Şimdi Ara

Volkswagen Caravelle 3 yıllık izlenimlerim,incelemem (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
195
Cevap
4
Favori
78.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: M3.

Bir tanıdık 2011 model full s-line A4 aldı ama Caravelle'ye binmeye daha çok seviyor.. Güzelim araba garajda yatıyor, Caravelle ile gezip tozuyor adam. Demek ki kaliteli ve kullanışlı bir mal. Gücü de yeterli sayılır..

Kazasız belasız sürüşler.

A4 audinin en kötü aracıdır zaten carevelleden daha fazla ses aldığına ve 143hp lık rezalet motoruna eşlik eden motorsiklet vitesi gibi çalısan multıtronıc.Adam haklı carevelle kullanmakta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

quote:

Bir tanıdık 2011 model full s-line A4 aldı ama Caravelle'ye binmeye daha çok seviyor.. Güzelim araba garajda yatıyor, Caravelle ile gezip tozuyor adam. Demek ki kaliteli ve kullanışlı bir mal. Gücü de yeterli sayılır..

A4 audinin en kötü aracıdır zaten carevelleden daha fazla ses aldığına ve 143hp lık rezalet motoruna eşlik eden motorsiklet vitesi gibi çalısan multıtronıc.Adam haklı carevelle kullanmakta.

Bende sürdüm aynı aracı. Vites geçişleri gayet kararlı ve sessiz bir araçtı..

Bakış açışıyla alakalı demek ki..

• quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Eline sağlık arkadaşım.

Gayet bilgilendirici ve keyifli bir yazı olmuş.

Alıntıları Göster
    Güzel inceleme olmuş...

Elinize sağlık.
  • quote:

quote:

quote:

Bende sürdüm aynı aracı. Vites geçişleri gayet kararlı ve sessiz bir araçtı..

Bakış açışıyla alakalı demek ki..

Alıntıları Göster
    bizde bir aralar transporter, caravelle, vito arasında kalmıştık. fiyatları ve çıkardıkları arızalar yüzünden askıya almıştık, yeni çıkan modellerini hala takip ediyorum çünkü büyük bir araç alacağız ve hala kararsızız.
    çok objektif bir inceleme olmuş, kazasız belasız keyifli sürüşler.

• quote:

Orijinalden alıntı: aoe_

bizde bir aralar transporter, caravelle, vito arasında kalmıştık. fiyatları ve çıkardıkları arızalar yüzünden askıya almıştık, yeni çıkan modellerini hala takip ediyorum çünkü büyük bir araç alacağız ve hala kararsızız.
    çok objektif bir inceleme olmuş, kazasız belasız keyifli sürüşler.

Alıntıları Göster
    güzel bir inceleme
    dsg nasıl gidiyor? ona pek değinmemişsiniz

• Aracinizi iyi gunlerde kazasiz kullanmaniz dilegiyle.Eklemeniz gereken yol bilgisayarinda 1. degil 2. Veriler olmali.1 yazan yeri eklemissiniz 9.8 yazmis ancak o kontak acildiktan sonraki ortalamaniz.2. Ortalamaya bakarsaniz son sifirlamanizdan sonraki ortalamanizi alir ve bunun daha dusuk olacagini goreceksiniz.Ayni sey ortalama hiz icinde gecerli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swrc

güzel bir inceleme

Vites manuel galiba ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'Şükrü

quote:

Orijinalden alıntı: swrc

güzel bir inceleme

Vites manuel galiba ? :)

Alıntıları Göster
    İyi dileklerini sunan herkese teşekkür ederim daha iyisi sizlerin olur inşallah

Aracım manuel.Şunu da belirtmek istiyorum.Caravelle'deki DSG hiçbir sorun çıkarmıyor yağlı olduğu için.

Bu aracı alırken kafama en çok takılan yol tutuşuydu.Gerçekten bir minibüsten beklemediğim kadar iyi bir yol tutuşu var.Sanırım biraz da lastikleriyle ilgili.Kuru zeminde ESP de olunca şartları zorlamadıktan sonra arkayı asla bırakmıyor.En sevdiğim özelliklerinden biri de altının yüksek olması.Tiguan kadar var.Park yeri bulamadığımda kaldırıma çıkıyorum,park ederken lastikler kaldırıma dokunana kadar ilerliyorum,kaldırıma yaklaşırken kafam rahat eski aracım gibi sürtmüyor Kullanırken SUV havası veriyor Yine en sevdiğim özelliklerinden biri de araç kendini düşük devirlerde vites farketmeksizin çok çabuk toparlıyor.3. viteste 30 ile ilerlerken gaza basınca hemen devirleniyor.

ESP açıkken bu araçta gazlamak eziyet.Arkadan başka bir araç halatla çekiyor gibi oluyor.Vites değiştirdikten sonra 2 saniye gecikiyor filan ESP çok fazla güç kesiyor.ESP kapalıyken de çok patinaja düşüyor.Hafif gaza dokununca vites değişiminden sonra o vik sesini duyuyorum.Örnek olarak 2. viteste dik bir rampa çıkarken ESP kapalıysa birden gaza yüklenince patinaja sarmaya başlıyor.

Islak zeminde bu araç çok başarısız.Hemen kayma eğiliminde.Belki de bana öyle geliyordur çok tedirginim ıslak zemindeyken.Güven vermiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali Dogukan

İyi dileklerini sunan herkese teşekkür ederim daha iyisi sizlerin olur inşallah

Aracım manuel.Şunu da belirtmek istiyorum.Caravelle'deki DSG hiçbir sorun çıkarmıyor yağlı olduğu için.

Bu aracı alırken kafama en çok takılan yol tutuşuydu.Gerçekten bir minibüsten beklemediğim kadar iyi bir yol tutuşu var.Sanırım biraz da lastikleriyle ilgili.Kuru zeminde ESP de olunca şartları zorlamadıktan sonra arkayı asla bırakmıyor.En sevdiğim özelliklerinden biri de altının yüksek olması.Tiguan kadar var.Park yeri bulamadığımda kaldırıma çıkıyorum,park ederken lastikler kaldırıma dokunana kadar ilerliyorum,kaldırıma yaklaşırken kafam rahat eski aracım gibi sürtmüyor Kullanırken SUV havası veriyor Yine en sevdiğim özelliklerinden biri de araç kendini düşük devirlerde vites farketmeksizin çok çabuk toparlıyor.3. viteste 30 ile ilerlerken gaza basınca hemen devirleniyor.

ESP açıkken bu araçta gazlamak eziyet.Arkadan başka bir araç halatla çekiyor gibi oluyor.Vites değiştirdikten sonra 2 saniye gecikiyor filan ESP çok fazla güç kesiyor.ESP kapalıyken de çok patinaja düşüyor.Hafif gaza dokununca vites değişiminden sonra o vik sesini duyuyorum.Örnek olarak 2. viteste dik bir rampa çıkarken ESP kapalıysa birden gaza yüklenince patinaja sarmaya başlıyor.

Islak zeminde bu araç çok başarısız.Hemen kayma eğiliminde.Belki de bana öyle geliyordur çok tedirginim ıslak zemindeyken.Güven vermiyor.

Alıntıları Göster
    sen de bendensin, az km yapanlardan yani. araç çok güzel, güle güle kullan. bu az km yapma konusunda bir anektod paylaşmak istiyorum. önceki aracım transporterdi. ve araç -şansımıza- tam bir sorun makinesi gibiydi, sıfır almıştık. servise neden bu kadar sorun çıkarıyor halbuki senede 10bin km bile yapmıyoruz dediğimde adam işte bu yüzden demişti. (araç 2500 motor 130 beygir versiyonuydu), bu araç şehir içi kullanıma uygun değil, uzun yol arabası demişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D84605DF8

sen de bendensin, az km yapanlardan yani. araç çok güzel, güle güle kullan. bu az km yapma konusunda bir anektod paylaşmak istiyorum. önceki aracım transporterdi. ve araç -şansımıza- tam bir sorun makinesi gibiydi, sıfır almıştık. servise neden bu kadar sorun çıkarıyor halbuki senede 10bin km bile yapmıyoruz dediğimde adam işte bu yüzden demişti. (araç 2500 motor 130 beygir versiyonuydu), bu araç şehir içi kullanıma uygun değil, uzun yol arabası demişti.

Alıntıları Göster
    araba neden 34 plaka ?

• quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

araba neden 34 plaka ?

Temsili olarak koyduğumu belirtmiştim yukarda.Kaliteli çekim yapabildiğim kameram olmadığı ve ne zaman fotoğraf koysam araca birşey olduğu için koymuyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Dogukan -- 20 Mayıs 2012; 0:23:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Dogukan

quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

araba neden 34 plaka ?

Temsili olarak koyduğumu belirtmiştim yukarda.Kaliteli çekim yapabildiğim kameram olmadığı ve ne zaman fotoğraf koysam araca birşey olduğu için koymuyordum.

Alıntıları Göster
    arka sıra koltukları görünce aklıma ilk şu geldi: 7-8 çocuğun olacak, cümbür cemaat ne güzel yolculuk yapılır bu arabayla.

• quote:

quote:

Rezalet arabası mı? 143 hplik motoru çok mu kötü? Veyron sahibisiniz galiba? Bizde bir önceki kasa a4 2.0 tdi(143 hp) multitronic vardı. Hızlanmaları gayet güzel hatta şahane diyebilirim.

• Slm dogukan incelemeni zevkle okudum kardesim yakit olarak kullanimini az cok biliyoruz.
    Bence bu dev araca 10lt bisey degil 38kurus ..

Allah kaza bela vermesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

Slm dogukan incelemeni zevkle okudum kardesim yakit olarak kullanimini az cok biliyoruz.
    Bence bu dev araca 10lt bisey degil 38kurus ..

Allah kaza bela vermesin
    Eline sağlık arkadaşım. Güzel bir araca sahipsin. Gerçekten orta sınıf bir otomobilin sunduklarını verebiliyor.

Güle güle kazasız belasız kullan inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSamet. -- 20 Mayıs 2012; 0:27:49 >
  • Emeğe saygı, teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yeşil yol

Emeğe saygı, teşekkürler
    Çok güzel bir inceleme teşekkürler caravelle her zaman hosuma gıden bir araç sanırım 2000 devir civarı 120 km yapıyo resımlerden üç aşşagı beş yukarı çıkardıgım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoNdEoo

Çok güzel bir inceleme teşekkürler caravelle her zaman hosuma gıden bir araç sanırım 2000 devir civarı 120 km yapıyo resımlerden üç aşşagı beş yukarı çıkardıgım

Alıntıları Göster
    @ Araç 16 mayıs 2011'de trafiğe çıktı,ilk sahibiyiz ve şuan 7969 kilometrede.

biraz az olmus.
    Allah uzun süre kazasiz belasiz kullanmayi nasip eylesin.
    takip

• Dikkatli kullanılırsa sehir ici 8 üzeri yakmaz.

Sehir dışı 90kmh ile 5 litre gibi yakıyor. Eğer araç dolu ise 6ya yaklaşıyor.

Çok yakın bir tanıdığımda var. Bazen Bursaspor'un deplasman maclarına gidiyoruz. Çok uygun ve çok keyifli yolculuklarımız oluyor
  • güzel inceleme, eline sağlık.
    dayımda var bir önceki kasa 174lük .10 litre civarı yakıyor.gerçi onunda yavaş gittiği yok :))
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.