Şimdi Ara

Volkswagen akü sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
9.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki ay önce ikinci yıl bakımını yaptırdığım 2016 model polo aracın aniden aküsü bozuldu.araç çalışmıyor. garantisi yeni bitmişti. İlk iki yıl bakımları serviste yaptırılmıştı. İyi niyet garantisinden akü değişimi yapılır mı? Daha önce bu gibi bir problemle karşılaşan oldu mu? Akü fiyatları çok yüksek. Servis indirimi vs olmayacaksa aküyü dışarda değiştirmeyi düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bunları yetkili servise ücretsiz sorabilirsiniz
    o kadar aç değiller

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim golfün de orjinal aküsü 3 senede bitmişti..
    Sonraki aküm vartaydi 5 seneyi gecti hala kullanıyorum..
    vw ne marka akü kullanıyo bilmiyorum ama bu kadar az gitmesi normal diğil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ss li mi akünüz çok pahalı jel aküler gerçekten.iyi niyet dsg de var vw de o yüzden çok zor 750 800 lira serviste dışarda 600 e alabilirsin 3 4 taksitle şimdiden haxırlayın parsyı geçmiş olsun bu ssli aküler çok kısa sürüyiii

• İlk aküm 7 sene gitti. Varta

Mutlu akü 2 sene gitti.

Şimdi inci taktırdım.

Araç jetta

• Akünün garantiye girecegini yada vw bunu karşılayacagını sanmıyorum.

Önce servisten bir fiyat alın ondan sonra yedek parçacılara bakın hangisi aklınıza/hesabınıza uygunsa onu alırsınız.
  • 2 ay önce yıllık bakıma girmiş bir aracın akü sebebiyle yolda kalması normal değil. yıllık bakımda en azından akünün zayıfladığına dair bir bilgilendirme yapılmalıydı. aracı servise bıraktım. inceleme sonrası bilgilendirme yapacaklar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda Civic Akü Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aku garantisi uc yil

• quote:

Orijinalden alıntı: todorov_44

2 ay önce yıllık bakıma girmiş bir aracın akü sebebiyle yolda kalması normal değil. yıllık bakımda en azından akünün zayıfladığına dair bir bilgilendirme yapılmalıydı. aracı servise bıraktım. inceleme sonrası bilgilendirme yapacaklar.
    Yeni nesil akülerin ne zaman biteceğini bilmek için kahin falan olmak lazım.
    Çat diye anında gidiyorlar.
  • quote:

2 ay önce yıllık bakıma girmiş bir aracın akü sebebiyle yolda kalması normal değil. yıllık bakımda en azından akünün zayıfladığına dair bir bilgilendirme yapılmalıydı. aracı servise bıraktım. inceleme sonrası bilgilendirme yapacaklar.
    Naptın kaç liraya değiştirdi yenisini servis

• defiant82 kullanıcısına yanıt
    servis resmi tatil sebebiyle çalışmadığı için salı günü işleme alınacak. müşteri hizmetleri akünün harici bir parça olması sebebiyle bireysel kullanımla alakalı olduğunu, akünün iyi niyet garantisi kapsamında alınmadığını belirtti.
  • quote:

servis resmi tatil sebebiyle çalışmadığı için salı günü işleme alınacak. müşteri hizmetleri akünün harici bir parça olması sebebiyle bireysel kullanımla alakalı olduğunu, akünün iyi niyet garantisi kapsamında alınmadığını belirtti.
    Eğer öyleyse bence aracınızın aküsünü dışardan alıp taktırın varta jel akü öneririm 550 600 gibiydi en son servis çok ister zamanunuz varken çekin aracınızı derim

• aracın garantisi devam ediyorsa 200 tl kar edecem diye dışardan yeni akü taktırmayın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • defiant82 kullanıcısına yanıt
    Salı günü kontrol edip bilgi vereceklerini söylediler. En azından yıllık bakımda aracın aküsünün zayıfladığı çıkmalıydı. 900 tl para aldılar ama demekki hiç bakılmamış. Ücret istenirse dışarda yaptırırım. bir daha da servise götürmem.

• Akü yü ücretsiz hiçbir servis değiştirmez.
    Tabii ki fabrikasyon bir hatası olup erkenden bitmedi ise.
    3 sene falan normal süreler.
    Özellikle SS li aküler 3 sene içinde zayıflıyorlar.
  • Merhaba ,

Bende 2015 golf aracım ile cumartesi günü yolda kaldım.

Işıklarda araba durdu bi daha çalışmadı. Servise çektirdim salı bakılacak.Akü uyarısı vermeden pat diye araç kapandı, hiçbirşey çalışmadı dörtlü, bagaj vs.

Sizde de aynı mı oldu acaba?Akü mü gitmiştir acaba?

Bu arada bende yıllık bakımı geçen hafta yaptırmıştım.Aküye bakıldı durumu iyi denildi.

• Ss olan araçlarda Vw de arada bir sigorta var. Bu sigorta atabiliyor. Atınca da akü şarj etmediği için bitiyor. İlk önce böyle bir sorun var mı onu tespit etmek lazım. Eğer bu tespit yapılmaz ise yeni taktığınız aküde aynı duruma gelebilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: duncan21

Merhaba ,

Bende 2015 golf aracım ile cumartesi günü yolda kaldım.

Işıklarda araba durdu bi daha çalışmadı. Servise çektirdim salı bakılacak.Akü uyarısı vermeden pat diye araç kapandı, hiçbirşey çalışmadı dörtlü, bagaj vs.

Sizde de aynı mı oldu acaba?Akü mü gitmiştir acaba?

Bu arada bende yıllık bakımı geçen hafta yaptırmıştım.Aküye bakıldı durumu iyi denildi.
    Benim de aynı durum. Aracı durdurdum elektrik kesintisi gibi birden tüm ışıklar gitti ve araç çalışmadı. Akü takviye ile çalıştırıp servise bıraktım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.