Şimdi Ara

volkswagen kalitesi (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
5.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • katılıyorum arkadasa Haksin dogru bır yaklasım :)
  • ARKADAŞIM BEN SENİN ŞÖFORLÜK YAPTIĞINI BİLMİYORDUM..
    SEN CAREVELLE ALACAM İNŞALLAH DEDİN....
    BENDE SANA FİKİR VERMEYE ÇALIŞTIM...
    EWET KULLANICI HATASIDA VAR AMA BENİM BAŞIMA GELENLER;
    TRANPORTER İN YAN CAMINDAN YIKAMADA YAĞMURDA SU GİRDİ VE DÖŞEMELER(KONTRAPLAKLAR)KABARDI
    ARABAYI ALDIM 2 HAFTA İÇERİSİNDE SAĞ VE SOL AKİSLERDEN SES GELDİ VE DEĞİŞTİ....
    KLİMA TERAZİSİ KAYIŞ SARDI(SADECE BİR YAZ KULLANDIM)
    ARABAYI SIKIŞTIRMADIĞIM HALDE DEVİRDAİM MOTORU BOZULDU ANTİFRİZ BOŞALDI VE UZUN YOLDA KALDIM.....
    ORJ BALATA KULLANDIĞIM HALDE ARABA 40,000KMDE 4 ADET DİSK İSTEDİ.....
    SAĞ KOLTUĞUN ALTINDA BULUNAN BEYİN BOZULDU VE ARABANIN SİSTEMLERİ BİRBİRİNE GİRDİ 2,000YTL LİK BEYİN DEĞİŞTİ...
    ÇUKURA DÜŞMEDİĞİM HALDE OKADAR DİKKAT ETTİĞİM HALDE 2 KERE AMORTİSÖRÜ PATLADI(YÜK OLARAK EN FAZLA 300KG ATIYORDUM)V.S V.S........SAYFAYA SIĞMAZ.....
    BUNLARDAMI KULLANICI HATASI ..........????????????????
    TEKNİK SORUN OLUR AMA BU KADARIDA İNSANI BIKTIRIYOR.......

SAYGILAR..........

quote:

Orjinalden alıntı: Haksin

quote:

NEYSE BOŞVER SEN İNŞALLAH ALIP O ARABAYI BİNERSİN İÇİNDE KALMAZ

Arkadaşım ben 13 senedir büyük bir araç kiralama firmasında profesyonel şoför olarak çalışıyorum.Kullanmadığım araba yok.Benim içimde kalmış bir araba yok belkide bu yüzden arabamı hiç değiştirmeyi düşünmüyorum.
    Bu arada konu volswagen kalitesi bende olaya farklı bir noktadan yaklaşmak istedim.
    Sözümün arkasındayım en önemlisi kullandığın araca iyi bakmaktır.Transporter'da 200 km.nin üstünü görücem diye 10.500ytl.lik şanzuman sorunu yaşıyanı gördüm,sabahın ayazında arabayı çalıştırmak için zorlarken 1300 euro masraf çıkaran marş dinamosu beyni yakan arkadaş oldu,v.s. buraya sığdıramayacağım kadar bunların adıda teknik arıza oldu.
    Arabadır teknik arıza verebilir.Ama maalesef bunların çoğu kullanıcı kaynaklıdır.Ama bizim için şoförlük o kadar önemli bir kavramdırki hatayı kendimizde asla kabul etmeyiz.SAYGILAR BENDEN.........

• BİDE ARABANIN Bİ ŞANZUMANI BOZULSA VEYA MOTORUN Bİ PARÇASI BOZULUP YÜRÜYEMEYECEK HALDE OLSA;

TAAAAAA ALMANYADAN PARÇA BEKLE .ARABA SERVİSTE YATSIN.........
    BAŞKA ARABAN OLMASA YANDIN ALMANYADAN PARÇA EN AZ 25 GÜN İÇİNDE GELİYOR........

YANİİ PARÇA SIKINTISIDA VAR.........İSTANBULDAKİ PARÇALAR UFAK TEFEK (FARDI STOPTU) GİBİ ŞEYLER......

SAYGILAR.................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özbekli35 -- 15 Şubat 2007; 11:42:47 >
  • bizimde anahtar problemimiz oldu ama 2 haftada getirdiler almanyadan
    quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_0606

BİDE ARABANIN Bİ ŞANZUMANI BOZULSA VEYA MOTORUN Bİ PARÇASI BOZULUP YÜRÜYEMEYECEK HALDE OLSA;

YANİİ PARÇA SIKINTISIDA VAR.........İSTANBULDAKİ PARÇALAR UFAK TEFEK (FARDI STOPTU) GİBİ ŞEYLER......

• ANAHTARLA ŞANZUMAN BİRMİ.......
    ANAHTAR OLMASA YEDEĞİ VARDIR...VEYA ARABA KAPININ ÖNÜNDE YATAR
    14 GÜNLÜK BİR SÜRE SİZCE ÇOK AZ BİR SÜREMİ.......
    Bİ ŞANZUMAN BOZULDUMU ARABAYI DAĞITIRLAR O VASİYETTE SERVİSTE YATAR..........

quote:

Orjinalden alıntı: AcıHayatt

bizimde anahtar problemimiz oldu ama 2 haftada getirdiler almanyadan
    quote:

BİDE ARABANIN Bİ ŞANZUMANI BOZULSA VEYA MOTORUN Bİ PARÇASI BOZULUP YÜRÜYEMEYECEK HALDE OLSA;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özbekli35 -- 15 Şubat 2007; 16:10:05 >

• Ta almanyadan gelen bir seyin 2 haftadan önce gelmesini unma sanzıman zaten almanya fabrikasında hazır sadece gelişi zamn alır
    quote:

ANAHTARLA ŞANZUMAN BİRMİ.......

quote:

quote:

• ZATEN 2 HAFTADAN ÖNCE GELMESİNİ UMMUYORUM SADECE PARÇALARIN UZUN SÜREDE GELDİĞİNİ VE İNSANLARIN MAĞDUR OLDUĞUNU SÖYLÜYORUM O.K...
    quote:

Ta almanyadan gelen bir seyin 2 haftadan önce gelmesini unma sanzıman zaten almanya fabrikasında hazır sadece gelişi zamn alır
    quote:

ANAHTARLA ŞANZUMAN BİRMİ.......

quote:

quote:

• quote:

ALMANYADAN PARÇA EN AZ 25 GÜN İÇİNDE GELİYOR........

Yanlışın var. Almanya'dan Türkiye'ye gelmesi 1 hafta.
    Sınırdan sonra Ankaraya gelmesi 20 gün sürmüştür, o da TR deki kalitesizlik.
    Benim aracıma da parça bekledik İst. Doğuş da yokmuş Almanya'dan geldi.
    Bagaj İç Sacı diye geçiyor. Kocamna bir parça.
    10 günde geldi. çok da geç değil. Demek Fransız arabası olsaydı bu 25 günnü üzerine bi 10 gün daha mı ekleyecektik yani?...

Yanlış düşünüyorsun.

Ayrıca bir araçta bu kadar sorun çıkması hayra alamet değil.
    Sen normalden de fazla sorun yaşamışsın, tepki göstermen normal ama zannetme ki tüm T5 ler aynı.
    sanırım senin araba hattayken o sırada ya maç vardır ya da bira molası vermiştir çalışanlar.
    ne diyim yani, belki de tüm T5 lerin sorunu sende toplanmış.

Yine de kalite arabalar yapıyor VW. ne de olsa Halk Arabası....

• BAGAJ İÇİ SACI .....
    ARABANIN YÜRÜMESİNİ ENGELLEYEN BİŞEYMİ?????????
    FARI OLSUN JANT KAPAĞI OLSUN V.S....BUNLAR ARABA YÜRÜR....
    FAKAT AKİSSİZ VEYA ŞANZUMANSIZ ARABA YÜRÜMÜ?????????
    İDDAA EDİYORUM BÜTÜN T 5 LERDE BU SORUNLAR MEVCUT......
    (130 BG LERDE)
    2 SENE KULLANDIM ABARTMIYORUM HER CUMA SERVİSTEYDİM....NEDENİ TEKNİK ARIZA GARANTİDEN DEĞİŞİYORDU AMA BEZDİRİYORDU....
    GARANTİ BİTİMİNE 15 GÜN KALA SATTIM...ÇÜNKÜ GARANTİSİZ BİNİLMEZ OARABAYA .......
    105LİKLERDE BU KADAR SORUN YOKTU....SERVİSTEKİLERLE AHBAP OLDUĞUMDAN (GİDE GELE)SERVİSTEKİ T5 LERİN(130 BG)GELİŞ SEBEPLERİ SORUYORDUM HEP AYNI TEKNİK SORUN TEKNİK SORUN....
    PİYASADA 2,ELİ NİYE ÇOĞALDI?????????
    İYİ SORUNSUZ BİR ARABA OLSAYDI KİMSE SATMAZ,UZUN SENELER KULLANIRLARDI...

ARABA MÜKEMMEL KONFORLU YOLDA YORMUYAN GÜVENLİ BİR ARAÇ ONA BİŞEY DİYEMEM ......

quote:

Orjinalden alıntı: Climanjaro

quote:

ALMANYADAN PARÇA EN AZ 25 GÜN İÇİNDE GELİYOR........

Yanlışın var. Almanya'dan Türkiye'ye gelmesi 1 hafta.
    Sınırdan sonra Ankaraya gelmesi 20 gün sürmüştür, o da TR deki kalitesizlik.
    Benim aracıma da parça bekledik İst. Doğuş da yokmuş Almanya'dan geldi.
    Bagaj İç Sacı diye geçiyor. Kocamna bir parça.
    10 günde geldi. çok da geç değil. Demek Fransız arabası olsaydı bu 25 günnü üzerine bi 10 gün daha mı ekleyecektik yani?...

Yanlış düşünüyorsun.

Ayrıca bir araçta bu kadar sorun çıkması hayra alamet değil.
    Sen normalden de fazla sorun yaşamışsın, tepki göstermen normal ama zannetme ki tüm T5 ler aynı.
    sanırım senin araba hattayken o sırada ya maç vardır ya da bira molası vermiştir çalışanlar.
    ne diyim yani, belki de tüm T5 lerin sorunu sende toplanmış.

Yine de kalite arabalar yapıyor VW. ne de olsa Halk Arabası....

• quote:

BAGAJ İÇİ SACI .....
    ARABANIN YÜRÜMESİNİ ENGELLEYEN BİŞEYMİ?????????
    FARI OLSUN JANT KAPAĞI OLSUN V.S....BUNLAR ARABA YÜRÜR....
    FAKAT AKİSSİZ VEYA ŞANZUMANSIZ ARABA YÜRÜMÜ?????????

ben de sana bu konuda YANILIYORSUN demiştim işte.
    Almanya'dan parça gönderirken "Bu parça yürüyen aksama ait, bunu çabuk yollayalım"
    Ya da, "bu parça arabanın yürümesine engel değil geç yollasak da olur" tarzı düşüncelerle gönderilmiyor bu.
    bir somun dahi olsa aynı zamanda geliyor.

senin arabadan çektiğini ben teknik servisten çektim, ben de o konuda çok doluyum merak etme.
    ayrıca senin arabadaki arızanın teknik servisten kaynaklanmadığına emin misin?
    yani bi yeri yaparken diğer yeri bozan bir servise vermişim ben arabamı.
    senin de başına böyle bişey gelmiş olabilir.

• ÖYLE BİŞEY OLMASI BANA İMKANSIZ GELİYOR......
    ADAM CAMDAN İÇERİ SU GİRDİ DİYE CAMI DEĞİŞTİRİYOR...CAMI DEĞİŞTİRİRKEN AKİSİ NASIL BOZSUN......
    VEYA KLİMA TERAZİSİNİN KAYIŞINI DEĞİŞTİRİRKEN DEVİRDAİM MOTORUNU NASIL BOZSUN .....
    TABİKİ TEKNİK SERVİS TENDE KAYNAKLANAN PROBLEMLERDE VARDIR AMA BENİMKİSİ ÖYLE DEĞİLDİ.....
    quote:

Orjinalden alıntı: Climanjaro

ben de sana bu konuda YANILIYORSUN demiştim işte.
    Almanya'dan parça gönderirken "Bu parça yürüyen aksama ait, bunu çabuk yollayalım"
    Ya da, "bu parça arabanın yürümesine engel değil geç yollasak da olur" tarzı düşüncelerle gönderilmiyor bu.
    bir somun dahi olsa aynı zamanda geliyor.

senin arabadan çektiğini ben teknik servisten çektim, ben de o konuda çok doluyum merak etme.
    ayrıca senin arabadaki arızanın teknik servisten kaynaklanmadığına emin misin?
    yani bi yeri yaparken diğer yeri bozan bir servise vermişim ben arabamı.
    senin de başına böyle bişey gelmiş olabilir.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.