Şimdi Ara

Volkswagen Golf 1.2 tsi Comfortline 2. El Tercih (Karşılaştırma)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar, 2. el bir golf almaya karar verdim ve son kararımı Golf 1.2 tsi Comfortline'dan yana kullandım. Araştırmalarım sonucunda 2. el piyasasında malum site üzerinde 2 araç var ve bunlardan birini almayı planlıyorum.

Araçları ve aralarındaki farkları yazıyorum. Sizin tercihiniz ne olurdu? Mantık çerçevesi içerisinde kıyaslarsanız çok memnun olurum. Not: Araçların kilometreleri ve fiyatları hemen hemen aynıdır.

İlk araç 2015 model golf 1.2 tsi comfortline beyaz - 2 parça boyası mevcut sol ön çamurluk ve sol ön kapı, değişeni, kazası yok. Koyu renk döşeme. Comfortline'a ek olarak Sürüş konfor paketi (ön park sensörü, hız sabitleyici) ekletilmiş.

Artıları - Fiyatı diğer araca oranla çok az bir miktar daha uygun.

Eksileri - Sol ön çamurluk ve sol ön kapının boyalı olması (boyaya çok aman aman takılan biri değilim ancak bu meblalara ikinci el alırken önem kazanıyor), diğer araçta bulunan ışık paketi eklentisi bu araçta yok.

İkinci araç 2014 model golf 1.2 tsi comfortline turgsten gri - boyası değişeni, kazası yok. Bej döşeme. Comfortline'a ek olarak Sürüş konfor paketi ve ışık paketi ekletilmiş.

Artıları - Turgsten gri olması (benim için değerli bir artı)
    - Cam tavan hariç full olması
    - Diğer araca ek ışık paketinin bulunması

Eksileri - Diğer araçla aralarındaki 1 yaş farkı.

Açıkçası benim kafamı karıştıran şey yaş ve renk farkı. 2015 model olan araç, 2014 olan araca oranla bir miktar daha uygun fakat orada da boyanan parçalarının olması handikap yaratıyor.

Fikir beyanlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chuckhaze -- 20 Aralık 2016; 0:41:13 >

• Yıla takılmayıp 2014 olanı alırım. Hem daha temiz hemde opsiyonu fazla
  • slayerxp kullanıcısına yanıt
    Ne yalan söyleyeyim, benim de düşüncem hep opsiyon fazlalığından en önemlisi turgsten gri olmasından dolayı hep ondan yana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chuckhaze

Ne yalan söyleyeyim, benim de düşüncem hep opsiyon fazlalığından en önemlisi turgsten gri olmasından dolayı hep ondan yana.

o zaman hayırlısı olsun kazasız belasız
  • slayerxp kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam
  • Motor farkına dikkat edin yalnız belli yıldan sonra euro 6 motora geçildi 110 bg oldu önceki euro 5 105 bg.
  • ahmet3976 kullanıcısına yanıt
    haklı bir detay. eylül 2015 sonrası olan araçlar euro 6 ve 110bg bilginize. arada fark olduğunu sanmıyorum ayrıca onu da belirteyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Cok haklisiniz, mesaja eklemeyi unutmusum ikisi de 105 bg araclarin. Yas farki konusundaki dusunceleriniz nedir? Degerlendirmeyi her kosul altinda yapiyorum. Evet uzun sureli binmek ilk etapta hedefim ancak hayati sartlari baz alirsak ilerleyen donemlerde olasi satis gibi bir durumda da elden seri bir sekilde cikartmak oncullerimden bir digeri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chuckhaze -- 20 Aralık 2016; 3:36:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Cok haklisiniz, mesaja eklemeyi unutmusum ikisi de 105 bg araclarin. Yas farki konusundaki dusunceleriniz nedir? Degerlendirmeyi her kosul altinda yapiyorum. Evet uzun sureli binmek ilk etapta hedefim ancak hayati sartlari baz alirsak ilerleyen donemlerde olasi satis gibi bir durumda da elden seri bir sekilde cikartmak oncullerimden bir digeri.

O zaman tungsten daha mantıklı. Bu arada fiyatlar nedir hocam sakıncası yoksa yazın.

• Ayrıca km lerde önemli.
  • Tabii ki hocam.

Ilk aracin fiyati 59.500 - 2015 model olan, pazarlikla 59 diye gorusuldu

Km'si 36 bin

Ikinci aracin fiyati 59.750 idi. - O da keza ayni sekilde 59lara cekildi.

Km'si 46 bin

Yaklasik 1.5 aydir pazar arastirmasi yapiyorum ve bu fiyatlar su an icin oldukca tatmin edici, comfortline ve ek pakete sahip hatasiz, degisensiz araclar icin gorunurde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chuckhaze -- 20 Aralık 2016; 3:43:52 >
  • quote:

Tabii ki hocam.

Ilk aracin fiyati 59.500 - 2015 model olan, pazarlikla 59 diye gorusuldu

Km'si 36 bin

Ikinci aracin fiyati 59.750 idi. - O da keza ayni sekilde 59lara cekildi.

Km'si 46 bin

Yaklasik 1.5 aydir pazar arastirmasi yapiyorum ve bu fiyatlar su an icin oldukca tatmin edici, comfortline ve ek pakete sahip hatasiz, degisensiz araclar icin gorunurde.

Hocam araçlar sahibinden de mi yoksa galeriden falan mı baktınız. Eğer galeri ise daha dikkatli davranın derim. Km olarak bence normal kullanıcı için biraz fazla geldi.

Iki aracta sahis araci hocam. Km'leriyle alakali cok bir sikintiya dusmedim acikcasi yillik 15-20 bin km yapiyor olsalar gayet normal gelmisti. Araclardan birini sayet almaya karar verirsem, almadan once mutlaka kendi tanidigim bir expertize gotururum ne olursa olsun.

Sayet bunlar olmaz da bu fiyatlarda bir galeri araci gorursem, bana onerebileceginiz ya da dikkat etmem gereken unsurlar nedir hocam? Expertiz yeterli olmaz mi bu konuda?

• quote:

Sayet bunlar olmaz da bu fiyatlarda bir galeri araci gorursem, bana onerebileceginiz ya da dikkat etmem gereken unsurlar nedir hocam? Expertiz yeterli olmaz mi bu konuda?

Ekspertiz kesinlikle yaptırın hocam. Ayrıca en yakın vw servisine gidip yapılan bakım ve işlemlerin kayıtlarını isteyin. Plaka yada şasi numarası ile alabilirsiniz. Galeriden mümkün olduğunca uzak durun bence. Olurda çok mantıklı bir araç çıkarsa 2 kat dikkatli olun alt takım motor elektronik aksam heryerini kontrol ettirin. Kaporta boya ölçümü yaptırın. Zaten bunlar ekspertizin içinde. Eğer 59 binin üstüne çıkabilirseniz bende bir araç buldum güzel duruyor bir bakın 371140242 ilan numarası pasifik mavi içi siyah.

• 63 e verir bence biraz daha zorlarsanız 62.5 a kadar yolu var.
  • bu araçların 2. eli çok güçlü. bu durumda boyalı parça önem kazanıyor.
    Hocam pasifik mavi gerçekten beni çok etkileyen bir renk o yüzden ilanla alakalı kesinlikle satıcı şahısla görüşmeyi düşünüyorum. 62'lere çekmesi durumunda kesinlikle tercih edilebilir.
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Haklısınız, bir de hemen hemen sıfıra yakın araç bazında düşünürsek boya büyük bir handikap oluyor.
  • quote:

Hocam pasifik mavi gerçekten beni çok etkileyen bir renk o yüzden ilanla alakalı kesinlikle satıcı şahısla görüşmeyi düşünüyorum. 62'lere çekmesi durumunda kesinlikle tercih edilebilir.

benim tungsten gri'ye hgs etiketi almaya gittiğimde bankadaki bayan aynen "ay pasifik mavisi mi? o renk golf'lere hastayım" demişti. ilk defa arabayla böyle ilgilenen bir bayan görmüştüm ve de pasifik mavisi özelinde. golf'ler bayanları bile çekiyor yani. maviyi arabada sevmem ama pasifik mavisi güzel sanırım. 10 sene gri kullandık. şimdi 1 senedir yine gri bakalım...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.