Şimdi Ara

Volkswagen Polo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu haftasonu 0 2012 otomatik vites Polo 1.4 comfortline almayı düşünüyorum arkadaşlar.
    Çok araştırdım çok kararsız kaldım ama %90 polo alacağız. Fikrinizi artılarını eksilerini söylerseniz sevinirim.
    Şimdiden teşekkürler.

• Polo test sürüsü yapmıştım otomatik sanzimani (dsg) hic hoşuma gitmemişti

Yani kotu degil fakat benim 2009 aveo hb aracımın otomatik sanzimanindan hic bir farkı yok

Onun haricinde donanımı biraz fakirdi şahsen o kadar parayı donanimsiz arabaya vermem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

Polo test sürüsü yapmıştım otomatik sanzimani (dsg) hic hoşuma gitmemişti

Yani kotu degil fakat benim 2009 aveo hb aracımın otomatik sanzimanindan hic bir farkı yok

Onun haricinde donanımı biraz fakirdi şahsen o kadar parayı donanimsiz arabaya vermem
    Napcan poloyu aveo al corvette direksyonu var
  • bi bıkmadınız herkese aveo önermekten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: clb12

bi bıkmadınız herkese aveo önermekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheStarisEnough

Param varsa corvette alırım yoksada direksiyonu var diye aveo almam ama yorumun için teşekkürler.
    Arkadaşlar 2. el düşünmüyorum 0 2012 olucak poloyu yorumlarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zakazuka

quote:

Orijinalden alıntı: clb12

bi bıkmadınız herkese aveo önermekten.

Alıntıları Göster
    daha dün arkadaşım 2004 model polosunu basicline işte en baz donanımlı aracını 20 bine sattı araç 8 yıllık bu fiyata gidiyor aracı 3 yıl önce 16.750 ye bir öğretmen arkadaş almıştı benim arkadaşım ondan 18250 ye aldı ve şimdi 20bine verdi

Aynı istikrarı aveo da görebilirmisiniz bilemem ama esp si 5 yıldızı kesbi ve bela gibi güzel reklamcıları yoktur ( cihanair hariç ) polonun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Volkswagen Polo impression
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batu.@

quote:

Param varsa corvette alırım yoksada direksiyonu var diye aveo almam ama yorumun için teşekkürler.

Hocam ama corvette direksoynu var, corvette hissi veriyormuş kesbi öyle dedi
  • quote:

quote:

quote:

Hocam ama corvette direksoynu var, corvette hissi veriyormuş kesbi öyle dedi

Alıntıları Göster
    ben de düşünüyorum ama sanki o parayı haketmiyo gibi? özellikle çok tüketim yaptığı söyleniyor? ama sonuçta vw..

• quote:

Orijinalden alıntı: azeroth16

ben de düşünüyorum ama sanki o parayı haketmiyo gibi? özellikle çok tüketim yaptığı söyleniyor? ama sonuçta vw..

Alıntıları Göster
    Aracım düzenli olarak bi yola gidip gelmicek 20 yaşındayım sadece haftasonları vs gezmek için kullanılıcak o yüzden benim gözümü pek korkutmuyo benzin meselesi.
  • quote:

Aracım düzenli olarak bi yola gidip gelmicek 20 yaşındayım sadece haftasonları vs gezmek için kullanılıcak o yüzden benim gözümü pek korkutmuyo benzin meselesi.

Alıntıları Göster
    öyle deme :D bende aracımı almadan önce benzinden korkmuyordum. bende belirli bir km yapmıyorum. 1 ayda bin km yaptmışım.oda kar yağdı araba yattı çoğu zaman. araç alınırken öyle deniliyo ama alıp biniyosun biryerden biryere varınca benzin ibresinin yerinin değiştiğini görünce iş değişiyo :)

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    boş araca 50 milyar hatta 60

• quote:

Orijinalden alıntı: ColDasHeLL

Aynı arabadan bahsettiğimizi sanmıyorum 1. si comfortline yazdım trendline boş comfortline değil.
    2.si de ne 50-60 milyarı aracın liste fiyatı 38 bin tl.
  • quote:

quote:

Aynı arabadan bahsettiğimizi sanmıyorum 1. si comfortline yazdım trendline boş comfortline değil.
    2.si de ne 50-60 milyarı aracın liste fiyatı 38 bin tl.

Alıntıları Göster
    comfortline dolumu

• quote:

Alıntıları Göster
    öncelikle hayırlı olsun ama bekleyebilecek misiniz asıl mesele o. çünkü bildiğim kadarıyla yaşanan sorunlar nedeniyle DSG şansımanlı araç üretilmiyor şu an. hatta vw sitesinde "kendi polonu oluştur" kısmına tıklarsanız hiçbir donanımda DSG seçeneğinin olmadığını görürsünüz.

• bildiğim kadarıyla sadece TDI'larda DSG üretimi durdurulmuştu
  • quote:

Orijinalden alıntı: sct_cimbom

bildiğim kadarıyla sadece TDI'larda DSG üretimi durdurulmuştu
    Aveo da Corvette direksiyonu falan yok yaw onu nerden çıkardınız, ama Camaro direksiyonu var evet

konu nerden aveoya bağlanmış .)

neyse konusu açılmasa söylemicektim ama Yeni Aveo HB 1.4 LTZ Otomatik vites polo dan kat kat iyidir Ayrıca aveo nun 6 ileri otomatik vitesi EN AZ dsg kadar konforludur, dsg den DAHA FAZLA sorunsuzdur, vites geçişlerini vs. hissettirmez

Volkswagen Polo

Volkswagen Polo

• quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

Aveo da Corvette direksiyonu falan yok yaw onu nerden çıkardınız, ama Camaro direksiyonu var evet

konu nerden aveoya bağlanmış .)

neyse konusu açılmasa söylemicektim ama Yeni Aveo HB 1.4 LTZ Otomatik vites polo dan kat kat iyidir Ayrıca aveo nun 6 ileri otomatik vitesi EN AZ dsg kadar konforludur, dsg den DAHA FAZLA sorunsuzdur, vites geçişlerini vs. hissettirmez

Volkswagen Polo

Volkswagen Polo

Alıntıları Göster
    Düşündüğünüz aracın 2011 modeli bende var, izlenimlerim şurada:

http://forum.donanimhaber.com/m_49598711/mpage_2/f_/key_polo,dsg,izlenimlerim//tm.htm

Ama kişisel tavsiyem eğer zaman sıkıntınız yoksa, mutlaka ESP + Hill Holder'lı bir araç bulmanız veya sipariş etmeniz

Aveo'nun DSG'ye karşı da, potansiyel sorunsuzluğu dışında hiçbir artısı yoktur arkadaşlar yapmayın etmeyin...

• quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Düşündüğünüz aracın 2011 modeli bende var, izlenimlerim şurada:

http://forum.donanimhaber.com/m_49598711/mpage_2/f_/key_polo,dsg,izlenimlerim//tm.htm

Ama kişisel tavsiyem eğer zaman sıkıntınız yoksa, mutlaka ESP + Hill Holder'lı bir araç bulmanız veya sipariş etmeniz

Aveo'nun DSG'ye karşı da, potansiyel sorunsuzluğu dışında hiçbir artısı yoktur arkadaşlar yapmayın etmeyin...

Alıntıları Göster
    DSG'nin üretimi durdu diye söyleyenler var. 5-6 ay sonraya teslim tarihi veriyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: azeroth16

Aslında haklınısınız; sonuçta VW, yani Mercedes ya da Bentley değil ve diğer markalardan farklı bir yere koymayın bu kadar.

1999 modelinden 2007 modeline kadar çıkan her kasasını kullandım ve benzinini de koydum. Bir tane abimde ve bir tane de en yakın arkadaşımda vardı ve en çok da bu ikisini kullandım. B segmentindeki birçok araçtan daha rahattır ve uzun yolda daha az yorar Polo. Ancak, benim gördüğüm en fazla yakan B segmenti otomobildir. Görmediklerim arasında daha fazla yakanı olabilir ama 1.4 motorlu bir Polo'ya bu devirde LPG olmadan binilmez.

Eğer alternatif bakıyorsanız ve imkanınız varsa, Jazz tavsiye ederim. Hem daha güçlü hem de çok daha az yakan bir otomobildir.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.