Benim evde internetim yok. O yüzden 109 tlye youtube spotify ve twitter seçip bunları sınırsız yaparak tarifeye geçmeyi düşünüyorum. Önerir misin? Spotify ve youtube çok kullanıyorum.
    Ben Ankara da yaşıyorum, Vodafone ile pek sıkıntı yaşamadım. Bazı bölgelerde interneti çok yavaş sadece.

• ben de bundan 6 ay önce vodafonluydum olur olmaz yerlerde çekmiyordu. Turkcelle geçtim rahat ettim bence geçmekle iyi edersin.
  • valla turkcell platinum çok iyi bir çok ayrılalığıvar şuan ben lifecelldeyim ben de senin gibi platinum geçmeyi düşünüyorum. Avm de ücretsiz vale, vize danışmanlığı indirim alış veriş de ve yemek indirimi daha bir çok ayrıcalığı var. İnsanı cezbetmiyor değil hani.
  • ben uygun fiyata lifecellin tarifesini kullanıyorum
    www.lifecell.com.tr
    İnternetin sonsuz dünyası Lifecell'de!
    https://www.lifecell.com.tr
    bu kaliteye boyle uygun fiyatlı tarifler olması çok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekkanatlı -- 16 Ekim 2019; 16:25:6 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Starforces

Bu mesaj silindi.
    Şu an Vodafone Red 20 deyim 84 Tl ödüyorum, video YouTube paketiyle.
    Bana teklif ettikleri 105 TL aynı tarife için.

Turkcell platium 25 Hoş paketi 125 TL., Platinium 15 79 TL.

Kararsızım açıkçası, Vodafone daki pass paketleri, kafamı karıştırıyor ama YouTube 480p izliyorsun pass ile vs.vs

• son faturan kesilince tahahütün biter bitmez geç bence turkcell gnç ve lifecell de uygun fiyatlar var bol intertetli paketler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.