Bildirim
Volkswagen Caravelle 3 yıllık izlenimlerim,incelemem (6. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ahah teşekkür ederim 80 plaka satılık değil :) -
Tam aksine dışarda 467 lira fiyatı var serviste 440 lira.
Birazdan yeni fotoğraflar ekleyeceğim konuya. -
Buradan Taner Göde abime de çok saygılarımı selamlarımı teşekkürlerimi iletiyorum.Gizerlere onun tavsiyesi üzerine gittim,Gizerleri sadece Ford servisi sanıyordum bilgilendirdi sağolsun sayesinde yolum da kısaldı çok iyi oldu.Kendisi ile 10 dakika kadar telefonda görüştük,o süre zarfında bile ne kadar hoşsohbet biri olduğunu belli etti :) -
Aracı şu an satmayı düşünür müsünüz ? -
Daha fazla yakar sanıyordum ama düşündüğümden azmış. -
2011 model 140 hp lik caravelle aracım var bakımlarını yeni yaptırdıgım halde 100 tl lik yakıt ile en fazla 180 km yapıyor sizce cok yakmıyormu -
Hayır hocam düşünmüyorum -
cam filmleri fabrika çıkışlı mı öyle geldi acaba? değilse hiç problem oldu mu? merak ettim sadece.. -
Aracınız gerçekten çok anormal yakıyormuş.
Ben 50 lira ile şehiriçinde 110 120 km gidiyorum kullanıma bağlı olarak. -
Hayır cam filmini kendim çektirdim.
Kendim bizzat bir polisle konuştum.Ben kendi yorumumu yapacak olursam bi sakınca görmüyorum cam filminde dedi.Ama bazı arkadaşlar yazıyor dedi.Şoför mahali görünüyorsa arkadaşlar da ben de bir şey demiyoruz,ama bu serbest olduğu anlamına gelmez ceza yazılırsa ben karışmam burda başka bi ekip tarafından ya da şehir dışına çıktığınızda dedi.Ben de adamın dediklerini göz önüne alarak ön kapılardaki camlara çektirmedim.En arka 3 numara,gerisi 2 numara çektirdim.Daha Kadirli'de çevirmeye girmedim,Adana'ya giderken 2 kere girdim ikisinde de hiç film söz konusu olmadı.Film zaten çok yeni 1 aylık filandır. -
Kazasız belasız kullanın maşallah aracınız çok güzel -
Çok teşekkür ederim -
MERHABA ARKADAŞLAR.... ACilllllll
Turizm de kullanmak için 9+1 174 bg 2009 otomatik vites caravelle alacağım bu aracın avtanjları ve dezavantajları neler?
Birde yakıt konusu bizim için çok önemli ben araçı ortalama 5-6 kişi ile kullanacam çok yüklü olmayacak, sizin değerli görüş ve fikirlerinize ihtiyacım var....
teşekkürler..... -
Avantajı performansı gayet yerindedir,motoru sorunsuzdur.Yağını suyunu koyar binersiniz problemi yoktur.
Dezavantajı şanzımanı DSG değil eski tiptir.Problemsiz diye biliyorum,ama performansı bir tık törpüler.
Yakıt tüketimi şehiriçi 9-10 litrelerde,şehirlerarası 110-120 km/h aralığında kullandığınızı varsayarak yazıyorum 6.5-7.5 litre yakar 100 kilometreye. -
Yakın bir zamanda aracın direksiyonunu çok küçük soyulmalardan dolayı garantiden değiştireceğim. -
arkadasım 2009 105 hp lık transporter var 100 tl lık yakıtla 240 km yapıyor aradakı farkı bul ıste ..orta agresfılıkte kullanılıyor.sureklı sehırıcı.sehır dısı azdaha fazla yapıyor km. -
Ali bey..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-volkswagen-emsalsiz-caravelle-75%2C000km-166031528/detay
ilandaki aracı almayı düşünüyorum, otomatik viteste fiyat konusunda anlaşamadık. Bu araçtaki 4 motion özelliği nedir?
araç sahibine sordupumda yeni nesil daha sessiz motor dedi ama internetten araştırdığımda 4 çeker diyor hangisi doğru bilemedim.
Teşekkürler...... -
quote:
Orijinalden alıntı: mkaracakmak
Ali bey..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-volkswagen-emsalsiz-caravelle-75%2C000km-166031528/detay
ilandaki aracı almayı düşünüyorum, otomatik viteste fiyat konusunda anlaşamadık. Bu araçtaki 4 motion özelliği nedir?
araç sahibine sordupumda yeni nesil daha sessiz motor dedi ama internetten araştırdığımda 4 çeker diyor hangisi doğru bilemedim.
Teşekkürler......
4 motion bnm bildigim passatta da car 4 ceker diye biliorum adam sana sallamis hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
4 motion isminden de anlaşılacağı gibi 4 çekerdir hocam.Standart önden çekerlerin aksine reelde 1 litre civarı daha fazla yakar.Yol tutuşa artısı vardır,öneririm.Youtuba da '' T5 motion off road '' gibi anahtar kelimeleri yazarak 4 motion hakkında bilgi verebilecek videolara erişebilirsiniz.Aracı satan sizi yanlış bilgilendirmiş,bahsettiği olay Bluemotion,kısaltılmışı BMT teknolojisidir.102 HP motorun yazılımla güncellenmiş halidir,115 HP dir.Tam olarak bilmemekle beraber Transporter ve Caravelle e 2013 yılında gelmiştir.
Sorduklarınızın dışında bir şey söylemek istiyorum.Eski kasada 2.5 TDI larda 130 hp ve 174 hp seçenekleri mevcut.Bunlardan 130 HP olanı sorunlu turbo bozmayı çok seviyor diye biliyorum bu konudan çok müzdarip olanı gördüm.Yakıt olarak 130 HP ile 174 HP arasında neredeyse hemen hemen hiç fark yok.Özet olarak 130 HP almayın,performans istiyorsanız 174 HP alın,bana 105 HP kafi diyorsanız 1.9 TDI alın.
Rica ederim.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X