Şimdi Ara

Volkswagen dsg şanzıman hakkında (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
0
Favori
17.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Petegrus kullanıcısına yanıt
    Peugeot 308'e olan hevesim sebebi ile uzunca zamandır araştırıyorum Hocam. Eat6 şanzıman için servise yada sanayiye giden nerdeyse 1 kişi bile bulamadım. İyi demekte haklılar sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankut1907

Peugeot 308'e olan hevesim sebebi ile uzunca zamandır araştırıyorum Hocam. Eat6 şanzıman için servise yada sanayiye giden nerdeyse 1 kişi bile bulamadım. İyi demekte haklılar sanırım
    2 sene önce 308 ve eat6 ile ilgili bi konu açılıp tartışılmıştı.Epey övülmüştü çoğunluk 308 eat6 taraftarıydı.Tabi yine dsg ye söven sövene.
    Konuyu bulursam eklerim.
  • Her ne kadar vw marka arabalar konforlu da olsa kronik dsg sorunu ve emisyon hilesi yüzünden passat almaktan vazgeçtim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

Manuel>zf>aisin>cvt>dsg

Alıntıları Göster
    Bir ekleme;

Şanzımansız otomatik vites>Manuel>zf>aisin>cvt>dsg

Şanzımansız otomatik vites, elektrikli ve bazı hibrit araçlarda bulunur. Bu araçlarda mekanik olarak şanzıman bulunmaz, dolayısıyla en ideal çözümdür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vw nin dsg si haddinden fazla karışık ve bir okadarda iyi çalışan ama nazik davranıldıgında iyi çalışan bir sistem. Bu sanat eseri sistemi tecrübesiz bir adamın eline vermek asıl hata.

Sorun vw dsg de değil sorun kullanıcıda ve eğitim verilmeyen satıcıdadır
  • maligezgin kullanıcısına yanıt
    Evet teşekkürler üzerinden teekkrar geçtiğiniz için

• ben yazmaktan bıktım bunlar yazdırmaktan bıkmadı
    hadi tamam yedik araç sorunlu değil
    ya da çok satıyo ondan göze batıyo
    ulan binlerce dsg kullanıcısının yorumlarını ne yapacaksın?
    "ağğbi eşşek gibi binerim garanti bitmeye yakın birine itelerim"
    forum bu mesajlarla dolu
    senin kullanıcın bile farkında garanti bitince amele gibi kalacağını biliyo
    öyle ya da böyle patlayacağını biliyo, öngörüyo,tırsıyo
    hem de nasıl tırsıyo
    patlamadan birine geçirme derdinde
    kullanıcısı sahtekar,kötü niyetli,ahlaksız
    ve sen hala hiç utanmadan sıkılmadan sorun kullanıcıda diyorsun
    olur da bu kadar olmaz
    insanlıktan çıktınız bir şanzıman için
  • maligezgin kullanıcısına yanıt
    Yani Diyorsunuz ki vw kullanıcıları sahtekar.
    Böyle bir saçmalık olamaz sahtekar adam her markanın kullanıcısı yada satıcısı olabilir. Sahtekarlık karakter meselesidir
    Vw düşmanlığından artık ne yapacağınızı şaşırmışsınız.
    Sen git distribütör firmayı suçla ama her kullanıcı sahtekar diyemezsin bende kullanıcıyım o markanın.
    Evet konuya gelecek olursak doğru düzgün efendi efendi kullandıgında dsg seni üzmez.
    Foruma bakarak dünya genellemesi yapamazsın belki forumda yüzlerce Peugeot Toyota Fiat promotoru kaynıyor.
    Geçin bu işleri hocam yoldaki her araba golf olmuş hepsi patlıyorsa elbet bu gündeme gelirdi forum dışındada

• erdoganb E kullanıcısına yanıt
    Saydığın markalar üst sınıf. Vw ülkemizde dahi standart markalara kıyasla çok pahalı değil.

Ben forumun neden bu markayı bu kadar çekiştirdiği anlamıyorum. Hem Toyota aracım var, hem Skoda. Gidip Honda, ford, peugeot gibi markalar için konu açıp araçları kötülemiyorum. Umrumda da değil açıkcası.

Sıfır km bir arac alacak paranız varsa ford, Honda, Renault vs tercih etmek yerine vag gurubundan bir arac alabilirsiniz. 109 bine Polo, 185 e orta donanım passat fiyat olarak rakipsiz.

Yanı vag arac sahiplerinin bir çoğu başka markalar Hakkı’da bu kadar yorum yapmıyorken bu markaya karşı olanların derdi ne?

Ha siz böyle yaparak bu markanın zirve olduğunu tescilliyorsunuz. Kimse iki numarayı çekiştirmez.

• Zaten ortada bariz bir kiskanclik var bu forumda hocam biz gidip Peugeot kötü demiyoruz dediğiniz gibi oda güzel araba isteyen 308 alır isteyen golf ama bunlar golf alana sovecek seviyeye gelmiş nedense

• Heredotes H kullanıcısına yanıt
    Forumdakilerin gazıyla hevesinizden olmayın bence temiz kullanılmış bakımı yapılmış ikinci el bir Passat alabilirsiniz veya direk sıfır alın rahat edin durumunuz varsa.
    Passat d segmentinde rakipsizdir

• 10-15 bin kenara zor zaman parasi olarak bırakırsanız dsg ariza yapinca mağdur olmazsiniz. bu sekilde yapilirsa 2. el neden olmasin ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: ^7pMş^

Forumdakilerin gazıyla hevesinizden olmayın bence temiz kullanılmış bakımı yapılmış ikinci el bir Passat alabilirsiniz veya direk sıfır alın rahat edin durumunuz varsa.
    Afedersiniz ama ağzımı bozdurdunuz.
    C200D'nin Passat'tan kötü tarafı olursa beni burada .......

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5A1BF912D

Saydığın markalar üst sınıf. Vw ülkemizde dahi standart markalara kıyasla çok pahalı değil.

Ben forumun neden bu markayı bu kadar çekiştirdiği anlamıyorum. Hem Toyota aracım var, hem Skoda. Gidip Honda, ford, peugeot gibi markalar için konu açıp araçları kötülemiyorum. Umrumda da değil açıkcası.

Sıfır km bir arac alacak paranız varsa ford, Honda, Renault vs tercih etmek yerine vag gurubundan bir arac alabilirsiniz. 109 bine Polo, 185 e orta donanım passat fiyat olarak rakipsiz.

Yanı vag arac sahiplerinin bir çoğu başka markalar Hakkı’da bu kadar yorum yapmıyorken bu markaya karşı olanların derdi ne?

Ha siz böyle yaparak bu markanın zirve olduğunu tescilliyorsunuz. Kimse iki numarayı çekiştirmez.
    Benim derdim yok hocam, bütçem dahilindeki tüm marka modellere bakıyorum.

"Vag sahipleri başka markalara yorum yapmıyor."
    Vag sahipleri kendi aralarında DSG kullanım kursu açmalı.
    Ayrıca vag araçların çoğunda Bluetooth telefon bağlantısı da yapılıyor, kursa başlarken bunun da öğretilmesi fayda sağlar.
    Yolda gördüğüm ve abuk subuk hareketler yapan 5 aracın 3ü vag grubuna ait. Dolmuşçu gibi yolun tamamını kendi hakkı görüyorlar.

"Markanın zirve olması."
    DSG kullanım dersleri olmadan pek mümkün değil.

Ayrıca şu an "DSG kullanmayı bilmeyenler, DSG patlatıyor." tarzında bir konunun altında yazıyoruz hocam.

Tamam araçları çok güzel, ben de beğeniyorum, konforlu, teknolojik ama biraz da insaflı olmak lazım.

Satış politikası, satış sonrası hizmetler ve arızaya yatkınlık ile "zirve" pek uyumlu değil.

"VW bayiine gittim, satış temsilcisi benle ilgilenmedi" diye başlık açsam, konuya gelip "kravatsız gitmeseydin" diye yorum yapacak üyeler var. Herkesi ciddiye almamak lazım.

Hele bir de, DSG sorunsuz ama kullanıcılar "kara cahil" diyen satış temsilcisi ve üyeler var.

Ayrıca, Avrupa'daki garanti kapsamını Türkiye'ye getirmiyorlar ve araç DSG arızası verince "iyi niyetli" olarak 1000 lira veriyor vag kullanıcıları.
    Bu işte bir yanlışlık yok mu sizce?

• quote:

Evet hocam, forumdakilerin gazına gelmeyin.
    Kendi kararınızı kendiniz verin.

Beğendiyseniz, gülü seven dikenine katlanır diyerek alın hocam.
    Sıfır alırsanız, garanti uzatma ile içiniz rahat kullanırsınız.
    Her DGS sorun çıkaracak diye bir kaide yok. Dikkatlice kullanırsınız, sorun yaşamazsınız. Garanti sorunları çözmek için var.

Hayırlı olsun şimdiden. İyi günlerde kullanın.

• Şaka gibi
    Diğer arabalar bozulmuyor Dsg bozuluyor
    Kitle ayni
    Sorum şu
    Peki bu dsg düzgün kullanırsam uzaya çıkarır mı

• Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    Mercedes bana göre e serisinden başlar c ler a lar bilmem neler güzel araba fakat mercedes gibi değil.

• quote:

Mercedes bana göre e serisinden başlar c ler a lar bilmem neler güzel araba fakat mercedes gibi değil.

bu kötü mü hocam

• quote:

Bayide çalışmıyorum
    Sahadasın demek tamam troll maaşın kaç plazaya gidek sana ona göre prim ayarlarım

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.