Şimdi Ara

Volkswagen Polo Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sahibinden ilanları olarak,

1. araç;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-otomatik-vites-2004-polo-26-500km-de-56107174/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-ayhandan-otomatik-2004-polo-26-500km-de-54915680/detay/

2. araç

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-otomotik-vites-cok-guzel-araba-55919808/detay/

Şimdi ilk ilandaki araç babamlar bakmış çok temizmiş motorun görüntüsü olsun dışı olsun. Ancak aynı ilanı 2 kere vermiş ve 2. araç ilanında aynı araçtan 4 bin tl civarı az bir miktarda. Şimdi birde ben bakmaya gidicem şasi numarasını alıp sorgulatacağım. Eğer orda da birşey çıkmazsa expere gotursek nereyi tercih etmeliyiz İzmir'de?

Birde bu arabaların ederleri nedir bu araç ederinden az mı yani bir sorun varmıdır sizce ? Kısaca bi katakulli varmıdır bu işte ?

• Kardeş ne yaptınız yaa o paralar o arabayı verilir mi yazıktır günahtır,o motor deli gibi yakar üstelik yürümez otomatik birde.Görüntüye falan aldanmayın arabayı alırken expertize sokun.İzmir'de biryer bilmiyorum ama güvenilir olan markanın kendi servisine gimektir.
  • Dostum o paraya 2009-2010 model yeni kasa Colt alirsin az yakar cok kacar AMT otomatik sanzimanli dolu donanim CC'sine kadar hersey var ic hacim olarak 2'ye katlar bunu bu araba Colt yaninda mezar gibi kalir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catalyst -- 11 Ağustos 2011; 15:09:35 >
  • Basicline donanım bu kasa pololarda en düşük donanımdır. Eğer gerçekten temizse şu anda kendi sınıfında satılan sıfır bir çok araçtan daha kaliteli bir iç mekana ve malzemeye sahiptir. Otomatik vites 4 ileridir, yakıtı biraz fazladır. Çok km yapılmayacaksa tercih edilebilir. Ancak 17.000-18.000 lira verdikten sonra en azından trendline donanıma sahip olanlara bakın bence.
  • 2004 model polo ya 23 bin tl çok fazla o paraya daha yüksek modelli araçlar alınabilir başka alternatiflere yönelmenizi tavsiye ederim.
  • ederini bilmem de sonuçta alıcı sensin ne kadar verirsen o kadar eder, çok fazla yakıt yakacağı aşikar, iyi bir LPG dönüşümü yapılması gerekecek bu da 1500-1750lira ekstra masraf demek hesabınızı buna göre yapmanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

2004 model polo ya 23 bin tl çok fazla o paraya daha yüksek modelli araçlar alınabilir başka alternatiflere yönelmenizi tavsiye ederim.

Bunu demek için girmiştim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bmw 116i hakkında
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fiyatlar biraz fazla gibi geldi
  • çok çirkin ya
  • 2011 mart aylarında 2006 modelının goal serisini arkadaşım sattı nokta boya yoktu 4 lastık yeni servis bakımlı 55bin kmdeydi 21750tl
  • Cevaplar için herkese teşekkürler. 2. araçı zaten kıyas için koymuştum fiyat olarak. 1. ilandaki aracı az once baktım geldim gerçekten temiz bi araba lakin tramer sorgusunda 19bin TL hasar cıkınca koşarak uzaklaştık. :) Önerilerinizi dikkate alacağım tekrar teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.