Şimdi Ara

VOLKSWAGEN DİZEL GOLFUN FİYATINI ABARTIYOR MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. c sınıfı araç almayı düşünüyorum birşey dikkatimi çekti. 1.6 tdi dsg comfortline golfun fiyatıyla 1.4 tsi comfortline golf arasında 9000 tl var http://binekarac.vw.com.tr/fiyat-yeni-golf.aspx
    fakat yeni audi a3 te 1.4 tfsi s tronicle 1.6 tdi stronic (attraction) arasında 6.500 liralık fiyat farkı var.http://www.audi.com.tr/tr/brand/tr/tools/navigation/audibar/fiyat_listesi/a3.html
    bu durum bana ilgiç geldi. sizce nedeni ne olabilir?

• İnsanlar benzin pompasındaki fiyatı düşük görmek için aradaki fark 20 bin lira olsa gene o farkı verecektir.
    İşin psikolojik boyutu çok büyük.
  • Bence bütün modellerin dizellerini abartıyor,benzinli fiyatları her zaman rakiplerine daha yakın,ama dizel hele birde dizel+otomatik olunca ne kadar girse mantığıyla hareket ediyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jamais Vu

Bence bütün modellerin dizellerini abartıyor,benzinli fiyatları her zaman rakiplerine daha yakın,ama dizel hele birde dizel+otomatik olunca ne kadar girse mantığıyla hareket ediyorlar.
    ABARTI fiyat görmek istersen MANUEL focus fiyatlarına bakmanı öneririm .
    http://www.ford.com.tr/otomobiller/focus/fiyat-listesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: CILGIN_HACI

ABARTI fiyat görmek istersen MANUEL focus fiyatlarına bakmanı öneririm .
    http://www.ford.com.tr/otomobiller/focus/fiyat-listesi

Alıntıları Göster
    selam
    hayalimdeki araç şu golf
    ama alamayacaz galiba
    inadına almamak lazım gidip astra alalım onun motoru ii değil
    focus fiyatları facia bence c-max trend dizel 53 lira
    focus dizel ise 57 mi 58 mi
    i30 ii ce gözüme hoş görünmeye başladı

• quote:

Orijinalden alıntı: gandikemal

merhaba arkadaşlar. c sınıfı araç almayı düşünüyorum birşey dikkatimi çekti. 1.6 tdi dsg comfortline golfun fiyatıyla 1.4 tsi comfortline golf arasında 9000 tl var http://binekarac.vw.com.tr/fiyat-yeni-golf.aspx
    fakat yeni audi a3 te 1.4 tfsi s tronicle 1.6 tdi stronic (attraction) arasında 6.500 liralık fiyat farkı var.http://www.audi.com.tr/tr/brand/tr/tools/navigation/audibar/fiyat_listesi/a3.html

1.6 105 hp motorun fiyatını neden 1.4 TSI ile karşılaştıryosunuz? arada dağlar kadar performans farkı var.
    Karşılaştıracaksanız 1.2 TSI 105 hp ile karşılaştırmanız lazım . Gerçi o da 1.6 dizelden daha iyi performans sunuyor ama yakınlar sonuçta.

Aradaki fark tam 12 bin Türk lirası. inanılmaz bir istismar.

• 1.4 tsi 140 hp ile 1.6 tdi almanya fiyatları birbirine eşit. ancak türkiye'de arada 5000 tl fark var.
    yorum sizin.........
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW GOLF mü TOYOTA AURİS Mİ?
    13 yıl önce açıldı
    bmw mi vw passat mı
    9 yıl önce açıldı
    Renault Fluence mi Fiat Linea mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

quote:

Orijinalden alıntı: gandikemal

merhaba arkadaşlar. c sınıfı araç almayı düşünüyorum birşey dikkatimi çekti. 1.6 tdi dsg comfortline golfun fiyatıyla 1.4 tsi comfortline golf arasında 9000 tl var http://binekarac.vw.com.tr/fiyat-yeni-golf.aspx

1.6 105 hp motorun fiyatını neden 1.4 TSI ile karşılaştıryosunuz? arada dağlar kadar performans farkı var.
    Karşılaştıracaksanız 1.2 TSI 105 hp ile karşılaştırmanız lazım . Gerçi o da 1.6 dizelden daha iyi performans sunuyor ama yakınlar sonuçta.

Aradaki fark tam 12 bin Türk lirası. inanılmaz bir istismar.

kaldı ki dizel ve benzinin litresi bu kadar birbirine yaklaşmışken. Aslında bu istismarı biz türk halkı yaptırıyoruz.. O yüzden golf alacak olsam kesinlikle tsi 140ps lik motorunu seçerim paşalar gibi binerim. Hadi yılda 20bin km ve üstü yapanlara sözüm yok ama yılda 8-10bin km bile yapanlar şiddetle dizel tercih ediyor benzinin litre fiyatına ve artık benzinli arabaların eskisi gibi yakmamasına rağmen. Tabi bu da bir tercih meselesi, akabinde de sizin söylediğiniz gibi istismar.

• Ticaretin bir numaralı kuralı "kâr etmektir".
    Adamlar bunu uyguluyorlar bu kadar basit.
    Alan olursa 100 bine de satarlar hiç sıkıntı yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vw de hangi modelin dizeli abartisiz ki bide dsg ekler doğuşa kaymakli kadayıf ismarlamis oluyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Vw de hangi modelin dizeli abartisiz ki bide dsg ekler doğuşa kaymakli kadayıf ismarlamis oluyoruz.
    Sızde almayın arkadasım yazık gunah o para verılırmı o paraya ds4 var daha ucuza c4 var ama dogru fransız ! dagılıyordu onlar.
  • quote:

Vw de hangi modelin dizeli abartisiz ki bide dsg ekler doğuşa kaymakli kadayıf ismarlamis oluyoruz.
    golf'ün benzinli düzü araca göre uygun fiyata.
    golf alınacaksa 1.2 trendline üzerine bir iki ekle almak en mantıklısı gibi. vergisi düşük, yakıtı eh. araç ise fiyatına göre çok iyi. sonrasında doğuş sapıtmaya başlıyor.
  • quote:

talep varsa arzda vardır. dünyanın gidişatı böyle. eskiden arz talebi dogururdu. ama yeni dünya düzeninde talep arzı doguruyor. sen talep etmezsen o da üretmez. dolayısıyla sen talep etmezsen onlarda böyle fahiş fiyat uygulamaz. herkes benzınlı alsın bakalım dizel motorlu otomobiller ne oluyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nanoona -- 7 Kasım 2012; 22:40:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

Ticaretin bir numaralı kuralı "kâr etmektir".
    valla ben tdi ların fiyatlarını abartılı buldum. 1.4 tsi ile aralarındaki astronomik fiyatını bankaya yatırsanız, alcağınız faiz + daha az bakım giderleriyle cebinizden çıkan yakıt parası bile çok az olacaktır. üstüne tsi abartı yakan bir motorda değil. şimdi dizel pahalı alınıyor ama pahalı satılıyor denilebilir. doğrudurda fakat arada geçen yıllarda ztn ilk verdiğiniz para pul olcak. üstüne bazı insanlar kredi çekip dizel araç alıyor. onlara bir açıklama bulmak zor.
  • Bence çok iyi yapıyorlar. Akıllı adamlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GHETTOZE

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    açıkcası tsi golf almayı düşünüyorum. fiyat olarak abartı değil. üstüne yakıt tüketimide iyi. ds4 5 kişilik aileye pek uygun değil gibi geliyor bana. üstüne dizel manuel seçeneği yok. ben onun otomatağini kullanmam. test sürüşünde hiç memnun kalmadım peugeot ve citroen dizel otomatiklerin.
  • quote:

her şey maksimum kar değildir.

ticari ahlak diye birşey var.

ona bakarsan karaborsacılıkta , istifçilikte (stokçuluk) alan memnun satan memnun ama ahlaki değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

quote:

her şey maksimum kar değildir.

ticari ahlak diye birşey var.

ona bakarsan karaborsacılıkta , istifçilikte (stokçuluk) alan memnun satan memnun ama ahlaki değil.

Alıntıları Göster
    ingilterede fiyat farkini soyleyim.

dizel golf tsi golften daha ucuz, dogus oto birilerini kekliyor ya sakin bu sizler olmayin malesef arkadaslar tamamen satis politikasi.

dsg farki avrupada da oyle 7-8bin tl degil bilginize.

12bintl farki cikartmak icin en az bi 100binkm sart ve arac turbo arizasi vs vermezse :) hele kredi de cekerseniz isiniz cok zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: uniqlo

ingilterede fiyat farkini soyleyim.

dizel golf tsi golften daha ucuz, dogus oto birilerini kekliyor ya sakin bu sizler olmayin malesef arkadaslar tamamen satis politikasi.

dsg farki avrupada da oyle 7-8bin tl degil bilginize.

12bintl farki cikartmak icin en az bi 100binkm sart ve arac turbo arizasi vs vermezse :) hele kredi de cekerseniz isiniz cok zor.

Alıntıları Göster
    Dizel alanlar yaptıkları km nin tamamını istanbul dur kalk trafiğinde yapıyorlar sanırım. Yoksa ara sıra şehir dışı seyahat eden biri için en mantıklısı benzinli almak.

Ama bir de şu var; 2 aydır ilanlara bakıyorum 2.elde tsi motorlarda değer kaybı tdi'ye göre daha fazla gibi geldi

• vw bütün fiyatları abartıyor. altın gibi marka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 8 Kasım 2012; 2:53:38 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.