aşağıdaki ülkelerin sabit telefonlarını pc nizden voip yolu ile arayabilir bedava konuşabilirsiniz.
Free calls to any regular phone in: Australia Austria Belgium Canada Czech Republic Denmark Finland France Germany Hungary Ireland Italy Luxembourg Netherlands Norway Portugal Spain Sweden Switzerland United Kingdom United States
arkadaşım eklediğin için saolda sen denedinmi acaba çalışıomu yani???
ben almanya ile görüşme yaptım,karşı tarafın sesi iyi geliyordu benim sesim geç gidiyordu ama gerçekten bedava.1 dk kısıtlaması koymuşlar sadece.birde sabit tel ler için geçerli gsm arayamıyorsunuz free
Ben denedim ses kalitesi ve hızı mükemmel eşzamanlı konusdum tavsiye ederim
arkadaşlar nasıl konuştunuz ben deniyorum ama konusamıyorum numarayı ceviriyor ama devamlı hep meşgul sesi geliyor banada anlatın sunu
arkadaşlar nasıl konuştunuz ben deniyorum ama konusamıyorum numarayı ceviriyor ama devamlı hep meşgul sesi geliyor banada anlatın sunu
Benim yurt dışında tanıdığım yok sırf denemek için internette bulduğum telefon nolarını aradım sonuç mükemmel , ingilizcesini geliştirmek isteyenlere tavsiye olunur ;)
Denemeye değerde deniyecek numara yok. Sallamaylada olmuyor birtanesi tuttu ondada korktum kapattım. İnternette veya tvde istemediğim zaman bir sürü görürüm denemek için lazım olduğundada hiçbir yerde bulamam.
Ben Amerika'da bir arkadaşı aradım, onun sesi mükemmel geliyor ama benimki çook sorunlu gidiyor, ama yinede süper program.. Ancak arkadaşlarında belirttiği gibi konuşma 1 dakika ile sınırlı.
aşağıdaki ülkelerin sabit telefonlarını pc nizden voip yolu ile arayabilir bedava konuşabilirsiniz.
Free calls to any regular phone in: Australia Austria Belgium Canada Czech Republic Denmark Finland France Germany Hungary Ireland Italy Luxembourg Netherlands Norway Portugal Spain Sweden Switzerland United Kingdom United States
Bence sen sabit telefon aramadın büyük ihtimalle GSM filan aramıssındır.
quote:
Orjinalden alıntı: alemci69
yav ben niye konuşamıyom adam çıkıyo bişeler anlatıp duruyo
quote:
Orjinalden alıntı: Arminas
Daha önce bir arkadaş tarafından verilmişti ama şuan bedava konuşulan ülke sayısını baya artırmışlar
mükemmel ya :D ben de alamanyalardan birisini aradım adam bişiler söyledi ama cevaplayamadım şoktan :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme