Şimdi Ara

Volkswagen Phaeton, esprisi nedir bu aracın?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
101
Cevap
1
Favori
8.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamlar arabayı üretmiş derdi bana düştü

Evet ilgili arkadaşların yorumlarını bekliyorum bu aracın amacı nedir?

VW bu araçla Emekçi Bentley'i mi yaratmış yoksa tamamen marka değerini yükseltme amaçlı çıkarılan bir model mi?

Pek sanmıyorum ama forumda test eden arkadaşlar varsa yorumlarını da almak isterim.Her açıdan F Segmenti'nin ağır toplarıyla mücadele edebilecek bir model mi yoksa ''içi boş'' bir araç mı?

• Audi A8 ile aynı yerde üretiliyor ... diye duymuştum ..

ama bir A8L değil
  • Hocam yalnız bu araç bayadır üretimde makyajlar gördü ama bayadır piyasa da, bana sorarsan VW bu klasman da tutunamayacağı bir araç çünkü

VW PREMİUM değil!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rdiesel

Hocam yalnız bu araç bayadır üretimde makyajlar gördü ama bayadır piyasa da, bana sorarsan VW bu klasman da tutunamayacağı bir araç çünkü

VW PREMİUM değil!!!

Orası öyle tabiki VW en azından Türkiye'de lüks segmentte tutunamadı, tutunamaz da.Ama yurtdışında durum nedir bilmiyorum.

VW'ne atış serbest fakat Touareg ve Phaeton'a laf yok

• quote:

Orijinalden alıntı: optiSpice

Bu da örnek ilan; fena duruyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2007-model-phaeton-150.000-kmde-kazasiz-ozel-siparis-132192530/detay

çok fena şimdi 6 yaşında ise Yıllık Tutar: 14.100,00 TL
    7 yaşına girdiğinde 8.351,00 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Juhziz-

quote:

Bu da örnek ilan; fena duruyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2007-model-phaeton-150.000-kmde-kazasiz-ozel-siparis-132192530/detay

çok fena şimdi 6 yaşında ise Yıllık Tutar: 14.100,00 TL
    7 yaşına girdiğinde 8.351,00 TL

Vay maşaallah.Pazarlıkla 95 bine araba al yıllık vergisi 14 bin lira olsun.Mantık not found.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Renault motorlu c180 gerçek mi?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Makam arabası olarak üretmişler sanırım.

• Touareng laf yoksa hocam onun ufağının ufağına olan konuma beklerim :D

http://forum.donanimhaber.com/m_78673277/tm.htm
  • Vw ne kadar yapsada Mercedese yaklaşamaz. Yılların gazıyla övgüsüyle yürüyo mercedes hep daha iyiye gitmeye çalışıyo ve bu yüzden F segmenti gibi araçlarda geliştiler sürekli ama Vw nin ilk adımı. Ben böyle düşünüyorum.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mono Italiano -- 29 Temmuz 2013; 0:19:39 >
  • Fabrikası camdan diye bir muhabbet vardı. Arabaya ne katıyor orası ayrı konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mercedes A serisini çıkartıp VW ye rakip olunca, VW'nin bizde sana rakip oluruz kompleksi, tabi rezil oldular, kimse almadı.

Wikipedia da çok güzel anlatmış
    The Phaeton was conceived by Ferdinand Piëch, then chairman of Volkswagen Group.[citation needed] Piëch wanted Volkswagen engineers to create a car that would surpass the German prestige market leaders, Mercedes-Benz and BMW. The decision to release the Phaeton was, in part, a response to Mercedes' decision to compete directly with Volkswagen in the European marketplace with the low-cost A-Class.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baller Lifestyle -- 29 Temmuz 2013; 0:19:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ITALIAN CAR'S

Vw ne kadar yapsada Mercedese yaklaşamaz. Yılların gazıyla övgüsüyle yürüyo mercedes hep daha iyiye gitmeye çalışıyo ama bu yüzden F segmenti gibi araçlarda geliştiler sürekli ama Vw nin ilk adımı. Ben böyle düşünüyorum.

İlk adımdan ziyade bu aracın başka bir üretiliş amacı var gibi.

Lüks segmentte yürümek isteyen bir marka öncelikle kusursuz bir E Segmenti otomobil yapmalı.Bu adamlar direkt F Segmenti'ne oynamışlar.Prestij mi desem, ''Biz F Segmenti yapmasını da iyi biliriz.'' mesajı mı taşıyor desem bilemedim.

Volvo E Segmenti'nde yıllardır yer alıyor.Onlar bile daha yeni yeni F Segmenti'ne çıkacaklar.
  • Vw tek Premium Binek modeli.

Bu durumda her türlü F segmentinde rakipleri ile yarışır.
  • Phaeton'un ilk üretildiği yıllarda A Serisi Golf'le baş edecek bir otomobil değildi yalnız.

Güncel kasa ile A Serisi Golf'ün rakibi oldu.Eskisi Smart bozması tipsiz, küçük bişeydi.Ben daha çok reklam amaçlı ve rakibi olan markalara göz dağı vermek amaçlı üretildiğini düşünüyorum açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anro

Vw tek Premium Binek modeli.

O segmentte yer alması o segmentte söz sahibi olacağı anlamına gelmiyor yalnız.

Bakınız; Volvo S80.

E Segmenti'nde ne kadar söz sahibi?
  • quote:

quote:

Vw tek Premium Binek modeli.

O segmentte yer alması o segmentte söz sahibi olacağı anlamına gelmiyor yalnız.

Bakınız; Volvo S80.

E Segmenti'nde ne kadar söz sahibi?

Ben zaten o segmentin en iyi aracı gibi bir cümle kurmadım, bu yüzden o segmentin söz sahibi değil. Ama rakipleri ile kıyaslanacak bir araç sonuçta o segmentin bir lüks parçası.
    Şahsen siz bu araç için sordunuz bende cevap verdim. Şimdi Volvo s80 E segmentine yakışmayacak rakipleri ile kıyaslanamıyacak bir araç yapmış ise bu demek değilki Vw'de yapamaz.

Benim fikrim bu yönde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Carmella

Mercedes A serisini çıkartıp VW ye rakip olunca, VW'nin bizde sana rakip oluruz kompleksi, tabi rezil oldular, kimse almadı.

Bence çok yanlış düşünüyorsunuz. O zaman TR en çok satan otomobil LİNEA herkesi rezil etti.

Sizce Mantıklı mı?
    Şahsen video'yu izleyin ve aracın ne kadar kaliteli ve teknolojik olduğunu anlarsınız. Ama tabi segmentindeki rakip araçlar ile ne kadar kıyaslansada rakipleri kadar tercih edilmedi.
    Mercedes A serisi Golf'e rakip oldu ama bak 2013 en iyi aracı GOLF seçildi. Mercedes rezil oldu. Hatta Golf daha çok sattı Mercedes yine rezil oldu.

Yanlış düşünüyorsun.

• quote:

quote:

Mercedes A serisini çıkartıp VW ye rakip olunca, VW'nin bizde sana rakip oluruz kompleksi, tabi rezil oldular, kimse almadı.

Bence çok yanlış düşünüyorsunuz. O zaman TR en çok satan otomobil LİNEA herkesi rezil etti.

Sizce Mantıklı mı?
    Şahsen video'yu izleyin ve aracın ne kadar kaliteli ve teknolojik olduğunu anlarsınız. Ama tabi segmentindeki rakip araçlar ile ne kadar kıyaslansada rakipleri kadar tercih edilmedi.
    Mercedes A serisi Golf'e rakip oldu ama bak 2013 en iyi aracı GOLF seçildi. Mercedes rezil oldu. Hatta Golf daha çok sattı Mercedes yine rezil oldu.

Yanlış düşünüyorsun.

Şimdi lafım VAG group a değil.
    VAG group kralını üretir F segmentinin, Porsche Panamera, Audi A8 de bunların fabrikalarından çıkıyor.
    Ama VW hattıyla F segment araç satamazsın kimseye, çünkü marka algısı farklı VW nin. VW diyince akla aile, orta sınıf filan geliyor, insanlar gidip F segmenti almaz VW diye.

• quote:

quote:

quote:

Sizce Mantıklı mı?

Yanlış düşünüyorsun.

Şimdi lafım VAG group a değil.
    VAG group kralını üretir F segmentinin, Porsche Panamera, Audi A8 de bunların fabrikalarından çıkıyor.
    Ama VW hattıyla F segment araç satamazsın kimseye, çünkü marka algısı farklı VW nin. VW diyince akla aile, orta sınıf filan geliyor, insanlar gidip F segmenti almaz VW diye.

Bakın işte söyleme tarzınız ve düşünceniz yanlış.

Olay tamamen Vw ile ilgili. Şimdi bu phaeton F segmenti bir araç ve rakipleri ile kıyaslanabilir her şekilde. Ama tercih meselesi ile rezil olunmaz asla. Şahsen benimde bu kadar param olsa Phaeton yerine AUDİ A8 alırım.

Senin ilk cümlende rezil kelimesine ben çok takıldım.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.