Şimdi Ara

Volkswagen polo mu yoksa citroen c3 mü? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
19.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

quote:

Orijinalden alıntı: over and under

c3 iki gün sonra dökülüp sorunlarla bıoğuşacağı için daha sağlam olan almanı almak gerekli

Pardon da nesi dökülüyor ? Madem bilmiyorsunuz yorum da yapmayın o zaman.

biliyorum ki konuşuyorum

dökülüyor her yeri her yerinden ayrı ses geliyor yahu

avukat arkadaşımda var lanet ediyor aldığı güne

C4 de farklı değil C5 idare eder
  • Yeni C3 ler içinmi diyorsun over and under?
  • quote:

biliyorum ki konuşuyorum

Aracın nesi dökülüyor onu merak ediyorum. Bir tane dökülen yerini gösterin , söyleyin bana ?

Neresinden ne gibi sesler geliyor. Neyinden lanet ediyor ? Bende bu aracın kullanıcısıyım , annemde aynı aracın 2004 modelini 2 yıl kullandı hiçte lanet etmedi bende lanet etmiyorum. Tabi avukat arkadaşınız C3'ü kullanması gerektiği gibi kullanıyor mu işin bu yönüde var.

Biliyorum ki konuşuyorum diyorsunuz ama arkadaşımda var lanet ediyor diyorsunuz. Kulaktan dolma bilgi olmuyor mu bu o zaman sizcede ?

C4'ün içinde bir kaç defa seyahat ettim , C5'e ise sadece dün fuar'da bindim inceleme amaçlı. Bu araçlar hakkında bilgim yok ama C4'ün de döküldüğünü söyleyen tek kişisiniz herhalde.

• Klasik fransız kalitesi derim hep ve bir alman ile kıyaslamam. O ayrı, bu ayrı.
    Bende C4 kullanıyorum, C3 ümde oldu. Yeni kasa c3 üde test ettim. DS3 üde test ettım kullandım. Ben citroen alırken ne aldığımı biliyorum diyeyim. Bence herkes böyle düşünüyor. Kimse çıkıpta c4, golften yada a3 ten daha kalitelidir demez, sanmıyorum. O yüzden bu tarz konuşamalar son vermek lazım diyorum...
  • quote:

quote:

biliyorum ki konuşuyorum

Aracın nesi dökülüyor onu merak ediyorum. Bir tane dökülen yerini gösterin , söyleyin bana ?

Neresinden ne gibi sesler geliyor. Neyinden lanet ediyor ? Bende bu aracın kullanıcısıyım , annemde aynı aracın 2004 modelini 2 yıl kullandı hiçte lanet etmedi bende lanet etmiyorum. Tabi avukat arkadaşınız C3'ü kullanması gerektiği gibi kullanıyor mu işin bu yönüde var.

Biliyorum ki konuşuyorum diyorsunuz ama arkadaşımda var lanet ediyor diyorsunuz. Kulaktan dolma bilgi olmuyor mu bu o zaman sizcede ?

C4'ün içinde bir kaç defa seyahat ettim , C5'e ise sadece dün fuar'da bindim inceleme amaçlı. Bu araçlar hakkında bilgim yok ama C4'ün de döküldüğünü söyleyen tek kişisiniz herhalde.

adam işten işe gidiyor defalarca bende seyahat ettim arabasıyla

sağından solundan her yerinden ses geliyor işte var mı daha ilerisi

kaymak asfaltta en dökük megan bile sessiz gelir şunu biraz kötü zeminde kullanınca fark ortaya çıkıyor

içine su alıyor tepede sunroof kenarında su kanallarındaki problemden dolayı

plastik kalitesi desen zaten içler acısı

elektronik sorunlarına girmeyeceğim zaten ...

tipik fransız arabası bişi bekleyemezsin

polo on gömlek daha iyi bundan dediğim gibi kalitenin bedeli var bilen alıyor zaten

neyse C3'ü satın sizde polo alın farkı yaşayın

• quote:

kaymak asfaltta en dökük megan bile sessiz gelir şunu biraz kötü zeminde kullanınca fark ortaya çıkıyor
    polo on gömlek daha iyi bundan dediğim gibi kalitenin bedeli var bilen alıyor zaten

Ne yani yolda giderken C3'ten gelen ses Polo'dan gelmiyor mu ? Ne gibi sesler geliyor nerden geliyor bunu soruyorum ben size. Madem aracımdan ses geliyor benim kulaklarımda problem var sizden öğreneyim diyorum doktor abicim.

Kaymak asfaltta en dökük Megane bile sessiz gelir , C3'ü kötü zeminde kullanınca fark ortaya çıkıyor ne demek ? Anlamadım bu dediğinizi.

Kaymak asfaltta Megane sessiz bir biçimde gelirken C3'ten yine ses geliyor öyle mi ?

Annemin eski aracı 2004 C3'te de sunroof vardı , biz böyle bir problem yaşamadık. Ama arabadır bu yaşanabilir tabi ona birşey demiyorum.

Ben zaten C3'ün plastik kalitesinin Polo'dan üstün olduğunu belirtmedim. Fakat benim anlamadığım bu plastik daha kaliteli olunca ne oluyor ? Vw grubundan Tiguan sahibiydim bir ara. Tiguan'dan inip C3'e bindim ve hiç malzeme kalitesinden bir şikayetim olmadı. Evet Vw kadar kaliteli değil , ama ne yolda giderken plastikler yerinden oynuyor ne kırılıyor ne birşey oluyor. Benim için önemli olanda bu.

Evet Fransızlar biraz nazik araçlardır. Fakat düzgün kullanıldığı sürece bir sıkıntı olmaz. Daha öncede forumda bahsetmiştim. Tanıdığım bir abimde 2003 model C3 var. Aracı 260,000 km'yi yeni devirdi ve aracı hep uzun yolda kullandı neredeyse. Aracının bakımları hariç ne servise nede sanayiye uğradı. Motordada hala tık yok maaşallah saat gibide çalışıyor.

Kalite olarak Polo , C3'ten üstün olabilir. Ama mantıksal yönden baktığımızda asla üstün değil. Hatta 10 kat üstün olamaz. Hele bir 2 katı üstün olsunda 10 kata daha çok var

C3'ü satıp Polo almam için hiç bir mantıklı neden yok. Ben memnunum aracımdan teşekkür ederim önerinize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Trabzon61~ -- 2 Kasım 2010; 20:24:50 >

• yeni c3 cidden çok şık duruyor özellikle ön camın tavana doğru uzaması çok etkileyici bir görünüm sunuyor. eski kasa c3ler çok kutu gibiydi. yeni poloların görünümü de güzel daha keskin hatları var o da etkileyici ztn artık en fazla dış görünüme önem veriliyor araç üreticileri tarafından. ancak donanımsız bi arabaya da 38bin lira vermek bence kötü olur. vw çok severim araçları çok kaliteli ama parça fiyatları bakımları pahalıya geliyor biraz da fazla yakıyorlar. yeni c3ün 1,4 hdi comfort model donanımlısını incelemiştim çok hoştu cidden iç konsolu da. hacim olarak da eskisi gibi dar değildi. ancak malzeme kalitesi çok yüksek değil ama 32bine o donanımda bir araç bence çok iyi. (citroen servis ve yedek parça fiyatlarını pek bilmediğimden o konuda bişey diyemem)
    37bine 1,6 motorlu dizel cee'd hatchbag motion da alınabilir onlara da bitiyorum =)

• simdi arkadaslar bazı arkadaslar daha gerilere gitmelere basladı eski 2004 c3 le polo karsilastirmalarını hayretle okuyorum size poloyla karsilastirmasını ilk sayfada gonmemme ragmen kimse bu testle ilgili konusmaktan kacınıyor siz goruslerinizi yazıyorsunuz bunlar zevktir tartısılmaz ben ise teknik ve donanımsal yapilan profosyonel insanların yaptigi testi gosteriyorum.poloyu 2010 oto fuarindada inceleme sansi buldum maalsef navigasyon haric bir artisi yok.
  • quote:

quote:

Ne yani yolda giderken C3'ten gelen ses Polo'dan gelmiyor mu ? Ne gibi sesler geliyor nerden geliyor bunu soruyorum ben size. Madem aracımdan ses geliyor benim kulaklarımda problem var sizden öğreneyim diyorum doktor abicim.

Kaymak asfaltta en dökük Megane bile sessiz gelir , C3'ü kötü zeminde kullanınca fark ortaya çıkıyor ne demek ? Anlamadım bu dediğinizi.

Kaymak asfaltta Megane sessiz bir biçimde gelirken C3'ten yine ses geliyor öyle mi ?

Annemin eski aracı 2004 C3'te de sunroof vardı , biz böyle bir problem yaşamadık. Ama arabadır bu yaşanabilir tabi ona birşey demiyorum.

Ben zaten C3'ün plastik kalitesinin Polo'dan üstün olduğunu belirtmedim. Fakat benim anlamadığım bu plastik daha kaliteli olunca ne oluyor ? Vw grubundan Tiguan sahibiydim bir ara. Tiguan'dan inip C3'e bindim ve hiç malzeme kalitesinden bir şikayetim olmadı. Evet Vw kadar kaliteli değil , ama ne yolda giderken plastikler yerinden oynuyor ne kırılıyor ne birşey oluyor. Benim için önemli olanda bu.

Evet Fransızlar biraz nazik araçlardır. Fakat düzgün kullanıldığı sürece bir sıkıntı olmaz. Daha öncede forumda bahsetmiştim. Tanıdığım bir abimde 2003 model C3 var. Aracı 260,000 km'yi yeni devirdi ve aracı hep uzun yolda kullandı neredeyse. Aracının bakımları hariç ne servise nede sanayiye uğradı. Motordada hala tık yok maaşallah saat gibide çalışıyor.

Kalite olarak Polo , C3'ten üstün olabilir. Ama mantıksal yönden baktığımızda asla üstün değil. Hatta 10 kat üstün olamaz. Hele bir 2 katı üstün olsunda 10 kata daha çok var

C3'ü satıp Polo almam için hiç bir mantıklı neden yok. Ben memnunum aracımdan teşekkür ederim önerinize.

kaymak asfaltı kastetmedim biraz bozuk zeminde sesler geliyor diyorum, bunu tüm C3 kullananlar az çok bilir

kalite, konfor, yol tutuş ve özellikle de 2. el açısından polo üstün bunu inkar etmek olmaz

ha sen ciddi sorun olmasın kırılmasın v.s. diyorsan işini uno da görür

diğer yandan test aracında bile adam neler farketmiş bak bence sen kulaklarına bir baktır arkadaşım

kolay gele

virajlarda karoserinin yanlara yatması nedeniyle sürücüyü huzursuz ediyor ve otomobilin gerçek limitlerine çıkmasını engelliyor. Sert manevralarda dıştaki arka lastiğini kolaylıkla yerden kesebilen C3'ün darbe emişiyse gürültülü. Kabin içinden gelen tıkırtılar, titreşen kokpit elemanları ve torpido gözü kapakları, özellikle Monuboard sisteminin bozuk yollarda oynayarak gürültü çıkartan parçaları sürüş sırasında huzuru kaçırıyor. Buna karşılık dört kapı içindeki gözler, bardaklıklar ve portatif küllük kullanışlılığı artırıyor. Cam düğmelerinin vites konsolunda oturma pozisyonuna göre alçakta konumlandırılmış olması kullanmak için eğilmeyi gerektiriyor.

• over and under sen c3 veya c4 e bındıgıne emın mısın? bende c3 ve c4 kullandım bence senın doktor arkadaslarından vardır bı goz dr. basvur ıstersen.....

tamam polo guzel arac konforlu elı yuzu duzgun kalıtelı ama polo'nun c3'den 10 gomlek ustun olması ıcın polo'nun e segmentıne gecmesı gerekır bu kadar bol keseden sallamayalım....
  • arkadaslar konusulan arac sanırım eski c3 kopyAL yAPİSTİR YORUMLARLADA BİRYERE GELİNMEZ BİLGİNİZE
  • quote:

Orijinalden alıntı: burglar

arkadaslar konusulan arac sanırım eski c3 kopyAL yAPİSTİR YORUMLARLADA BİRYERE GELİNMEZ BİLGİNİZE

eskı c3 yenı c3 farketmez kı burda bı aracın ıkı senede dagılıyor denmesı tenekeye tekerlek baglamıyorlar onlarda az cok bısey yapıyorlar....
  • arkadasım eski yeni farkeder her yeni eskisinin hatalarindan arindirilarak cıkarılmasını sagliyor.sen eski c3 le yeni c3 nasıl aynı yada farketmez diyeb,ilirsin 7 aydir kullanıyorum 15000 km hicde problem yok
  • ben yenısıne de eskısıne de kotu demıyorum kı sen mesajları duzgun okumuyorsun sanırım....

ben c3 un cok dandık bır arabaymıs gıbı gosterılmesıne karsı yorum yapıyorum sen bana eskı yenı dıyosun tabıkı yenı c3 guzel oldu ona laf eden yok ki....
  • quote:

Orijinalden alıntı: bencn17

over and under sen c3 veya c4 e bındıgıne emın mısın? bende c3 ve c4 kullandım bence senın doktor arkadaslarından vardır bı goz dr. basvur ıstersen.....

tamam polo guzel arac konforlu elı yuzu duzgun kalıtelı ama polo'nun c3'den 10 gomlek ustun olması ıcın polo'nun e segmentıne gecmesı gerekır bu kadar bol keseden sallamayalım....

sallamak senin seviyendekilere has bir özelliktir ben dergilerden değil bizzat kullanarak şahit olduklarımı aktardım ve evet gerçek birşey varsa şudur

c3'ün ne yürüyeni, ne donanımı, ne konfor, ne sürüşü ne de yol tutuşu ne de kabin sessizliği ve sorunsuzluğu polo gibi değil çok geride

umarım yeni kasa ile bir nebze düzelir ama sonuç olarak fransız arabasından fazla birşey beklenmez

• quote:

quote:

over and under sen c3 veya c4 e bındıgıne emın mısın? bende c3 ve c4 kullandım bence senın doktor arkadaslarından vardır bı goz dr. basvur ıstersen.....

sallamak senin seviyendekilere has bir özelliktir ben dergilerden değil bizzat kullanarak şahit olduklarımı aktardım ve evet gerçek birşey varsa şudur

c3'ün ne yürüyeni, ne donanımı, ne konfor, ne sürüşü ne de yol tutuşu ne de kabin sessizliği ve sorunsuzluğu polo gibi değil çok geride

umarım yeni kasa ile bir nebze düzelir ama sonuç olarak fransız arabasından fazla birşey beklenmez

hep aynı seyler bu arabalar sadece senın etrafında var sanıyosun heralde sıkısınca dergı muhabbetıne falan gırıyosun gorende ferrarı lambo karsılastırıyosun sanıcak....

ben mesajımda polo gıbı mı demısım o kadar kalıtelı dedım mı yok neyın sıkıntısını yasıyosun....

sankı cok ender gorulen araclar laf olsun dıye konusuyosun ben sahıt olduklarına bısey demiyorum ama ınsanların fıkrılerıne saygılı ol sadece senın soyledıklerın dogru degıl bunu anlaman bıraz guc oluyor sanırım....

neyse senınle polemıge gırmenın anlamı yok nasıl olsa bı sonuc cıkmaz...

• quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Ne saçma yorumlar var ya yok poloya hakaret bilmem ne altın kaplama sanki b sınıfı araç altı üstü büyütmeyin şu aracı 2 hava yastıklı,jant kapaklı, yol bilgisayarı olmayan bomboş bir araç birde 38-40 bin Tl üstüne üstlük.

Konuya gelirsek ikisini de almazdım şahsen bir üst segment bakar veya yeni punto evoyu incele derim.

• @over and under

Her konuda vw araçlarını öve öve bitiremiyorsun ama skodaya biniyorsun neden vw bir araç alıp binmiyorsun bu kadar hayransın madem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

@over and under

Her konuda vw araçlarını öve öve bitiremiyorsun ama skodaya biniyorsun neden vw bir araç alıp binmiyorsun bu kadar hayransın madem?

2005 yılında ülkemize ilk gelen seriden passat 2.0 fsi highline tiptronik aldım 2007 yılında kaza yapıp sattım şu anda octavia RS biniyorum zaten skoda'nın tüm parçaları audi ve VW

@bmc17 sen önce karşındakine hitap etmeyi öğren sonra gel istersen senden öğrenecek değilim doğal olarak

sadece ben değil oraya c3 kritiğini de koydum yukarıya tabi gözü olan görüyor test eden bile demiş sağından solundan tıkırtılar geliyor diye

bunu polo'da göremezsin

esas at gözlüğü takan sen ve senin gibi bir avuç şahıs

biraz araba kullanın sadece arka koltuğa değil öne de oturun ehliyet alın ne bileyim işte kendinizi geliştirin

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

@over and under

2005 yılında ülkemize ilk gelen seriden passat 2.0 fsi highline tiptronik aldım 2007 yılında kaza yapıp sattım şu anda octavia RS biniyorum zaten skoda'nın tüm parçaları audi ve VW

@bmc17 sen önce karşındakine hitap etmeyi öğren sonra gel istersen senden öğrenecek değilim doğal olarak

sadece ben değil oraya c3 kritiğini de koydum yukarıya tabi gözü olan görüyor test eden bile demiş sağından solundan tıkırtılar geliyor diye

bunu polo'da göremezsin

esas at gözlüğü takan sen ve senin gibi bir avuç şahıs

biraz araba kullanın sadece arka koltuğa değil öne de oturun ehliyet alın ne bileyim işte kendinizi geliştirin

once sen nıckımı dogru yazmayı ogren sonra kendıne ınsan gıbı hıtap bekle....

ehlıyetım var sen canını sıkma sımdı bu gune kadar bı cok kısıye kızdıgımız seyı bana yaptıracaksın ama sana bısey kanıtlamak zorunda degılım senın sevıyene ınıp tartısmam bıle manasız...

ayrıca bı avuc falan degılız benı baskasıyla karıstırma ben kendı adıma konusuyorum sen kendını gelıstırmelısın bence yasında baya var ama nedense ınsanın sana saygı gosterısı gelmıyor cunku cocuk gıbısın kusura bakma.....

ama herkes bır gun buyur merak etme fazla surmez senınkıde ben ınanıyorum sana....

bu arada bende 15 yasında degılım ona gore konus...

çok korktum :)))) sana hakettiğin gibi cevap veriyorum çünkü sen ona layıksın

sen ve senin gibiler diyorum çünkü bilmediğiniz binmediğiniz arabalar hakkında ahkam kesersiniz sonra aksi kanıtlanınca olayı çirkefliğe vurar dut yemiş bülbüle dönmek yerine değişik smileylerle daha çok ezik karakterinizi açığa çıkarırsınız

yalan mı söyle ?

kaç tane araba alıp sattın? test ettin ? kullandın ? bugüne kadar da yaşın kaç da yorum yapıyorsun ? ne anlarsın ?

bana gider kıçı kırık c3'ü savunursun neymiş vw kazıkmış c3 daha mantıklıymış çok gömlek de geri değilmiş vız vız ...

herşeyi bir yana bırak da her iki aracın bir altına bak, motorlarını incele, şanzımanlarına, turbolarına elektrik elektronik aksamlarına bak

aradaki farkı hala göremeyene kazma bile demem belki sapı olabilir

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.