Şimdi Ara

volkswagen bora alırnır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• 6 yıl Bora kullandım. Tavsiyem 2001 ve üstünü alın. Arka diz mesafesi azdır. Benzinli otomatiklerine motor az geliyor. Bagajı geniştir. Taş gibi arabadir. Temizini bulursanız kaçırmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dedem vefat edince onunkini aldım ben. 2002 model daha 18 bindeydi :) 2 senedir kullanıyorum acayip memnunum. Şu ana kadar beni hiç üzmedi, bakımları da yetkili servise yaptırırım yaştan dolayı indirmli oluyor. Tabi ufak tefek şeyler pahalı yine ama genel bakımlar , triger bakımı gibi mesela(genel bakım çoğu şey değişiyor) 800 tl yerine 500 e yaptırmıştım, lastikleri bile uyguna aldım hem kampanya hem iskonto :)

Neyse sadede gelecek olursak temiz bulursanız kaçırmayın derim. Motor konusunda ise çoğu kişi aklınızı çelecektir takmayın derim tam bir konfor arabası motoru da oldukça yeterli. 2 senedir çok gezdim standart 1,6 benzinli motor eksiğini fazlasını görmedim hatta eski corollamdan daha iyi diye bilirim yokuş çıkarken corolla çok bayılırdı bora ile aynı yerleri daha rahat çıkıyorum uzun yolda.

Araçta benim arcımda keşke olsaydı diyeceğim iki şey var birincisi esp ikincisi ise 6. vites. 6 vitesli bora yok gerçi ama olsun uzun yolda çok iyi olurdu aslında. :)

Ayrıca duyduğuma göre boranın malzeme kalitesi şimdiki jetta isimli devamından daha iyimiş. Ben görmedim incelemedim ama malzeme kalitesinden memnunum. Corolladan sonra uzun yolda acayip rahat ettim vallaha. Allah rahmet eğlesin dedem çok temiz kullanmış :) tavsiyem temiz bulursanız alın ve kullanın çok memnun kalırsınız ama güzelcene bir kontrol ettirin önce.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. kafamda 2 araba var bora ve megane 2. megane 2 ler hakkında ne düşünüyosunuz ? boranın ikinci el pazarı nasıl ? siz olsanız yazdığım ilanlardan hangisini alırdınız ?
  • fiyatları uçuk. o fiyata yeni teknoloji araçlar al. hiç bakma bence.
    tam 2,5 sene önce pazarlıklı tertemiz otomatik 99 model 14500e bulmuştumda ki hep o fiyatlardaydı. eşşeklik yapmışız galiba almayarak.
  • Evet fiyatlar çok uçuk. bakalım aralık sonu gibi fiyatlar düşecek mi. megane 2 lerede bakıyorum hangisi hesaplı gelirse. mesela ;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-ilk-sahibinden-2006-model-renault-megane-1.5-dci-dynamique-103291809/detay/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Vectra Alınır mı?
    14 yıl önce açıldı
    Chevrolet Kalos Alınır mı?
    12 yıl önce açıldı
    Chevrolet Kalos Alınır mı ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.