< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Hangi bayiden yazıyon kanka,gelip araba bakacam
Kaptın primleri köftehor |
Özet: DSG aslında sorunsuz ama sürenler nasıl kullanacağını bilmiyor
P.S: OYÜZDEN AVRUPADA DSG ARIZASI GARANTİ KAPSAMINDA ... |
Vw gözünüzü kör etmiş. Millet bu paraları konforlu olsun basit olsun diye veriyor. Bir de üstüne eğitim filan mı alalım. Cvt şanzıman araba alacağım gaza basınca gitsin frene basınca dursun uzun yıllar da sıkıntısız biniyim :)
|
Burda mesele dsg değil yurtdışındaki 10 yıllık garantinin Türkiye'de neden olmaması.
Siz ww almaya devam edin, dsg nasıl olsa patlamaya devam edecektir |
fanboyluk nasıl gözler kör ettyse arızayı dahi kabüllenip suçu kullanıcya atıyor .otomatk almanın sebebi ztn hiçbirşeyle uğraşmamak değilmidir ?sorunusz olmadıkça istediği kadar özel tasarım olsun nasl çalıştığı beni ilgilendirmez ben kullancıyım gerektğinde köklerimde gerektiğinde rampada çıkarım şanzıman buna dayanıklı olmalı ,koca tırlar bile otomatik şansımanda sorun vermeden gidiyor ama bineklerde sürekli bi risk
|
Dsg icin ayrica ehliyet mi alalim ya da dsg aldigimizda aman bozulur ha korkusuyla pamuklara mi saralım.
Kurslarda en basit trafik kurallarını anlamayıp trafiğe katılan andavallar var.Siz dsg nin karmaşıklığı hakkında eğitim verilmemesine mi takıldınız? |
iphone da aslında çekiyordu biz tutmayı bilmiyorduk
|
Ayak frende bekliyorsa şanzımana nasıl bir yük biniyor olabilir sizce? Dsg'ye sorunsuz demek için bu kadar saçmalamayın yahu...
|
Piyasada daha sorunsuz çift kavrama şanzımanlar da var. Dct gibi. Yapan yapıyor ama asıl sorun bizim milletteki vw sevdasında.
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 15 Eylül 2019; 14:29:15 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5A1BF912D -- 15 Eylül 2019; 14:23:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 15 Eylül 2019; 14:27:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgutozkan -- 15 Eylül 2019; 15:1:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |