Şimdi Ara

Volkswagen Phaeton, esprisi nedir bu aracın? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
8.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Laf attığınız camry de buna benzer bi kaza da bir alt segment olmasına rağmen verdiğiniz örneklerde ki araçlarla aynı durumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

olsun adımımızı sağlam atalım biz. şu haddini bilmezi susturalım

Küçük arabaların büyük arabalara zarar vermesi pek mantık dışı değil zaten.Küçük otomobillerde darbe sönümleme yeteneği kısıtlı olduğu için kütlenin büyük kısmı etki ediyor karşıdaki araca.

Büyük arabada ise darbe sönümleme için yeterince alan olduğundan dolayı dışardan görünen hasar fazla oluyor.

Ama iki arabanın içine geçip aynı kazayı iki farklı şekilde yaşarsak büyük aracın sürücüsüne daha az fiziksel etki uyguladığını görürüz.Kazalarda önemli olan da bu zaten.Araba dağılsın ama içindekine bişey olmasın.

En azından benim düşüncem bu yönde.

• Nedir bu milleteki wv meraki sevgisi hala çözemedim. Kaliteli desen degil e ucuz desen hic degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsclup

Nedir bu milleteki wv meraki sevgisi hala çözemedim. Kaliteli desen degil e ucuz desen hic degil.

Konunun teması VW değil, VW Phaeton

Marka olarak VW pahalıdır, kalitesizdir vs. tartışılır ama yeri burası değil.
  • Nedir bu milleteki wv meraki sevgisi hala çözemedim. Kaliteli desen degil e ucuz desen hic degil.

• Konuda ikili münakaşaya girmeyiniz!..
  • esprisi; modifiye passat olmasi.. yani esasinda cok igrenc bir espri.
  • İşte espirisi.Neyse şimdi saldıracaklar ben kaçtım @optiSpice
     Volkswagen Phaeton, esprisi nedir bu aracın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: orienttt

esprisi; modifiye passat olmasi.. yani esasinda cok igrenc bir espri.

Bir Passat'ı Phaeton'a çevirmek için nereden başlamalıyız peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: optiSpice

quote:

Of konu ucmus yine :D

Pheton modifiyeli pasaat degil dostum audi a8 platformunu kullaniyor. Vw sirf "yapabiliyoruz" demek ve marka algisini yukseltmek icin yapti satmayacagini biliyorlardi sonradan ustune de dusmediler zaten hem bizde hem yurtdisinda. İlk ciktigi zamanlarda bayagi bir reklam yapmislardi bu yuzden "iste vw bunu da yapti" temali.

• quote:

Orijinalden alıntı: dersamstagnachmittag

quote:

Orijinalden alıntı: optiSpice

quote:

Of konu ucmus yine :D

Pheton modifiyeli pasaat degil dostum audi a8 platformunu kullaniyor. Vw sirf "yapabiliyoruz" demek ve marka algisini yukseltmek icin yapti satmayacagini biliyorlardi sonradan ustune de dusmediler zaten hem bizde hem yurtdisinda. İlk ciktigi zamanlarda bayagi bir reklam yapmislardi bu yuzden "iste vw bunu da yapti" temali.

Zaten olayın farkındayım da arkadaş bariz saçmalamış, mesajıma nasıl cevap vereceğini merak etmiştim.

Passat'ı Jetta ile bi nebze olsun karşılaştırırsın hadi onu anlarım da Phaeton'la Passat'ın ne alakası var?

• quote:

Orijinalden alıntı: GrandLotus

İşte espirisi.Neyse şimdi saldıracaklar ben kaçtım @optiSpice

The bomb has been planted

• senin yapabilecegin birsey degil kafani yorma
  • quote:

senin yapabilecegin birsey degil kafani yorma

5 yaşındaki kuzenim de kızınca aynı şekilde karşılık veriyor, tamam kardeş biz yapamayız da anlatsaydın bari aydınlanırdık

Saçmaladım de de kapansın konu işte.
  • yenilerinin ici gayet hos.

tabiki bir mercedes s, bmw 7 audi a8 degil zaten onlardan da ucuza satilan bir arac.

onlar pahali gelen ama f segment bir arac isteyen biri alabilir.

• Beamer kullanıcısına yanıt
    İç mekan ve detaylar gerçekten çok hoş.

Bu ara eskilerinden bolca görüyorum Ankara'da, tabi ki hepsi yabancı plakalı.Dış tasarım birazcık daha özel olsa sınıfında ciddi söz sahibi olabilir.
  • @optiSpice

turkiyeye geldiginde sanirim ust sinif rakipleriyle arasinda pek fazla fiyat farki olmuyo. EN AZ bi 100.000 bin tl fark olmali ki insanlar pheaton a yonelmeli. 50-60 bin fark icin kimse mercedes s serisi yerine pheaton almaz.

arabayi test etmedim ama fotoraflardan kaliteli duruyor, konfor olarak da a8 ile passat arasinda ama a8 e daha yakin diye tahmin ediyorum.

• Esprisini buldum hocam buyrun:

Adamın biri tofaş-fiatın galerisine gitmiş. görevli ona ,''bu murat 10 bu serçe20 bu şahin 50 şahin s ise75 lira demiş.......... adam düşünmeye dalmış günboyu galeride......... tabi o esnada murat ile serçe satılmış... satıcı ona çabuk karar vermesini ona elindeki şahin s i vermek istediğini söylemiş...

---alıcının cevabı: bırak ESMESİN ben normal şahini alacam

Beyin sulandı
  • Bu aracı 3-4 yıl önce uzun yolda görmüştüm. Biz corsaya biniyorduk. Yanımızdan geçerken arabayı salladı kamyon gibi :)

• idrak etmeye beyin lazim o yuzden cevabim bu sana: yaw he he
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.