Şimdi Ara

Volkswagen'in emisyon skandalı büyüyor (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.319
Cevap
21
Favori
215.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Utku

Abd'nin yüksek hacimli benzinli motor sevdasına laf atılıyor; fakat o motorlar, bahsi geçen mazotlu motorlardan çok daha düşük nox salınımı yapıyor.

Benzinli motorlar elbetteki NOx yönünden sıkıntısız. Peki Karbon salınımı olarak? Yüz kilometrede hiç trafiğin olmadığı şehirlerde bile 15-20 litre yakan F150'ler ne olacak örneğin?
  • Bizim ülkemizde emisyon değeriyle vergi değişmiyor, avrupa ülkeleri için durum farklı.

Benim gözümde vw verdiği tüm değerler (0-100 hızlanma, tüketim değerleri gb) şahibeli artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ING Başekonomisti Carsten Brzeski, Reuters'a yaptığı açıklamada ''Birdenbire Volkswagen, Almanya ekonomisi için Yunanistan borç krizinden daha büyük bir risk haline geldi'' diye konuştu.

http://fortuneturkey.com/almanya-icin-buyuk-tehdit-volkswagen-19943#popup
  • Bu işini içinden ahlaksız işler çıkacak eminim.Durduk yere Volkswagen gibi dünya devi şirketin üstüne gidilmesi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluemotionn -- 24 Eylül 2015; 22:22:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_bookie

Amerikan pazarına ithal girerek yerli markalarının yerini alacak wv hakkında CIA istihbarat yapmayacak oyle mi? ABD nin ulusal cikarlari soz konsu ki CIA Aldıkları nefesi bilir. O yüzden bence konunun bugün gündeme gelmiş olması ABD ile Almanya arasında cerayan eden bir anlaşmazlık sonucu olmalı.. ama ne?

yani , şimdi VW işini dürüst yaptı da CİA iftira atıyor ,
    ABD de zibil gibi uzakdoğu araçları satılıyor , bu markalar ABD pazarında yer edinmek için
    çok mücadele etti ,sorun çıktığında da binlerce aracı geri çağırarak probleri çözme yoluna gittiler
    VW ise 2 yıldan beri EPA yı oyalayarak , kem küm ederek ,sorunu çözme yerine hileye başvuruyor ,
    ve tüketicileri kandırıyor , ve sonuç olarak fiasko
    bence VW artık zor yer edinir ABD pazarında

• ww düşmanları yine başlamış karalamaya

bunlar ya parası ww ürünlerine ulaşamayan insanlar ya da daha yüksek fiyatlara araçlar alıp bir golf7 konfor ve performansını bulamayan, yolda golf7 görünce onu süzmeden duramayan, içten içe aracına lanet eden bazı kağıt üzerinde premium araç sahipleri.

emisyon salınımı yüksekmiş.. olsun.. var mı bir golf7 performansında aracınız? yok
    var mı bir golf7 konforunda aracınız? yok..
    var mı bir golf7 tüketiminde aracınız? yok..
    var mı bir golf7 donanım seviyesine ulaşabilen aracınız? yok..

yok işte kabul edin.. kendi aracınıza laf edin ama ww'ye laf etmeyin. emisyonu filan umrumda değil. ben aracın gidişine bakarım. 3.20'lerin fren koyarak zar zor döndüğü virajda daha fazla gaz vererek dönebilmeme bakarım.

aracın akıp gidişine bakarım..

ve ve ve en önemlisi, milletin aracımı süzmesine bakarım istinasız her ışıkta aracımı süzüyorsunuz, yutkunuyorsunuz, ona ulaşmak ve ayarıcalığını yaşamak istiyorsunuz. işte bu yüzden elinize fırsat geçinde böyle sayfalarca kötüleme mesajı yazıyorsunuz.

ww daha da büyüyecek, alman tankı bu almannn hiç bir şey olmaz merak etmeyin. aynı tipler yanıma gelir arabayla 1 tur atabilmek için gözümün içine bakıyor sanki bilmiyoruz. bundan sonra yok size bir tur filan

• Batar, toplayamaz filan diyen arkadaşlara sadece gülmek lazım :) vag grubun batmasına Almanya göz yumar mı ? adamlar otomotiv sektörünün ilderlerinden. yalnız hisse senedi toplamak lazım :)
  • milyarlarca lira kar yap avrupa hatta dünyada sayılı firmalardan birisi ol ve hile yap...
    DSG şanzuman hatalarını kabul etme hatta kullanıcılarını salak yerine koyarak kullanıcı hatası deyip geri gönder. bunlardan önce hatalı ürettigin 2006 yılından beri düzeltmeye calisma ve hatalı aracları her yıl piyasaya sür sonra da 2 yıl olan garantiyi uzatmak isteyen kullanıcıya 4 yıl yapamıyoruz de... bir de hileli yazılımla arac dururken emisyon degerini az gösterttir sonra hareket halindeyken 30 katına ciksin...

ne cirkef firmaymış ya..! wv grubunun arabalarını düsünürken bizi iyice kendinden soguttu. honda toyota hatta forda bakın :)
  • Artık iş fanatizmden çıkmış klinik hale gelmiş. Adamdaki self-concept tamamen kavram yanılgıları ile beslenmiş.

Bir araç insanın kişiliğinden daha önemli olamaz.
    Bir marka öz algınızı gerçeğin ötesinde değiştiremez.
    Bir marka bütün yanlışlarına rağmen ahlaken pozitif yönlü ego malzemesi olamaz.

Hakikaten sınır ötesi zorlama bu. Almaların ruh sağlığı bizim tüketicilerin ki kadar bozulmamıştır.

Benim esas dikkatimi çeken bizim sığ fanatikler değil.... Onlar basit argümanlarla almandan daha almancı olsunlar umurumda değil...

Keramet; araçta emisyonu gizleyen yazılımın içindeki kodları nasıl buldular? Araç kendini test moduna alınca stabil veri üretiyor ama gerçek kullanımda emisyon değerlerini göz ardı ediyor :)
    Yazılım ve Amerikalılar... Dikkatli olmak lazım....
  • sangokudbgt kullanıcısına yanıt
    Daha önce Golf 6 sahibiydim. Sanırım tip olarak 7'den güzeldi. Ama yine de sıkıcıydı. Yollarda görünce gıpta ile bakmaya, keşke verse de bir tur atsam demeye o kadar can atıyorum ki anlatamam. Hele bir de servise girince ödediğim paralar ile aracımin değerini daha iyi anlıyordum. Yüzbinlik araca biniyorum hissi veriyordu.

• Golf 7 dizel kullanıyorum ve keşke birde Yakıt tüketimi konusunda incelemeye tabi tutulsa. En iyi şartlarda 3,6 yakıyor uzun yolda , ayni şartlarda Polo bluemotion 2,8 yakıyordu. Polo fabrika verilerinden 0,2 litre az golf ise 0,6 litre fazla yakıyor. Ticarette ahlaksızlık tespit edilmişse Affı olmaz, haksız rekabet vs vs . Herkes işini doğru düzgün yapmalı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SATURNUS2015 kullanıcısına yanıt
    Golf de normal c hb. bir arabadır. Artı ve eskileri vardır. Geleneklesmis bir üretimi olması sebebiyle de daha bilindik ve tutulur. Golfü geçtim, bir de yedi vurgusu var. Resmen fanatizmin dibi.

Benim vw. 2. el müdürü velim var. Herkesin aldığı fiyatın birkaç bin altına da alıp binebilirdim. Herkes Golf sevmez. Sevmek zorunda da değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhan Hoca -- 24 Eylül 2015; 23:31:43 >
  • golf 7 ye yolda gıpta ile bakan trafik ışığına bakıyordur.sana öyle gelmiştir. bilmeyen olsa yiyecek 320 ile karşılaştırıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

ww düşmanları yine başlamış karalamaya

bunlar ya parası ww ürünlerine ulaşamayan insanlar ya da daha yüksek fiyatlara araçlar alıp bir golf7 konfor ve performansını bulamayan, yolda golf7 görünce onu süzmeden duramayan, içten içe aracına lanet eden bazı kağıt üzerinde premium araç sahipleri.

emisyon salınımı yüksekmiş.. olsun.. var mı bir golf7 performansında aracınız? yok

yok işte kabul edin.. kendi aracınıza laf edin ama ww'ye laf etmeyin. emisyonu filan umrumda değil. ben aracın gidişine bakarım. 3.20'lerin fren koyarak zar zor döndüğü virajda daha fazla gaz vererek dönebilmeme bakarım.

ve ve ve en önemlisi, milletin aracımı süzmesine bakarım istinasız her ışıkta aracımı süzüyorsunuz, yutkunuyorsunuz, ona ulaşmak ve ayarıcalığını yaşamak istiyorsunuz. işte bu yüzden elinize fırsat geçinde böyle sayfalarca kötüleme mesajı yazıyorsunuz.

ww daha da büyüyecek, alman tankı bu almannn hiç bir şey olmaz merak etmeyin. aynı tipler yanıma gelir arabayla 1 tur atabilmek için gözümün içine bakıyor sanki bilmiyoruz. bundan sonra yok size bir tur filan

bende bir adet golf 6 highline bir adette chevrolet cruze var. cruze u kullanırken daha fazla zevk alıyorum vw grubu kadar parasını haketmeyen şişirilmiş ve bu kadar övülen bir ikinci marka daha yok saçma sapan yorumlarla kendi bakış açınızı diğer insanlara benzetmeye çalışmayın.

• quote:

emisyona bakmazsın ama kanser olunca dövlet bize bahmiii diye ağlarsın. golf gti dan sonrası araba. sizin bindiğiniz tırtır motorlular sadece birer oyuncak. senden bir tur istediklerine göre çok varoş bir yerdesin sanırım. mahalle içinde gezmeyi bırak biraz dışarı çık. beynine oksijen gitsin.

• quote:

Bende de passat var. Millet sürekli kendini eve bıraktırmak istiyor,çünkü passatın ayrıcalıklı dünyasını merak ediyorlae.yol boyunca susmuyorlar Eleman tankına bak nasıl da gedeyor diyorlar.Aracın kapı sesini geçtim bagaj sesi bile hatta kaput sesi bile tok.Ne zaman BMW görsem aynamda hemen yanıma erişip selektör atıp beni ezmeye çalışıyor.Ama ben yürü ya adolfüm diyerek 5'ten 3 e çekiyorum vitesi.Çok mübarek tsi motor birden şahlanıp ceylan görmüş aslana bürünüyor.Meaaşallah.Arabamın taban halısı o kadar güzelki bazen millete çaktırmadan okşuyorum.Bu fanlık değil bu aşk. Hey gidi hey 2. Dünya savaşında yıkılmadı şimdi hiç yıkılmaz.

Vosvogen das avto

• C hb. Araçların kiyas arabasıdir Golf. Niye? Geleneksel ve çok satması. C Sedanda Corolla gibi. 7'yi defalarca inceledim. Ancak hint kumaşı satış politikası, donanım azlığı, dizel ve otomatik fark kazıklari ve tabii ki hep aynı tip kasa. Yeni Passat'in ön yüzünü gördünüz mü? Passat-Jetta kırması. Resmen dalga geçiyorlar müşteriyle.

• Arabam yok. Eminim Golf7 güzel arabadır, sonuçta yeni teknoloji. Ancak trafikte görüpte yutkunduğum, keşke benim olsa dediğim C segmenti tek araç yeni Mazda 3'tür. Ne yutkunacam senin buzdolabı kılıklı Golf7'ne. Bedavaya verseler vururum kırbacı o ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 24 Eylül 2015; 23:57:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumu

quote:

Orijinalden alıntı: hlksnrr

Ne güzel ülke şu amerika çatır çatır hesap soruyor vatandaşı kandırıldı yalan beyan verildi diye.

Birde bize bak seçimlerle uğraşan,üretimi olmayan,parası dolardan 3 kat değersiz adaleti ve hukuku olmayan ortadoğu ülkesi.

Bırak emisyonu, pkk ya açık destek verdiği halde Almanyaya tepki gösteremiyoruz.

Durum apacık ortada.bır yerden başlayıp tepkı koymak lazım

• Kafami çevirip te bakacağım tek golf 1978 cabriolet USA modeli olurdu.golf 7 değil 17 de çıkarsa farketmez hatchback sonuçta Citroën c4 bile daha güzel tasarım yapmış.Scirocco için bu tartışma olsa hak verirdim ama golf için kimse kafasını çevirip te bakmaz.çünkü fiyat performans arabasi. Yanı kaliteli ve ucuz.bmw 3 serisi ile değil ancak 1 serisi ile karşılaştırılabilir.3 serisi karşılığı Passat olabilir jetta bile değil.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.