egunns: hocam seninle az cok muhabbetimiz oldu.. bmwci oldugumu biliyorsun fakat sana A8 ile 7 serisini degilde A8 ile S class i karsilastirmani oneriyorum..
koyu BMW ci olarak ki bunun altini ozellikle ciziyorum, kalite ve luks = mercedes benz s class tir.. tartismanin anlami yok.. aile buyuklerimde f01 7.60Li oldugu halde soyluyorum bunu dikkatini cekerim....
şakamı bu ya Volkwagen'in burada işi ne onu anlamadım,bu üç marka ile aynı cümlede kullanılması hata.
Volkswagen, Opel,Toyota,Nissan vs. ile karşılaştırın,bu markalarla maalesef abes kaçıyor.
Bu nasıl bir konu olmuş çıkmış anlamadım gitti Mercedes,Bmw,Audi den girmiş Renault tan çıkmış Aslında çıktığıda kesin sayılamaz Renault markaymış gibi bide mercedes lerin bmw lerin arasında onunda iddiası yapılıyor amaç nedir Renault un en iyi otomobil üreticisi olduğumu ?
quote:
Orijinalden alıntı: deserthawk Hayır, çocuk desen bazıları çocuk da değil. İçine ettiniz be otomobil bölümünün.
nerede çokluk orada bkluk bu kadar kalabalık ve karmaşık ortamda bu tartışmalar normal bence.
hadin yiyin birbirinizi devam edin
deserthawk: kesinlikle 10 numara yorum yapmisin.. jetta - m3 muhabbetini biliyorum.. o yorumu yapanlar m3 u ruyasinda goremezken jetta kullandilar mi acaba onunda sorgulanmasi gerekiyor bence :D
quote:
Orijinalden alıntı: donnaiolo
şakamı bu ya Volkwagen'in burada işi ne onu anlamadım,bu üç marka ile aynı cümlede kullanılması hata.
Volkswagen, Opel,Toyota,Nissan vs. ile karşılaştırın,bu markalarla maalesef abes kaçıyor.
VW sahibi bazı arkadaşlar premium markalardan sonra en kaliteli markanın VW olduğunu söylüyorlar.Diğer markalar Opel,Renault,Fiat,Hyundai gibi markaların karşılaştırılamayacak kalitede olduğunu düşünüyorlar bu nedenle 3 Alman premium markasının arasına VW markasını eklemekte sakınca görmüyorlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme