Şimdi Ara

Volkswagen'in emisyon skandalı büyüyor (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.319
Cevap
21
Favori
215.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana mesaj atan ve cebanını engeleyen tüm dh ailesine teşekkür ederim :) Pkk prejtis kazandı diyen üyeye nerede o dedigin şey bir göstersene hangi ülke gıkını çıkarıyor eskiden açık açık destekliyorlardı kürt halkının hakkı gitti onlar savunuyor diye şimdi kim çıkıp bu afları dye biliyor bir ingiltere iki almanya zaten bizim ülkenin tohumu ingiliz bu ülkede ingiliz yokmu mecliste var almanya sag olsun tohumumuzun karıştıgı diğer ülke oda mecliste var kusura bakmayn cumhuriyeti ingiliz kurdu ingiliz yöneti ingliz yönetmeye çalışıyor şuan yapamıyor yapamadıgından konuşuyor

hepiniz haklısınız rte düşmanlıgı insanın gözünün önünü göremiyecek şekilde kapadıgında kin ve nefretten düzgün olanı görmemeye başladı bu ülke buda çagımızın yeni hastalıgı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockmania01 -- 24 Eylül 2015; 19:22:31 >
  • Rockmania01 kullanıcısına yanıt
    Hocam Allah rızası için noktalama işaretlerini kullanalım.
    iki defa yazınızı okudum ve bişey anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aralıkta 69.000 e almıştım aracı... 59.000 tllik dava açıp kazanırsak 70 binlik arac bana 10.000 tlye mal olacak demektir... seviyorum seni vw

• Bizde olsa emisyon vergisi diye ek vergi koyarlardı, kesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

VW batacak cokecek bitti gitti mahfoldu diyen cahil kesime soyluyorum. Bu sirket dunyanin en buyuk 10 sirketi arasinda. Sadece bir sure tokezler eski hallerine donerler. Turkiye batar vw batmaz.

Türkiye batar VW batmaz ne demek? Hayranı olduğun Almanlar kadar ülkenin bir değeri yok mu gözünde? Yazık! Vw'i savunmak için ülkeni de batırdınya birşey diyemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: tekno_fan

quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

VW batacak cokecek bitti gitti mahfoldu diyen cahil kesime soyluyorum. Bu sirket dunyanin en buyuk 10 sirketi arasinda. Sadece bir sure tokezler eski hallerine donerler. Turkiye batar vw batmaz.

Türkiye batar VW batmaz ne demek? Hayranı olduğun Almanlar kadar ülkenin bir değeri yok mu gözünde? Yazık! Vw'i savunmak için ülkeni de batırdınya birşey diyemiyorum.

Haberelectro haklı boşuna saptırmayın konuyu .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 24 Eylül 2015; 20:08:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olay sadece emisyon olayı değil, Dolandırıcılık olayı. Sonuçta tüketiciye yalan beyan var. Belki de olay sadece emisyonla da sınırlı değil, su an bilemiyoruz. Ama vw bile suçu kabullenip ceo değişikliğine giderken hala vw masum derse birileri burada komik bile olmaz.

• Arkadaşlar kim ne derse desin VW için zor bir dönem, evet belki şirket iflas etmez ama birçok çalışanını işten çıkartma ve fabrikalarını kapatma yada eldeki markalarını satma durumuna düşebilir. Alman hükümeti elbette ülkesinin en büyük iş veren şirketlerinden birine destek olacaktır (ABD'nin General Motors'a 40 milyar dolar kaynak sağlaması gibi) çünkü Almanya içinde bu durum büyük bir problem ve (tabi yapacaklari yardimlarida geri alacaktir Almanya) yinede VW'nin küçülmesine engel olabileceğini sanmiyorum.

• Denizde kum misali kesinlikle etkilenmezler.

• quote:

Orijinalden alıntı: hlksnrr

Ne güzel ülke şu amerika çatır çatır hesap soruyor vatandaşı kandırıldı yalan beyan verildi diye.

Birde bize bak seçimlerle uğraşan,üretimi olmayan,parası dolardan 3 kat değersiz adaleti ve hukuku olmayan ortadoğu ülkesi.

Bizim ülkede olsa, bir tane bakan çıkar basını toplar bakın ben biniyorum araca sorun yok derdi.
  • Hocam bizde milletin hakkını yiyenler varken milletin hakkını savunanı nerede bulalım,anca hukukun gerçekten üstün olduğu,sağlam yasalara sahip devlet lazım.

Ama bizdede sağlam (!) yol var,ceplere doğru...

• Bu arada 1.6 TDI motorlarda da hile yapıldığı açıklanmış bu motorlar Polo, Golf, Jetta, Passat'ta satılan motorlar mi? Bilgisi olan varmi?

• Baktiginizda wosvogenin ulkemizde bi yatirim yaptigi yok o kadar araba almamiza ragmen bence hakkettikleri ceksinler..

• quote:

Orijinalden alıntı: SATURNUS2015

quote:

Orijinalden alıntı: Source

Bu arada 1.6 TDI motorlarda da hile yapıldığı açıklanmış bu motorlar Polo, Golf, Jetta, Passat'ta satılan motorlar mi? Bilgisi olan varmi?

aynen öyle. amerikada mı*

Almanya ulaştırma bakanı açıklamış:

http://www.dw.com/tr/avrupadaki-ara%C3%A7larda-da-hileli-yaz%C4%B1l%C4%B1m-bulundu/a-18737838

O zaman benim Polo'da buna dahil?

• Almanya Ulaştırma Bakanı Alexander Dobrindt, Avrupa'da da Volkswagen marka dizel otomobillerin 'saptırılmış' emisyon değerleri ortaya koyduğunu belirtti. Dobrindt'in açıklamalarına göre, 1,6 ve 2 litrelik dizel motorlara, emisyon değerlerinin manipüle edildiği hileli yazılımlar monte edildi.

http://t24.com.tr/haber/avrupadaki-araclarda-da-hileli-yazilim-bulundu,310758

Ben demiyorum, Alman Bakan diyor.. Vw fanlara selam olsun. Alman Bakandan daha fazla Alman olmanın anlamı yok.

• Hangi motorlarda yapilmis bu usulsuzluk arkadaşlar bende dizel passat varda takip edelim bakalim olacaklari.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim ülkedeki adamlar için emisyon bir şey ifade etmiyor malesef. Bizler turbosuz l300 lere ayçiçek yağı koyan adamlarız

• Amerikada dizel almak da ayrı bi salaklık olsa gerek. O kadar hibrit, elektrikli, benzinli seçeneği var, yakıt ucuz gidip hala dizel alanlar var
  • emisyon ne oluyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu arada 1.6 TDI motorlarda da hile yapıldığı açıklanmış bu motorlar Polo, Golf, Jetta, Passat'ta satılan motorlar mi? Bilgisi olan varmi?

aynen öyle. amerikada mı*

Almanya ulaştırma bakanı açıklamış:

http://www.dw.com/tr/avrupadaki-ara%C3%A7larda-da-hileli-yaz%C4%B1l%C4%B1m-bulundu/a-18737838

O zaman benim Polo'da buna dahil?

Şimdi bir de Opelle ilgili bir haber patlıyor mu hocam. o da alman ihtimal var. sen o zaman bak işe.

Herşey ilerleyen zamanlarda belli olacaktır VW'den sonra tüm markalar mercek altına alınır.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.