Şimdi Ara

Volkswagen Polo 1.4 TDI 90 Hp Bluemotion İle Sürüş Deneyimim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
21.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • He konuyu görmüşken yazıyım dedim. Aralık ayında 1.4TDI BMT DSG aldık. Tek donanım var zaten TDI olanlarda. En full paket sanırım Polo'da comfortline. 65.000 saydık İyi güzelaraba çok az yakıyor falan ama o kadar para verilmez düşüncesindeyim. Önceden farklı yazmış olabilirim ama sahibi olduktan sonra anlıyor insan. O paraya o arabayı alır mıyım almam tabi ki. 2013 2014 Octavia, Focus, Astra vs arabalar varken Polo'ya vermem o parayı ama aldık bi kere yapacak bişey yok. Yani ben almadım aslında ama abim sağolsun alınca bende almış oldum
  • Vw e mindar diyen diyene yine. 8-9yil vw e bindim turlusunu test ettim. Sınıfında 3-4000tl fazlaya satılır ona da değer.

Su an fiat puntom var ona binilir mi derler,peki neye binecez? Herkesin altında ki araç kendine en güzeli. Polonun dolusu 1.4 tdi mi alirsiniz yada emsal fiesta punto mu bana verin ben poloya talibim begenmeyen buyursun. Hikaye anlatmasınlar.

Ford yol tutar da opel vw alman değil sanki. Birde öyle bir imaj var, he vw mindar mindar...

Sıfır otomobil benim icin hayal egeaya 1.6 120ps e bayıldım, 66000 fiat haliyle. Auris 132 cvt çok hoşuma gider surdum sevdim, fiyatına bile bakamam o derece. Golf 7tdi süper ici cok kaliteli duruyor, 105 psleri biliyorum, testini bile yapamadık...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk kez 1.4 tdi poloyu kullanan birinin motor sessiz dediğini duyuyorum. Bu aracı ben de araştırdım çeşitli incelemeler okudum vs. ortak kanı motorun 3 silindirli olması nedeniyle çok sesli ve sarsıntılı çalıştığı yönünde.
  • Forumda çok sık konuşan biri değilim ama dayanamadım(:
    Arkadaşlar bmw bildiğiniz gibi 2.0 lt'lik dizel motorunu uzun yıllar 1 serisi 3 serisi ve 5 serisinde kullandı.(1'deki artık Türkiye'ye gelmiyor.) mantıken 5 serisi 3 ve 1 serisinden daha ağır olduğu için hızlanması da 3 ve 1 kadar seri olamayacaktır. Arkadaşın burada karşılaştırmaya çalıştığı polo ve focus hesabı da tamamen bundan ibaret(:
    Sadece çokça para verdiğiniz C sınıfı araçlarınıza karşılık bir B sınıfı aracın sizi tork bandıyla geçmesi rahatsız ediyor. Sizin araçlarınız daha pahalı büyük ihtimalle yeni bir araçsa B sınıfından daha güvenli ve malzeme kalitesi daha iyi ayrıca bagaj gibi kalabalık aileler için de bir avantajı var. Ama gerçek bu kaç beugir olduğundan yada ne kadar torkunuz olduğundan çok bu beygirler ne kadarlık bir yük taşıyor bu önemli.
    Sizin mantıkla damperli bir kamyonun sahip olduğu 400 beygir ve bir o kadar da tork gücü sizin sahip olduğunuz araçlardan daha hızlı gitmeli.(:

Viraj performansı ve motor sesine de katılmamakla birlikte evet b sınıfı araçlarda sessizlik konusunda 9,5 alır benden de. Herkesin dediği gibi fiesta eğlenceli bir araç olabilir ama polo üst sınıf gibi hissettiriyor.

Hala nasıl olur ya ben o kadar para verdim ama araba demeye devam edecekseniz o da sizin bileceğiniz iş neye para verdiğinizi çok kavrayamamışsınız demektir.

mutlu günler

• Clio 4'ün viraj performansı Polo'dan daha iyi.

Tecrübeyle sabit.

• 2015 model

1.4 TDİ DSG COMFORTLİNE'da

Composition Media'nın

BLUETOOTH desteği var mı? Cep telefonumdaki müzikleri Bluetooth ile bağlanarak dinlayabiliyor muyum?

• İ20 den kağıt üzerinde nerdeyse 1 litre az yakan araba aynı kullanımda daha fazla yakıyor. Benim araçta(i20 1.4 dizel style +panaromik cam Tavan 1.300 kg) full dolu 52 km ortalama hızla 4.7 yakıyor. Polo i20 den 162 kg hafif olmasına rağmen çok yakmis

• Önceki aracınız astra mı ? Astradan sonra bu duyguları yaşattımı gerçekten ?

Bende bu aracı kullandım biraz ama araç özellikle biraz gaza bastığınız an traktör gibi ses çıkarıyorki . Sanki böyle dönen pervane biryere tanımıyormuş gibi . Onun dışında vites 2 den 3 e gçerken çok kemikli ve zorluyor arada kalıyordu.Kısacası bende fazla abartıldığını düşünüyorum bu aracın . Bordo titinyum paket fiesta varken bunlara bakmam şahsen.

Astradan sonra sizi sevindirdiyse , astranın vay haline

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.