Şimdi Ara

Volkswagen Polo 1.4 TDI 90 Hp Bluemotion İle Sürüş Deneyimim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
21.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: flyer_mig

cekimler iphone 6 ya mi ait ? son fotoda iphone 6 yansimasi gordum sanki

Iphone 5s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

klasik polo konusu

130-140 ile viraja girmeler

sınıfının en çok satan aracı sanmalar

90 hp ile muazzam ara hızlanmalar

bu konuda ek olarak donanımı yeterli gösterme gibi bir yenilik vardı (aux girişi , direksiyondan kumanda radyo büyük yenilik polo için tabi )

konuyu açan arkadaşın opel astra ile de kıyaslaması muazzamdı

neticede polo yerine herzaman fiesta tercih ederim bu tip konularıda samimiyetle söylüyorum gülerek okuyorum

Size iyi gülmeler o zaman. Araç bana yeterince memnun edici geldi.

Vw fanlığı yapmadım yapmam da.

Okuduğunuzu anlamadığınız ortada. Güven verme konusundan bahsettim dikkatli okursanız

• quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

ünal hoşgeldin eskilerden kim kalmıştım yahu

polo gerçekten ekonomik ve performanslı bir araç ama o paraya biraz donanım olsun değilmi o da yok işte

Hoşbuldum abi. Standart Vw abi. O kadar çok para veriyorsun ama arabada sis farı yok, jantlar kapaklı vs. Vs

• quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

Bu konuyu açanın Ünal Bey olduğundan şüphelendim bir anda.

Bu aracın hiç mi eksisi yok. Şaşırdım doğrusu.

Eğer gerçekten konudaki yazılanlar gibiyse yarın gidip Polo alacağım.

Merak etmeyin Polo, Fiesta ve Clio konusunda yeterince tecrübem var.

Her araçta olduğu gibi eksileri var tabi ki. Eksilerine değinmedim. Gerek görmedim ki herkes biliyor eksilerini. O kadar para verip sis farı olmaması, en nefret ettiğim şey jant kapaklı olması. İç döşemenin o kadar da kaliteli olmaması ama ona rağmen deri direksiyon koymaları.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

Subjektif bir değerlendirme olduğu düşüncesindeyim.

Araçta altı kişi var.(Altı kişi nasıl sığdıysa ve rahat ettiyse...) Ve mükemmel bir performans, virajlara hızla girme ve aynı hızla çıkma, sessizlik, bütün şartlarda harika yol tutuş vb.

Altı kişinin rahat ettiğini söylemedim. Bana konforlu geldi dedim. Önde iki kişi vardı. Kendileri zayıf iki bayan sığdılar ama rahat etmediklerinin bende farkındayım. Arka 3 kişiydi. Onlar öndekilere göre daha rahattı.

• Ünal kullanıcısına yanıt
    Aracı Eğer segmenti dahilinde kıyasladıysanız yorumlarınız tamamda OPEL ASTRA kadar iyi güven veriyor demeniz baya abartı olmuş.130-140 girilen virajlar çok keskin olsa savurur atardı arkasını bırakırdı eminim.Motor tork değeri yüksek BU araç TDI dielde 1.6 TDCİ olsada düşük hızda 110-120 lere 70 te tırmanırdı sonuçta motor karakterisitiği düşük devirde yüksek tork tabiatıyla yüksek viteste iyi hızlanma anlamı çıkıyor.
  • Benim anlamadığım herkeste bi Fiesta hayranlığı var. Daha düne kadar Vw kral diyorlar ne oldu da Fiesta'cı oldu bu forum.

Bilmediğim bişey olsa eyvallah diyecem. Corsa, Fiesta, Polo, İbiza vb tüm n sefmenti arabaları denedim sürdüm hepsini biliyorum. Hiç biri birbirinden üstün arabalar değil ki şu anda Corsa var bizde.

• quote:

Orijinalden alıntı: RaceKıng26

Aracı Eğer segmenti dahilinde kıyasladıysanız yorumlarınız tamamda OPEL ASTRA kadar iyi güven veriyor demeniz baya abartı olmuş.130-140 girilen virajlar çok keskin olsa savurur atardı arkasını bırakırdı eminim.Motor tork değeri yüksek BU araç TDI dielde 1.6 TDCİ olsada düşük hızda 110-120 lere 70 te tırmanırdı sonuçta motor karakterisitiği düşük devirde yüksek tork tabiatıyla yüksek viteste iyi hızlanma anlamı çıkıyor.

Abartının ne olduğunu da biliyorum. Abarttığımı düşünmüyorum. Öyle olsaydı golfden astardan focustan iyi derdim. Kırşehir Kırıkkale yolunu bilir misiniz bilmem. O yollarda denendi bunlar. Yüksek tork ivmelenmeyi etkiliyor. Ama araçtaki kişi sayısı düşünüldüğünde sorun çıkartmamasından bahsettim dikkatli okursanız.

• Yalitima 10 uzerinden 9,5 cok yuksek. Sözüm ona s serisne falan bu durumda 15 falan vermeniz gerekir.

Aracta anladigim kadari ile 400 kg gibi bir yük var en azından bu durumda bayır aşağı olmadığı drularda 70-120 hızlanması baya sabir ister. Neticede fındık motor var turbo destekli de olsa. Ayrica virajlara 6 kisi ile o kadar yüksek hizla girmek sakıncalı. Ani yük transferinde aracı zaptedemezsiniz. Sis fari olayina girmek bile istemiyorum.

Sonuç olarak elinize saglik aktarimlariniz icin.

• Benim verdiğim puanlara neden bi itiraz var. Ben bunu verdim siz gidin 5 verin 3 verin. Yaşlı birisi olsam kulaklarım sağır diyecem.

• Arkadaş biz 1.6 HDI diye takaya biniyoruz o zaman.. Benim araç tek ben varken 70 km hızda, 5.viteste nazlana nazlana hızlanıyor, 1.4 polo 6 kişiyle 70-120 arasını yağ gibi çıkıyor Ha..

Arabamı yakmaya gidiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

klasik polo konusu

130-140 ile viraja girmeler

sınıfının en çok satan aracı sanmalar

90 hp ile muazzam ara hızlanmalar

bu konuda ek olarak donanımı yeterli gösterme gibi bir yenilik vardı (aux girişi , direksiyondan kumanda radyo büyük yenilik polo için tabi )

konuyu açan arkadaşın opel astra ile de kıyaslaması muazzamdı

neticede polo yerine herzaman fiesta tercih ederim bu tip konularıda samimiyetle söylüyorum gülerek okuyorum

Size iyi gülmeler o zaman. Araç bana yeterince memnun edici geldi.

Vw fanlığı yapmadım yapmam da.

Okuduğunuzu anlamadığınız ortada. Güven verme konusundan bahsettim dikkatli okursanız

vw fanlığı yapsan ne olur yapmasan ne olur elindeki malzeme polo

aracı kiralık

satın almaya kalktığında fiyat etiketi ve boş donanımı gördüğünde fikrin değişebilir

yol tutuş konusunda yazdıkların maalesef gerçek dışı

aracı aşırı yüklediğin için sana öyle bir his vermiş olabilir bu da senin sürücülük konusunda da pek bilgili olmadığını gösteriyor kusura bakma

opel astra ile polonun yanyana yazılması da abesle iştigaldir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifsari -- 17 Eylül 2014; 9:23:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Arkadaş biz 1.6 HDI diye takaya biniyoruz o zaman.. Benim araç tek ben varken 70 km hızda, 5.viteste nazlana nazlana hızlanıyor, 1.4 polo 6 kişiyle 70-120 arasını yağ gibi çıkıyor Ha..

@Ayrürk

Hocam nerede yakıyoruz, benim 115'lik Focus'u da yakalım ;)

@Ünal

Ultra lüks şeklinde gruplandırdığınız araçlar hariç binmediğiniz araç kalmadığını söylemişsiniz, bu durumda bazı yorum ve puanlamalarınız biraz çelişkili olmuyor mu? Örneğin; Polo'nun yalıtımı 10 üzerinden 9,5 ise golf 7 ile Megane 3'ün yalıtımı kaç puan olur?

90 hp'lik bir araç içinde 6 kişi ile üst viteste sürücüsünü üzmeden sorunsuz ivmeleniyorsa sorunlu ivmelenen araç nasıl oluyor?

Bu örnekleri çoğaltılabilir, tekrar söylemek gerekirse binmediğiniz araç kalmadığını söylemenize rağmen yapmış olduğunuz kıyaslamalar objektiflikten uzak kalıyor. Fiesta ile ilgili "hayranlık" olduğunu belirtmişsiniz, bu konu fifth Gear, top Gear gibi programlarda zaten fazlasıyla dile getirilen bir husus.

Yorumlarınızın bazılarına katılmıyorum ancak saygı duyarım. Emeğiniz için teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: kahraman202

quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Arkadaş biz 1.6 HDI diye takaya biniyoruz o zaman.. Benim araç tek ben varken 70 km hızda, 5.viteste nazlana nazlana hızlanıyor, 1.4 polo 6 kişiyle 70-120 arasını yağ gibi çıkıyor Ha..

@Ayrürk

Hocam nerede yakıyoruz, benim 115'lik Focus'u da yakalım ;)

@Ünal

Ultra lüks şeklinde gruplandırdığınız araçlar hariç binmediğiniz araç kalmadığını söylemişsiniz, bu durumda bazı yorum ve puanlamalarınız biraz çelişkili olmuyor mu? Örneğin; Polo'nun yalıtımı 10 üzerinden 9,5 ise golf 7 ile Megane 3'ün yalıtımı kaç puan olur?

90 hp'lik bir araç içinde 6 kişi ile üst viteste sürücüsünü üzmeden sorunsuz ivmeleniyorsa sorunlu ivmelenen araç nasıl oluyor?

Bu örnekleri çoğaltılabilir, tekrar söylemek gerekirse binmediğiniz araç kalmadığını söylemenize rağmen yapmış olduğunuz kıyaslamalar objektiflikten uzak kalıyor. Fiesta ile ilgili "hayranlık" olduğunu belirtmişsiniz, bu konu fifth Gear, top Gear gibi programlarda zaten fazlasıyla dile getirilen bir husus.

Yorumlarınızın bazılarına katılmıyorum ancak saygı duyarım. Emeğiniz için teşekkürler..

Hocam diğer yorumları okuyunca vazgeçtim, taka gibi hızlanan 1.6 HDI ile, VW plazaya kamikaze yapacağım. Eş zamanlı olarak sen de şehrindeki bayiye saldır. Sonra da plaza camına sprey boya ile "Bize 1.4 TDI Polo verin lan Allahsızlar" yazalım

• Çok kötü bir benzetme olabilir ancak arkadaş herelde şahinden inip poloya binmiş.

Ek olarak içeri iğrenç tınıda motor sesi alan bir araç polo. Hele hele 1.2 TDI olursa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

Benim anlamadığım herkeste bi Fiesta hayranlığı var. Daha düne kadar Vw kral diyorlar ne oldu da Fiesta'cı oldu bu forum.

Bilmediğim bişey olsa eyvallah diyecem. Corsa, Fiesta, Polo, İbiza vb tüm n sefmenti arabaları denedim sürdüm hepsini biliyorum. Hiç biri birbirinden üstün arabalar değil ki şu anda Corsa var bizde.

Vw cilerin adı çıkmış hocam. Bu forumda ford fanatikliği var kimse kusura bakmasın. Premium araçlarla bir görmeler, diğer markaları aşağılamak, her modelinin kendi sınıfında en iyi olduğunu iddia etmeler, 90 modelinden sıfırına kadar her modelin yol tutuşunun efsane olması vs. Tamam objektif kullanıcıları da var ama dediğim türden azımsanamayacak bir kitle var bu forumda.
  • Forum çok insafsız yahu, bahsi geçen araç Mitsubishi Colt olsa ya da Jazz için bu değerlendirmeyi yapmış olsa arkadaşa kimse bu kadar tepki göstermeyecek.

Donanımsal nüansları bir kenara bırakırsak B segment sıralaması:

1) Polo

2) Fiesta

3) Corsa

4) 208

5) Rio

6) Clio
  • hocam sıraya benide yazın

1.6 hdi c4 110 hp 5 viteste 70 ten 120 öyle akmıyor yağ gibi.

1.3 puntoun halini yazsam içler acısı.

iki aracı peşpeşe bağlasam bir polo etmiyor.
  • Araç passat mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 41gokhan41 -- 17 Eylül 2014; 19:01:26 >
  • sen çok yanlış gelmişsin kardeş mizah bölümüne açacaktın bu güçlü arabayı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.