Şimdi Ara

Volkswagen'den Türkiye'ye 2025'e kadar Passat sözü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
4.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • toplum olarak biraz aklı başında davranılsa bu passatlar alınmasa vw ni o zaman görün siyasi baskı neymiş elin çinlisi bile huwei yaptırımına abd nin mallarına boykot yaparak uyguladı ve kendi markasına sahip çıktı .
    illa araba alacaksanız gidin toyota corolla alın en azından ülkemiz de fabrikası var kendi ülke ekonomimize can verilir alman ekonomisine değil.

• Hiç bi ülkede yüzüne bakılmıyor ondanda üretmiyor bizim ülke bayılıyor dede arabasına

• Türkiye'de üretilen arabalar %10 gümrük vergisinden muaf oluyor. Sen bunu müştereye yansıtmıyorsan o %10'u cebe atıyorsundur. Indirimi bana yansıtmayıp markayı sahiplenmemi beklemek de yüzsüzlüktür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SayınOzi -- 7 Aralık 2020; 13:39:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spider_hip

Ben de öyle, passat'ı da, daha az parası olanların golf'ünü de, daha da az parası olanların clio'sunu da anlamıyorum.

Adam aile arabası diye golf alıyor. Yahu küçücük araba, ne aile arabası. Yine aile arabası diye clio alıyor. Bu devirde hala arka camları Cem Yılmaz'ın 15 sene önce artık kalmadı diye dalga geçtiği çevirmeli camlara sahip.

Yine mesela tanıdığım büyük firma sahiplerinin bazılarının passat'ı var. Fiyatına bakıyorum mercedes ile yarışıyor. Ama ne zaman kapıya mercedes gelse ağızları açık mercedes'e bakıyorlar. Bir fiil yaşadım. Patronlar dahil herkes mercedes'e c180 dahi olsa bakakalıyor. O zaman niye passat aldın kendine de mercedes alsaydın.

passat'ın fiyatı mercedes'le yarışmıyor, hangi dünyada yaşıyorsun? eğer öyle olaydı içinin dar olmasına rağmen c 200d alırdım ama öyle değil işte. c serisinin benzinlisi bile passat dizelden çok daha pahalı.

• Şu çöpe milyon verenler var.

• Ya işte böyle bu işler , neymiş Egea yerli üretim neymiş Clio yerli üretim tabii canım parasıda bizim kasaya giriyor , ürün sadece Türkiye'deki fabrikada üretiliyor işçi çalışıyor diye satın alalım tabii

Bilaloğlu, yatırım iptal olmasaydı ve Passat Manisa'da üretilseydi fiyatında bir değişim olur muydu sorusuna da şöyle yanıt verdi: "İster tekstil ürünü olsun, ister başka bir ürün olsun uluslararası markalar ürünlerinin fiyatlarını ürettikleri noktadan bağımsız olarak belirlerler. Passat Türkiye'de üretilmiş olsaydı, Türkiye'de satış fiyatı değişmezdi. Fakat, VW Türkiye'de fabrika açsaydı, tüketici markayı daha çok sahiplenebilirdi. Bu da, markanın pazar payında artışa yol açardı."

• fhrstw kullanıcısına yanıt

Papua Yeni Gine

• Vietnam'da Adidas üretiliyor ve epey ucuz deniyor.

• SayınOzi kullanıcısına yanıt
    Gümrük Birliği anlaşmasına dahil ülkeden gelen tarım ve sanayi ürünlerinden gümrük vergisi alınmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: interwap

Vietnam'da Adidas üretiliyor ve epey ucuz deniyor.

O ayakkabı malzeme kaliteleri 3-4 çeşit

Biz çocukken Nike Reebok vs sadece Amerikan fabrikadan üretiliyordu sanırım sadece zengin kesim alıp giyiyordu daha sonra bu firmalar bile sürümden kazanma yolunu seçip değişik kalitelerde ürün çıkarmaya başladı Asya'da üretilen adidas ile Amerika'daki kalite olarak farklıdır ama bunu arabada yapamıyorsun VW olarak

Gerçi Avrupa'dada var bu Ford Fiesta 2012 kasası Avrupa'da gördüm recaro koltuklu ısıtmalı vs Türkiye'ye gelmiyor sanırım o paket

Ha şu videoda var Japonlar bunu yapıyor sanırım Afrikada satılan sıfır jeep ile ikinci el Avrupa'da satılan aynı marka jeep kaza testi

https://www.youtube.com/watch?v=UL_2MdSTM7g&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D107F370 -- 7 Aralık 2020; 14:59:30 >

• VW gibi global bir üreticinin, Türkiye'ye yatırım yapmadan otomotiv faaliyetlerine devam etmesi çok zor görünüyor.

Ne alaka... Dalga mı geçiyor ne yapıyor. Desen ki Türkiye olmazsa passat olmaz anlarım, üretilen passatların %85 i Türkiye'de satılıyor.

• Stockholm sendromu

Sahip satar sen alırsın

Şu ezikliği atamadı bazı kesimler

Sahibinin sesini dinliyorlar yazık

• Arkadaşlar şunu net anlamamız lazım adamlar öyle alelade geçici bir siyasi gerginlikten değil, bizim ülkemizin direk parçalanmasına sebep olabilecek, hendek savaşları dönemindeki gibi işi tehlikeli bir iç kargaşaya kadar götürebilecek, bunlar olmasa dahi 2015 yılındaki gibi şehirlerimizin ortasında bombalar patlatabilecek bir TERÖR örgütüne operasyon yaptık diye siyaset baskısı sebebiyle yatırım yapmaktan vazgeçtiler.

İnsanın izzetine dokunur buna rağmen gidip VW'ye para verip araç almak. Ben bizim insanımızı anlamıyorum. Yahu bir sürü marka var, gidin onları alın, bari adamlar bir tepki görsün. Utanmadan bir de "üzülmeyin ya size Passat üretecez keh keh keh" diye açıklama yapıyor.

• böyle boş arabalara o kadar para veriliyor.

• ssj kullanıcısına yanıt
    Kazandığını harcamaya yeminli gibi çarçur eden bir milletiz, tasarrufu zenginlerden öğrendim birde babam sağolsun. memlekette harcamayı bilende yok öğrenmek isteyende yok. Adamlar sırf siyasetin gereğini yerine getirmek için yatırımı geciktirip sonra vazgecildi dediler bizim millette hala bir alman malı takıntısı. ne zaman japonlar kadar milliyetçi oluruz yada dalga geçtiğimiz çinliler kadar huawei'ye sahip çıkma durumu gibi şeyler olur o zaman firmalar atıp tutamaz. MS dahi eşek yüküyle kazandığı türkiye'ye birçok şeyi vermiyor. bununla ilgilenen bir bakanlık bile yok adamlar yok dedimi hakkımı savunacak kimse yok.

• Bassatçı dayının gözünde iki damla yaş... Bunlar sevinç gözyaşları yiğenim.

• Barni Moloztaş kullanıcısına yanıt
    Belkide herkes patron olma hevesi var kapasitesi olmasa da, o yüzden belkide patron olamasak bile patron arabası alalım fiyakamız olsun diye düşünüyorlar. Eski insanlarda da balina kasa mercedes hastalığı vardı, kıbrıstan bulgaristandan gürcistandan permi ile getirirlerdi 20-30 sene önceleri. sonra o işler kırıldı devlet dayadı kesti o ticareti :)))

• beyinsis B kullanıcısına yanıt

Şimdilerde passat çılgınlığı azaldığı için fiyatlar değişmiş olabilir, ama bir kaç sene önce özellikle 2. elde baya yarışıyordu. Ben de şaşırıyordum yani mercedes'in tırnağı olamayacak passat bu fiyatlara ne alaka diye. Hala daha yakın sayılır. Mesela 400 bine bu passat https://www.otokocikinciel.com/ikinci-el-volkswagen/passat/dizel/16-tdi-bmt-105-hp-highline-tiptdsg-21000124607 460 bine bu mercedes C 200 D. Yani 400 ü veren 60 daha verip bence mercedes alsın.

• ssj kullanıcısına yanıt
    ne demişler deveye diken bu millete :)

• 2025 te kurtuluyoruz. sahne insignia, 508 ve mondeo nun

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.