Şimdi Ara

Volkan ameliyat olmayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Süper Kupa maçında omuzundan sakatlanan Volkan Demirel'in, kendi isteği doğrultusunda ameliyat olmamasına karar verildi.

• ne kadar sürede iyileşecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ichigo85

Süper Kupa maçında omuzundan sakatlanan Volkan Demirel'in, kendi isteği doğrultusunda ameliyat olmamasına karar verildi.

3 ay falan yok demişlerdi son durum nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ameliyat olana kadar tam iyileşme sağlanmayacak sanırım ama daha kısa sürede sahalara dönecek.
  • ameliyatsız 3 hafta sahalardan uzak kalacak.Ama tekrarlaması durumunda sezonu bile kapatır bence.Kendi karar vermiş ameliyat olmamayı.Hayırlısı olsun bakalım
  • Nazar deydi :S Yenildiğimize üzülmedim sakatlandığına üzüldüğüm kadar :S Ama Mert aratmayacaktır Volkanı :)
  • Mert'in dün yaptığı hatayı Volkan abisi daha olgunken yapmıştı hem de çoğu kez. Ama şimdi parmak ısırtıyor. Mert'e sakın ola kızmayın, 23 yaşında pırıl pırıl bir kaleci. Çok iyi bir kaleci dün yediği golden sonra da 2-3 önemli pozisyon çıkardı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cenk Hoca Boşanma Videosu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mert tetenek ama Bolkan olamayacak maalesef Volkan hata yapardi ama guveni hep tamdi
  • su takima 5 volkan 5 kuyt 1 alex koy

veya 11 volkan da olur boyle oyuncular sana seviye atlatir adam hayatini gelecegini riske ediyor senin icin diger tarafta cristian bey rakibin arkasina saklaniyor komedi
  • ne 3 ayindan bahsediyodunuz ben 3 hafta diye dinledim radyodan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4-6 ay sahalardan uzak kalacakmış

• quote:

Orijinalden alıntı: CiNDeRMooN_35

ameliyatsız 3 hafta sahalardan uzak kalacak.Ama tekrarlaması durumunda sezonu bile kapatır bence.Kendi karar vermiş ameliyat olmamayı.Hayırlısı olsun bakalım

o gifi koymanın amacı nedir ? bir daha sakatlansa mutlu olacak mısın
  • Ameliyat olmayı seçseydi 4-6 ay arası sahalardan uzak kalacaktı. Ama sahalardan uzak kalmamak için normal tedaviyi seçmiş daha erken döner. Ama bir yandan da tekrarlama riski olur. Ameliyat olup bu sezonu göz ardı etseydi keşke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Last Selection

quote:

ameliyatsız 3 hafta sahalardan uzak kalacak.Ama tekrarlaması durumunda sezonu bile kapatır bence.Kendi karar vermiş ameliyat olmamayı.Hayırlısı olsun bakalım

sizde kıldan tüyden nem kapıyorsunuz arkdaş

• quote:

Orijinalden alıntı: Birşeydiyicem

quote:

quote:

sizde kıldan tüyden nem kapıyorsunuz arkdaş

o gifi iyimserlik için koyduğunu mu düşünüyorsun ?

• Arkadaslar birsey soracam.volkanin sakatlanmasi buyuk şanssizlik.ama volkanin sakatlanmasinda bizim aykutun da suçu var bence.gs ilk dakikalarda bizim kaleye büyük baski kurdu.bizim defans da amoterce hatalar yapti.volkana da çok iş düştü ve omuzu çıktı.bilmem yanliş mi dusunuyorum?

• Ameliyat dedikleri omzuna platin takıyorlar o omuz bir daha çıkmıyor. Ama eğer yine tekrar ederse kaslarında yırtılma riski oluyor. Mazallah futbol hayatı bile bitebilir. Keşke ameliyat olsaymış. Daha sezon başı Fb kaleci bulabilirdi.
  • quote:

quote:

ya kardeşim Allah akıl fikir versin sana yemin ederim ya.içimde . Kadarcık kötü niyet varsa.ama siz çamur atmaya alışıksınız.geçmiş olsun dedik borçlu çıktık. Ortada insan canı var sonuçta niye art niyet içericek bişey paylaşıyım.ibretliksiniz yemin ederim

• Mertin kendini göstermesi için çok güzel bir fırsat.Merte güveniyorum..ne kadar soğuk kanlı dursada gönülden fenerbahçeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: ubolt

Arkadaslar birsey soracam.volkanin sakatlanmasi buyuk şanssizlik.ama volkanin sakatlanmasinda bizim aykutun da suçu var bence.gs ilk dakikalarda bizim kaleye büyük baski kurdu.bizim defans da amoterce hatalar yapti.volkana da çok iş düştü ve omuzu çıktı.bilmem yanliş mi dusunuyorum?

Yuh be kardeşim bende aykut hocayı beğenmiyorum ama bu kadar da sallanılmaz bir adama.Takım baskı gördü , defans hatalar yaptı ,dıye her baskıyı yiyenin omzu mu çıkacak .AYkut hoca nerden bilsin omzunun çıkacağını ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.