Şimdi Ara

Volkswagen Phaeton, esprisi nedir bu aracın? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
8.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanki icine bindiniz de burdan cop diyonuz
    arabayi verseler bedavaya hepiniz atlarsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Corvette'eVuranŞahin

Tek cümlelik özeti ;

quote:

Orijinalden alıntı: Pyromania.

VWnin "Biz patates bi marka değiliz ufkumuz Golf Polo değil istesek bunun gibide üretiriz ama bizim hedef kitlemiz farklı" deme arabası

Günümüzde,

Ne PSA grubu,
    Ne Toyota,
    Ne Renault-Nissan grubu,
    Ne Fiat,
    Ne de Kia-Hyundai grubu patates bir markadır. Hiç birinin de ufku A/B/C/D segmentlerinde sıkışıp kalmamıştır. İsteseler hepsi F segmentinde, birbirinden kaliteli araçlar üretebilir ama hepsinin hedef kitlesi farklı..

En nihayetinde, bir zamanın Lupo'su gibi, bu araç da VW tarafından tutacağına inanarak geliştirilmiş bir modeldir. Ama hayal kırıklığı olmuştur.. Bunun da sebebi marka algısıdır.

VW'in günümüzdeki nefesi (SUV'lar hariç) D-segmentine kadardır. Bu marka algısıyla da isterse Maserati Quattroporte'ye rakip bir araç çıkarsın, yine hayal kırıklığı olacaktır. Hani VW'in CEO'su bile kendilerine "premium" demezken Türkiye'de kimi kralcılar bu sıfatı layık görüyorlar ya, Phaeton'un performansı bunun en güzel cevabıdır işte..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Integrale -- 30 Temmuz 2013; 8:37:10 >

• 1-2 hafta önce discovery de 5. vites izlerken takım incelemesi gibi bir şey yaptılar. Makyajlı kasa ama ne değişmiş, bu zaten böyle değilmiydi deyip durdular. Özellikle vitesin arkasındaki bardaklıklarla fena kafa buldular. Kısaca inceleme boyunca genelde itin ...ne sokup çıkardılar ve berbat bir puan verdiler.
    Kendi fikrim ilk çıktığında çok hoş arabaydı, şimdi görsem dönüp bakmam...
  • Mahallemize bir pheaton gelirdi.
    ben hep bakardım bu ne la passat desen degil jetta desen degil
    pheaton oldugunu anladım emde 4.0 motorlusuydu sanırım yanlış hatırlamıyorsam.
    zaten hacı bir dede kullanıyordu
  • Yorum yazan arkadaşların kaçı phaeton incelemiştir ya da kullanmıştır merak ettim. Kalite anlamında mercedes ve bmw den hiçbir eksik yanı yok. Hatta onlardan daha iyi. w221 S class kullandım, phaeton 6.0 W12 nin direksiyon koltuğuna oturdum inceledim. Phaeton bariz daha kaliteli. ha teknoloji ve konforda S-Class iyidir ona eyvalah derim. Bu aracın üretim amacı VW nin gövde gösterisidir. Onlar da biliyor yerlerini. Audi varken böyle bir işe kalkışmazlar.

quote:

Orijinalden alıntı: -Juhziz-

Audi A8 ile aynı yerde üretiliyor ... diye duymuştum ..

ama bir A8L değil

Bu araca özel tamamı cam olan bir fabrika var. orada el işçiliğiyle üretiyorlar. A8 farklı fabrikada üretiliyor.

Volkswagen Phaeton, esprisi nedir bu aracın?

quote:

Orijinalden alıntı: Hummer58

Aractan uretilmiyor artik ele yuze bulastiriomis bir aractir bir mercedes sittin sene etmez

Araç halen üretimde. 2015 de yeni nesli çıkacak ve ABD pazarında da satılacak.

http://www.volkswagen.de/de/models/phaeton/CC5.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 2 Ağustos 2013; 3:23:03 >

• bilmiyordum öğrenmem iyi oldu saol

fakat bu araç Türkiyede pek satmaz )
  • A8'in yanina cakma yan sanayi arac iste

A8 varken yuzune bakmam

W12

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

A8'in yanina cakma yan sanayi arac iste

A8 varken yuzune bakmam

W12

a8 ile pek alakası yok zaten

satmama sebebi a8 in yan sanayisi bile olamaması

• Birileri hala W-221 S-Class'tan kaliteli deyip duruyor.

Kaliteli olması bir şeyi değiştirmez. Kaliteli veya değil. Bu segmentte satabilmenin ve rekabet yolu marka prestiji, zenginlik algısı, vs. gibi şeylerdir. S-Class alan birisi sadece çok kaliteli ve konforlu bir araç almış olmuyor. Prestiji, belli bir sınıfa aidat duygusunu satın almış oluyor. Phaeton kaliteyi ve konforu verebilir ama diğer şeyleri veremez.

Zaten böyle olduğu için bu aracın bu segmentte esamesi okunmuyor.

Fiat, kendine ait Maserati markasıyla F-segmentinde S-Class'a yakın kalitede ama daha farklı karakterde Maserati Quadraporte gibi araç üretebildiğine göre pekala Fiat markası altında da öyle bir araç üretebilir. Üretir ama o segmentte o Fiat markalı aracın yüzüne bile bakan olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinkoy -- 2 Ağustos 2013; 12:31:50 >
  • Prestiji yok ama kötü bir araç değil. S classtan çok eksiği yok onu söylemek istedim.

• Üst seviye araçların direksiyonu 4 kollu genelde o zaman şahin üst seviye araç demek için üretmişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

Üst seviye araçların direksiyonu 4 kollu genelde o zaman şahin üst seviye araç demek için üretmişler.

Direksiyonu tasarlamamış adamlar, yontmuşlar resmen;

Volkswagen Phaeton, esprisi nedir bu aracın?

• KUZEY_GÜNEY kullanıcısına yanıt
    Aracı o hale getiren kazanın evveliyatını bilmekte fayda var.Aksi taktirde tren çarpmış S600 Pullman Guard fotoğrafı koyup araca laf çarpmak mümkün olur.

• haberelectro kullanıcısına yanıt
    Polo'nun jant kapağı hiç istifini bozmuyor, koca Phaeton'la dalga geçmiş resmen
  • Polo içine kadar girmiş düz duvar ya da aynı sınıf bir araç olsa sonucu görmek bile istemiyorum

• buna ne diyeceksiniz. S-Class a laf edin yiyorsa buna polonun yarısı kadar olan smart çarptı. sonuç phaetonla pek farklı değil bundan önceki mesajımda testin ayrıntılarını attım zaten. phaeton sapasağlam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 4 Ağustos 2013; 1:28:50 >

• haberelectro kullanıcısına yanıt
    Ben Phaeton'un tarafındayım zaten
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.