Şimdi Ara

Volkswagen, Mercedes, BMW ve AUDI cekismeleri (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
1
Favori
6.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • egunns: hocam seninle az cok muhabbetimiz oldu.. bmwci oldugumu biliyorsun fakat sana A8 ile 7 serisini degilde A8 ile S class i karsilastirmani oneriyorum..

koyu BMW ci olarak ki bunun altini ozellikle ciziyorum, kalite ve luks = mercedes benz s class tir.. tartismanin anlami yok.. aile buyuklerimde f01 7.60Li oldugu halde soyluyorum bunu dikkatini cekerim....
  • şakamı bu ya Volkwagen'in burada işi ne onu anlamadım,bu üç marka ile aynı cümlede kullanılması hata.

Volkswagen, Opel,Toyota,Nissan vs. ile karşılaştırın,bu markalarla maalesef abes kaçıyor.
  • Bu nasıl bir konu olmuş çıkmış anlamadım gitti
    Mercedes,Bmw,Audi den girmiş Renault tan çıkmış Aslında çıktığıda kesin sayılamaz
    Renault markaymış gibi bide mercedes lerin bmw lerin arasında onunda iddiası yapılıyor amaç nedir Renault un en iyi otomobil üreticisi olduğumu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk
    Hayır, çocuk desen bazıları çocuk da değil. İçine ettiniz be otomobil bölümünün.

nerede çokluk orada bkluk bu kadar kalabalık ve karmaşık ortamda bu tartışmalar normal bence.

hadin yiyin birbirinizi devam edin
  • deserthawk: kesinlikle 10 numara yorum yapmisin.. jetta - m3 muhabbetini biliyorum.. o yorumu yapanlar m3 u ruyasinda goremezken jetta kullandilar mi acaba onunda sorgulanmasi gerekiyor bence :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: donnaiolo

şakamı bu ya Volkwagen'in burada işi ne onu anlamadım,bu üç marka ile aynı cümlede kullanılması hata.

Volkswagen, Opel,Toyota,Nissan vs. ile karşılaştırın,bu markalarla maalesef abes kaçıyor.

VW sahibi bazı arkadaşlar premium markalardan sonra en kaliteli markanın VW olduğunu söylüyorlar.Diğer markalar Opel,Renault,Fiat,Hyundai gibi markaların karşılaştırılamayacak kalitede olduğunu düşünüyorlar bu nedenle 3 Alman premium markasının arasına VW markasını eklemekte sakınca görmüyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.