Şimdi Ara

Volkswagen Phaeton, esprisi nedir bu aracın? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
8.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fayton işte. Her markanın böyle saçmaladığı dönemler oluyo...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anro

quote:

Orijinalden alıntı: Carmella

quote:

quote:

Mercedes A serisini çıkartıp VW ye rakip olunca, VW'nin bizde sana rakip oluruz kompleksi, tabi rezil oldular, kimse almadı.

Bence çok yanlış düşünüyorsunuz. O zaman TR en çok satan otomobil LİNEA herkesi rezil etti.

Sizce Mantıklı mı?
    Şahsen video'yu izleyin ve aracın ne kadar kaliteli ve teknolojik olduğunu anlarsınız. Ama tabi segmentindeki rakip araçlar ile ne kadar kıyaslansada rakipleri kadar tercih edilmedi.
    Mercedes A serisi Golf'e rakip oldu ama bak 2013 en iyi aracı GOLF seçildi. Mercedes rezil oldu. Hatta Golf daha çok sattı Mercedes yine rezil oldu.

Yanlış düşünüyorsun.

Şimdi lafım VAG group a değil.
    VAG group kralını üretir F segmentinin, Porsche Panamera, Audi A8 de bunların fabrikalarından çıkıyor.
    Ama VW hattıyla F segment araç satamazsın kimseye, çünkü marka algısı farklı VW nin. VW diyince akla aile, orta sınıf filan geliyor, insanlar gidip F segmenti almaz VW diye.

Bakın işte söyleme tarzınız ve düşünceniz yanlış.

Olay tamamen Vw ile ilgili. Şimdi bu phaeton F segmenti bir araç ve rakipleri ile kıyaslanabilir her şekilde. Ama tercih meselesi ile rezil olunmaz asla. Şahsen benimde bu kadar param olsa Phaeton yerine AUDİ A8 alırım.

Senin ilk cümlende rezil kelimesine ben çok takıldım.

Satış rakamlarıyla rezil oldu evet, Mercedesin A serisinde rezil olduğu gibi. Phaeton kaç tane satmış, muadil kaç tane satmış bakmak lazım, linea örneği vermek yerine. mercedes de golf e rakip olacam diye rezil oldu doğru.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Mercedes A serisini çıkartıp VW ye rakip olunca, VW'nin bizde sana rakip oluruz kompleksi, tabi rezil oldular, kimse almadı.

Bence çok yanlış düşünüyorsunuz. O zaman TR en çok satan otomobil LİNEA herkesi rezil etti.

Sizce Mantıklı mı?
    Şahsen video'yu izleyin ve aracın ne kadar kaliteli ve teknolojik olduğunu anlarsınız. Ama tabi segmentindeki rakip araçlar ile ne kadar kıyaslansada rakipleri kadar tercih edilmedi.
    Mercedes A serisi Golf'e rakip oldu ama bak 2013 en iyi aracı GOLF seçildi. Mercedes rezil oldu. Hatta Golf daha çok sattı Mercedes yine rezil oldu.

Yanlış düşünüyorsun.

Şimdi lafım VAG group a değil.
    VAG group kralını üretir F segmentinin, Porsche Panamera, Audi A8 de bunların fabrikalarından çıkıyor.
    Ama VW hattıyla F segment araç satamazsın kimseye, çünkü marka algısı farklı VW nin. VW diyince akla aile, orta sınıf filan geliyor, insanlar gidip F segmenti almaz VW diye.

Bakın işte söyleme tarzınız ve düşünceniz yanlış.

Olay tamamen Vw ile ilgili. Şimdi bu phaeton F segmenti bir araç ve rakipleri ile kıyaslanabilir her şekilde. Ama tercih meselesi ile rezil olunmaz asla. Şahsen benimde bu kadar param olsa Phaeton yerine AUDİ A8 alırım.

Senin ilk cümlende rezil kelimesine ben çok takıldım.

Satış rakamlarıyla rezil oldu evet, Mercedesin A serisinde rezil olduğu gibi. Phaeton kaç tane satmış, muadil kaç tane satmış bakmak lazım, linea örneği vermek yerine. mercedes de golf e rakip olacam diye rezil oldu doğru.

Ben senin gibi düşünmüyorum. Satış rakamı ile asla rezil olunmaz.

Hayırlı Geceler.

• quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

Fayton işte. Her markanın böyle saçmaladığı dönemler oluyo...

Bi kaç video izledim de kimi Piton diyor kimi Fayton diyor cidden
  • Bu araç 2 kasa önceki S ile neredeyse aynı dönemde çıktı. Bir önceki kasa 7'den daha eski. Ve bu iki araçtan daha kalitesiz değil kesinlikle.

Ama yeni kasasını üretseler güncel S ve 7 ile başa çıkabilir mi? Hayır. Belki de bu yüzden de yenilemek yerine makyaj yapıp duruyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tEmh@ -- 29 Temmuz 2013; 1:17:13 >
  • Aslında Volkswagen'in saçmaladığı kısım kendi adına bakmadan böyle bir araba üretmesi... Halk arabasından Bentley'e atlamaya çalıştılar, tabiri caizse ellerine aldılar Faytonu. Başbakan aldı işte bi tane. Arabadan anlamıyomuş kendisi
  • Bu aracin tutmama sebebi tamamen turk halki uzerindeki vw imajidir. Turk halki vw yi bir halk arabasi olarak bilir fiyati uygun 2. Eli saglam arac olarak 5.0 lik motorlu yillik vergisi 14 lira olan bir araci turk halki tercih etmez. Diyenler olur zenginler alir neden alsin gider adam gibi prestijli araba alir
    Her zaman diyorum HALKIN GOZUNDEKI MARKA IMAJI COK ONEMLI ( Bu sadece turkler icin gecerli)

Not: Bu araci dogus grubu basbakana onermisti galiba makam araci olarak verecerdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: optiSpice

quote:

Orijinalden alıntı: -Juhziz-

quote:

Bu da örnek ilan; fena duruyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2007-model-phaeton-150.000-kmde-kazasiz-ozel-siparis-132192530/detay

çok fena şimdi 6 yaşında ise Yıllık Tutar: 14.100,00 TL
    7 yaşına girdiğinde 8.351,00 TL

Vay maşaallah.Pazarlıkla 95 bine araba al yıllık vergisi 14 bin lira olsun.Mantık not found.

Yıllık vergisi 5-6 bini geçmez..

• quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

quote:

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2007-model-phaeton-150.000-kmde-kazasiz-ozel-siparis-132192530/detay

Vay maşaallah.Pazarlıkla 95 bine araba al yıllık vergisi 14 bin lira olsun.Mantık not found.

4-6 yaş 4000 cc üzeri vergi 14.100 lira
    7-11 yaş 4000cc üzeri vergi 8.350 lira

Ancak 12 yaşında yıllık vergi 3.755 liraya düşüyor.

• E serisinin 1.6 motoru gibi 1.6 tdi ile satilsa tr de is yapar. Ama vw nin 105 hp lik motora birsey yapmasi lazim yoksa dci motorlu mercedesler gelirse sirket araci olmaktan oteye gidemeyecek bir firma.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

quote:

quote:

4-6 yaş 4000 cc üzeri vergi 14.100 lira
    7-11 yaş 4000cc üzeri vergi 8.350 lira

Ancak 12 yaşında yıllık vergi 3.755 liraya düşüyor.

Bir aracın MTV tutarı kasko degerinin %5'inden fazla olamaz. 2007 model bir phaeton'un kasko bedeli 112.000 lira..

• JasoNBuraK kullanıcısına yanıt
    O kısmı aklıma gelmedi, yüzeysel düşündüm haklısınız o zaman.
  • arkadaş bazıları gerçekten beyin yerine saman taşıyor ben bunu farkettim.adam diyor ki kesinlikle mercedes s class a yaklaşamaz.allahım yaratıyosun beyni niye random seçiyosun.s class dediğin araba 1 trilyon güzel kardeşim.ama bu arabanın ikinci elini 90 bin liralara bile alabiliyosun.yani zaten adamlar s class a rakip olamayacaklarını bildiklerinden fiyatı onun yarısı düzeyinde tutmuşlar.
  • Şu ilandaki araç için adam en az 150 bin liralık mazot almıştır, yıllık 8 bin lirada vergi desen 72 binde vergi vermiştir. Ne para be arkadaş....
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-volkswagen-2004-volkswagen-touareg-5.0-tdi-dogus-cikisli-nasyonel-den-131480316/detay/
  • VWnin "Biz patates bi marka değiliz ufkumuz Golf Polo değil istesek bunun gibide üretiriz ama bizim hedef kitlemiz farklı" deme arabası
  • O motor bi sülaleye yeter 5.0 nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan G.

Şu ilandaki araç için adam en az 150 bin liralık mazot almıştır, yıllık 8 bin lirada vergi desen 72 binde vergi vermiştir. Ne para be arkadaş....
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-volkswagen-2004-volkswagen-touareg-5.0-tdi-dogus-cikisli-nasyonel-den-131480316/detay/

wolkswagen şaşırdı iyice

• Filonun amiral gemisi. Amaç bu yani, markanın gelebileceği uç noktayı temsil etmesi için var. Ekonomik kaygılar güdülerek üretildiğini, satış rakamlarında patlama yapacağını falan düşünerek üretmediklerini düşünüyorum. Zamanında Tayyip'e de bir tane hediye mi edilmişti neydi, aracın şoförüne aracın fonksiyonları hakkında eğitim verilmiş hatta, donanım çok olunca lazım oluyor sanırım
  • Şurayada bir düğme koyalım. Burası boş kalmış hans şuraya birşeylerin düğmesini koymak lazım. Püröminyun olacaz Hans düğmeler nerde?
  • İlk çıktığında Mercedes'e çok güzel kapak yapmış bir araçtır bence. 2002-2003 yıllarının Mercedes S serisi ve VW Phaeton'larına bakarsanız iç mekan kalitesi ve görsellik olarak Volkswagen'in ne kadar önde olduğunu görürsünüz. Benim düşünceme göre bu aracı Volkswagen özellikle arka plana attı çünkü yeni A8 o kadar iyi olmuştuki onun başarısını baltalamak istemediler. Audi'nin iç mekanına bakarsanız diğerlerine göre fersah fersah ileride gözüküyor.
    Buyrun 2003 model S serisi, 2003 model VW Phaeton ve en altta 2003 model Audi A8:

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.