Bildirim
volkswagen mi diğerleri mi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
megane 2 - puntodan başkasını almazdım o paraya, yemişim vw'ini.
o paraya alacağın araba 15 yaşında golf-bora olur en fazla zaten. -
peki opel ve ford hakkında ne düşünüyorsunuz -
Vectra konforludur fakat 1.6 dan uzak durun gitmiyor araba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vosvogenin ne kalitesi varmis anlamadim. dsg kalitesimi
şuraya ben bi imza atayım -
Valla ben bulgara gidiyorum vw yi pazarcilar toptancilar falan kullaniyor genelde parçası ucuz diye adam almış passat varianti ağzına kadar doldurmuş tepesinede koymus bişeyler mal satıyor. Orda ticari araba statüsünde resmen bizimkiler bayılıyor vw ye hatta prestij falan diyenler oluyor ayıptır ya yapmayın gözünuzu seveyim standart orta sınıf bi araç işte opel'den ford'dan farkı yok. Siz sisirdikce onlarda fiyatları siririyor keriz bulduk öpelim bari diye bos arabalari 60 70 bine iteliyorlar.
Malesef bizim ülkemizde vw tanrılaştırılmıştır.Ölüsü bile para eder.Pertine milyarlar sayarlar.En boşuna binlerce lira Kredi çekerler.Evet kaliteli konforlu ama abartıldığı kadar da değil.
Bu forumdaki gereksiz tepkiler bana vw i sevdirdi :D
opel astra j varken uzak dogu gorunumlu golf 7 yi napim:) . Bana opel ww den daha premium gorunuyor... jetta mi insignia mi deseler yine insignia derim zevk meselesi tabi
Arkadaşım yanlış yazdın sanırım Mercedes ve diğerleri diye bir tabir vardır.
Sen ya yanlış yazdın yada şaşırdın. Bahsettiğin markanın diğerlerinden bi farkı yok hatta bazı konularda eksisi bile var.
Mesela DSG.
Yaz google amcaya DSG anlarsın zaten -
quote:
Orijinalden alıntı: BeRaT_chevy
opel astra j varken uzak dogu gorunumlu golf 7 yi napim:) . Bana opel ww den daha premium gorunuyor... jetta mi insignia mi deseler yine insignia derim zevk meselesi tabi
ww ne ya -
Mercedes ve diğerleri kardeş :) bu sözede yakıştırmayın şu vw yi :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
şansına güveniyorsan alabilirsin -
Başlığa bak çay demle...
Aldıktan bir ay sonra wv aracımın şanzımanı patladı diye konu açmak istiyorsan neden olmasın :) -
quote:
Orijinalden alıntı: BeRaT_chevy
Jetta ile Insignia zaten farklı segmentteler elbette herkes Insignia der. -
ne vw'ymiş arkadaş? binip, kullanmasam, test etmesem audi falan sanacağım gerçekten de. -
bu forumdaki vw düşmanlığı bi türlü anlamadım arkadaş mis gibi araba audi mercedes bmw yi çık diğerleri arasında en konforlusudur. Neymiş pahalıymış. Diğer arabalar çok mu ucuz sanki. Varsın 2 donanım eksik olsun yolda giderken donanım mı önemlidir sizce rahatlık konfor sessizlik mi. -
eğer vw alırsanız kendi sınıfındaki arabalardan en az 5-6 sene daha eski model araba almak zorunda kalırsınız. Ben olsam c sınıfı veya b sınıfı ikinci eli düşük araçlara bakardım.
Benzer içerikler
- insignia 1.6 cdti
- toyota corolla efsane kasa tutulan modeli
- golf 1.6 tdi bluemotion comfortline yorum
- suzuki vitara hibrit yorum
- bayon mu stonic mi
- renault logan
- en az yakan arabalar
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X