Bildirim
volkswagen golf midline LPG olur mu?
DeFacto Su Geçirmez Relax Fit Mont : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG6MMMNN
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bildiğim kadarıyla fsi motorlara daha lpg uygulanamıyor brc firması bir çalışma yaptı ama daha seriye geçmediler zannedersem yanılıyorda olabilirim ama forumdan takip ettiğim kadarıyla bildiklerim bu kadar -
merhaba arkadaşım henüz alacağım diyorsun, sana düz motor tavsiye ederim.
o zaman sende benim imzamdan çakarsın
quote:
Orjinalden alıntı: thekelesh
selam arkadaşlar,
2006 veya 2007 golf midline fsi alacağım buna LPG sistemi taktırmak istiyorum. bu konuda hangisini taktıracağım bilmiyorum. burada biraz farklı yorumlar var.
izmirde taktıracağım. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
ali
-
quote:
Orjinalden alıntı: thall
merhaba arkadaşım henüz alacağım diyorsun, sana düz motor tavsiye ederim.
o zaman sende benim imzamdan çakarsın
quote:
selam arkadaşlar,
2006 veya 2007 golf midline fsi alacağım buna LPG sistemi taktırmak istiyorum. bu konuda hangisini taktıracağım bilmiyorum. burada biraz farklı yorumlar var.
izmirde taktıracağım. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
ali
bence de katılıyorum thal a
-
LPG dusunuyorsan 1.6 102hp 8V motorunu alacaksin VW nin.
zamaninda bi baslik acmistim bununla ilgili.
bende arastiriyorum , duz motor mantikli geliyor.
acele etmek lazim , yakinda vw bu duz motorlari kaldirirsa sapa oturacaz :) -
Başlık burada;
http://forum.donanimhaber.com/m_13366831/tm.htm
takip etmenizde fayda var -
saolun arkadaşlar cevaplarınız için,
peki ben illa lpg taktıracam diyorum. çok yakıyo şehir içinde. bu segmentte opel astra var. onun için ne dersiniz?
golfden şaşmam ama sizlerin de tavsiyelerinizi dinlerim elbet...
ali -
opel astra al -
peki astra ya lpg takabilirmiyim? ikinci el alacağım tabii. olursa ne takılabilir? -
OCTAVİA FSI A TAKTIKLARINI DUYMUŞTUM AMA BAŞARILI OLMAMIŞ.HATTA ARACIN ORJİNALİNİ BOZUP YAPIYORLARMIŞ GALİBA.ASLINDA TAM BİLGİM DE YOK AMA ŞU ANA KADAR BAŞARILI Bİ FSI MONTAJI DUYMADIM.1.6 102 HP ALIRSAN DAHA VERİMLİ OLUR LPG DE.YANILMIYOSAM BU MOTOR 8V LPG YE OLDUKÇA UYUMLU.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi giza -- 19 Eylül 2007; 16:55:42 > -
teşekkürler artık anladım golf alırsak fsi almayacak ve 102hp alıp lpg takacaz. ya da paraya kuvvet fsi alıp benzine para vereceğiz.
saolun dostlarım... -
quote:
peki astra ya lpg takabilirmiyim? ikinci el alacağım tabii. olursa ne takılabilir?
opel astraya lpg böyle cuk diye oturuyor süper performans
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X