Şimdi Ara

Volkswagen polo mu yoksa citroen c3 mü? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
19.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yakıt bakımından c3 ün az yaktıgını duydum bir bilgin olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: baybars_

quote:

Orijinalden alıntı: By Salus

Benimde 2010 Polo'm Var Sipariş Verdim Bekliyorum.. Hız Sabitleyici,yamur sensörü vs vs 37,000 e aldım... 2010 Polo'lar çok konforlu arkadaşımdada var süspansiyon'unu Çok Beyendim Malzeme Kalitesi İyi.. Arka Koltuk Diz Mesafesi Gayet İyi Yani Polo gibi bi arabayla c3 ü karşılaştırmak mantıksız olmuş.

söylediğiniz yalana kendiniz inanın
    Benimde 2010 Polo'm Var Sipariş Verdim Bekliyorum
    2010 Polo'lar çok konforlu arkadaşımdada var süspansiyon'unu Çok Beyendim
    hem polonuz var hem sipariş veriyorsunuz kendinizin polo'su olmasına rağmen arkadaşınızınkinden bahsediyorsunuz
    sanırım kendinize özel araba getiriyorsunuz bahsettiğiniz özelliklerin hiçbirisi Türkiye'deki polo'da yok
    araç bomoboş bir araç 2 hava yastığı var başka da bir haltı yok 2010 model yol bilgisayarı bile olmayan araca araç demem

Arkadaşı savunma amaçlı yazmıyorum, ancak bende 2011 model Polo için sipariş verenlerdenim, araç henüz gelmedi Türkiye'ye fakat Etimesgut-Çankaya'da 3 farklı araçla kısa test sürüşleri gerçekleştirdim, az çok fikrim var konforu hakkında, eee bahsedilen özelliklerin herbirini istediği gibi sipariş ettirilebiliyor, yol bilgisayarı, panoramik cam tavan, navigasyon, deri-alkantra döşeme, led'li xenon farlar, park sensörü, dijital klima vb. derken aracın fiyat uçuyor tabi.. yani yazıyı yazan kişi kadar sizde bilip bilmeden konuşmuşsunuz, dediğim gibi aracı yada fiyatını savunmuyorum, ancak bu aracı istersen full de getirirsin, o zamanda Golf sınırlarına girersin zaten anlamsız olur vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: burglar

medon arkadasım ben soylemiyorum sanırım sen benim dediklerimi tam okumadın dunyada en cok okunan alman oto dergisi auto motor sport un bu ayki dergisini incelersen yeni c3 un soyledigim aracların icinde 1 secildigini cok rahat gorebilirsin bunu ben soylemiyorum istatislikler soyluyor ben yeni c3 aldim sen yeni polo aliyormusun allah kazasız belasız kullanmanı nasip etsin burada tabiki araclarimizi savunacagiz ama makul duzeylerde bu arada yeni poloda nasıl hiz sabitleyici yagmur sensoru bulunmakta anlamadım sanırım almanyaan getireceksiniz aracı cunki turkiyede hız sabitleme yagmur sensoru bulunmamakta yeni polodan bahsetmiyorsunuz herhalde ben bos bir araba sis farı yol allah askina verdiginiz paralar ne icin guvenlik icinmi euro ncapdan 5 yıldız 2 air bag le hayiırli olsun diyeyim ne soyliyim

ben aksini iddia etmedim ki, siz benim cevabımı yanlış anlamışsınız.

• park sensoru demissiniz zaten onu sensor olarak saymiyoruz yol bilgisyari demissiniz bunu bir polo alacak kisinin soylemesi yuz kızartici kangolara doblolara bile koyulan yol bilgisayarı opsiyonelmi diyorsunuz poloda yani internet sitesinde hicbir opsiyondan bahsetmezken siz bunlari nerede yaptiriyorsunuz ben anlamdım panaromik cam tavan bunun yanında ham hicbir ozellik olmazken full dsg sanzimanli dizel bir polo 41 milyarken acaba bunlari koydugunuzda ne kadara cıkar ben anlamadım sanırım a3 alanacak fiyata gelinir ve auto motor sport un araclari karsilastirmasında ezici bir ustunluk saglamıstır yeni c3 siz hala neyi tartisiyorsunuz bence tartisilacak birsey varsa wv sevenlerin dogus otomobilin ve wv nin turkiyeye olan tutumdur iiki full yeni c3 yurt disindakinin aynisi gelmemis gercekten dahada fena olurmus koltuk isitma navigasyon hi fi muzik sistemi krom direksiyon ve krom vites ozel karbon on konsol yani bu versiyon gelseydi dusenemiyorum gercekten seffaf olmak lazim simdi o test verilerinide koyacagim arkadaslar iicene incelesin
    http://img651.imageshack.us/i/image003yu.jpg/
    http://img163.imageshack.us/i/image004w.jpg/
    http://img375.imageshack.us/i/image005uc.jpg/
    http://img258.imageshack.us/i/image006yr.jpg/
    http://img695.imageshack.us/i/image007gm.jpg/
    tek tek incelerseniz sanırım son noktayı koymus oluruz

• c3 sahibiyim aracımdan memnunum..fanatik cevaplara aldanma burdan da millete sorma
    git test sürüşü yap öyle al.daha önce söylenen fikirleri çok da dikkate alma bence..
  • bir önceki kasaların durumlarına bak.. aynı durum 2-3 sene içinde senin tercihin içinde geçerli olacak..
  • C3 kullanıcısı olarak tavsiye ederim.İkiside sıfır arabalar ve c3 daha az yakar buna eminim.Bunun dışında aradaki 6000 tl ile abartısız 3-4 yıl min bedava gezersin...
  • ben 1.6 dizel poloyu 1 ay önce ikinci el olarak 33 milyara aldım kesinlikle 38 milyar verip sıfırını almazdım 38 milyara megane dizel iyi bir alternetif olabilir araçın iç malzeme kalitesi iyi yol bilgisayarı yok ama bence çok önemli değil kendinde aldığın benzini gittiğin kilometreye bölünce hesaplıyabiliyorsun şehir içi ben ankarada 180 krş yaktım vites geçişleri iyi ama japon arabalar kadar yumuşak değil klima manuel ama kullanışlı yine de fırın düğmesi şeklindeki görüntü hoş değil aynaları küçük direksiyon çok hafif değil süspansiyonları gerçekten yumuşak rahatlıkla uzun yol yapılır onda sıkıntı olmaz ses sistemi bu sınıf için oldukça iyi koltukların şekli güzel ama kalitesi bu sınıfın standartında tavan işçiliği güzel motor oldukça iyi dizele göre 1.vites bile yeterince hızlı 3.viteste 100 ü rahat geçiyor 100-110 da falan hızı hissettirmiyor alt devirlerde canlılığını çok kaybetmiyor sadece çok yavaşladığında duracak gibi olduğunda 1 .vitese almak gerekiyor o kadar motor sessiz azçık radyo açık olursa içeriye hiç ses gelmiyor yol tutuş c sınıfı gibi değil yola c sınıfı araçlar gibi oturmuyor virajlara hızlı girersen arkayı savuruyor ikinci el temiz bir golf dizel de iyi bir alternatif olabilir poloyu bir daha düşünün gerçekten fiyatı yüksek

yeni c3 1.4 dizel de arkadaşımda var motordan biraz memnuniyetsiz 1.6 alsam daha iyiydi diyor yakıtı o da şehir içi 170 -180krş civarında dedi sky drive çok işe yarar bir şey değil genelde kirli ve tozlu oluyor yazında ne kadar renkli koyu da olsa güneş etkiliyor içi oldukça ferah rahat donanım full süper ne ararsan var iç malzemede fena değil bir önceki c3 ler çok kalitesizdi hemen dağılıyorlardı gerçekten bunların ne kadar dayanıklı olacağını bilmiyorum ikinci elde de değer kaybı polodan çok olur müşterisi daha zor bulunur falan direksiyonu polodan yumuşak vites geçişleri poloya benzer c3 hakkında fazla bilgim yok bir kaçkere kllandım ama ben deneyimlere göre fransızdan uzak durmak gerektiğini biliyorum yalnız renault iyi onun da ortağı nissan o yüzden yarı japon sayılır c3 e altrnatif skoda fabia veya yeni kasım da gelecek nisssan micra ford fiesta alternetif olabilir

sıfır b fiyatına ikinci el c sınıfı almak bence de çok daha mantıklı ama en fazla 2 yaşını geçmeyen 40.000 kmyi geçmeyen temiz bir araç bulursanız alın
    araçın boyutları önemliyse polo gibi küçük sınıf bir dizel araç arıyorsanız benim önerim yine golf dizel olur megane olur araç boyutu önemli değil derseniz laguna -s40 -octavia olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Seka_1905

herkesin görüşü kendine ama B sınıfı bomboş dizel bir araca 38.000 TL vermem bu yüzden kesin C3 en azından segment farkı var ki bünyesindeki dizel motorun da çok iyi olduğunu duydun

Segment farkı mı?C3 B segmentinde değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burglar

park sensoru demissiniz zaten onu sensor olarak saymiyoruz yol bilgisyari demissiniz bunu bir polo alacak kisinin soylemesi yuz kızartici kangolara doblolara bile koyulan yol bilgisayarı opsiyonelmi diyorsunuz poloda yani internet sitesinde hicbir opsiyondan bahsetmezken siz bunlari nerede yaptiriyorsunuz ben anlamdım panaromik cam tavan bunun yanında ham hicbir ozellik olmazken full dsg sanzimanli dizel bir polo 41 milyarken acaba bunlari koydugunuzda ne kadara cıkar ben anlamadım sanırım a3 alanacak fiyata gelinir ve auto motor sport un araclari karsilastirmasında ezici bir ustunluk saglamıstır yeni c3 siz hala neyi tartisiyorsunuz bence tartisilacak birsey varsa wv sevenlerin dogus otomobilin ve wv nin turkiyeye olan tutumdur iiki full yeni c3 yurt disindakinin aynisi gelmemis gercekten dahada fena olurmus koltuk isitma navigasyon hi fi muzik sistemi krom direksiyon ve krom vites ozel karbon on konsol yani bu versiyon gelseydi dusenemiyorum gercekten seffaf olmak lazim simdi o test verilerinide koyacagim arkadaslar iicene incelesin
    http://img651.imageshack.us/i/image003yu.jpg/
    http://img163.imageshack.us/i/image004w.jpg/
    http://img375.imageshack.us/i/image005uc.jpg/
    http://img258.imageshack.us/i/image006yr.jpg/
    http://img695.imageshack.us/i/image007gm.jpg/
    tek tek incelerseniz sanırım son noktayı koymus oluruz

park sensörünü niye saymıyoruz anlamadım ben gayet fabrikasyon olarak radyodan görsel olarak destekleyecek şekilde sipariş ettim, sanayide taktırmıyoruz ki? internet sitesinde de fiyat listesine girin, orada kendi polonu yarat seçeneği var, oradan bu donanımları ekletiyorsunuz, alkantra-koltuk orda yok ama getirilebilyor ben sormuştum.. hatta forumda aratın bulursunuz tüm opsiyonel donanımları koyup dsg li metalik boyalı dizel poloyu 50 milyara yapmıştı forumdan bir arkadaşımız, sonra OHA POLO 50 MİLYARA SATILIYOR diye başlık açmıştı, e be adam sormazlar mı sana Türkiyeden kaç kişi öyle bir konfigürasyon yapmıştır diye? insanlar en fazla jant yada benim gibi park sensörü fln ekletiyor.

• jan jancım dedign gibi park sensoru sanayide bile takılıyor bir hiz sabitleme yagmur far sensoru sanyide taktirdiginda olay daha degisik olur hatta guvenipte taktirmazsın ama park sensoru oyle degil bu arada size gonderdigim test leri inceleme sansı buldunuzmu kimse testlerle ilgili konusmuyor
  • VW almak daha mantıklı.
    2.el değeri açısından, sorunsuzluk açısından, kalite açısından vw 1 adım daha önde ancak donanım ve tasarım olarak c3 1 numara.
  • hangi kaliteden bahsediyoru anlamadım ama o konsol tasarım kullanılan malzeme eski c3 le hicbir alakası olmadıgı gibi poloylada bir alakası yok bu arada arkadaslardan biri donanım koymustu poloyaevet koyuluyormus full donnım bu arada sky cam yok sis farı yok bu donanımlarda onu belirteyim tam olarak ben 1.6 tdi kisilestirdim butun donanaım 46 milyar ediyor goruslerinze sunarım
  • Evet kapak jantlı ve yol bilgisayarı bile olmayan bir polo alıyorsunuz ve bu fiyatlara, çok mantıksız.
    Ama kalite olarak polo citroenden çok iyidir. Yeni C3 üde biliyorum, yeni polo yuda.
  • gliması var mı bunun
  • oda muamma klimatigi var
  • Bakıyorum gene anti polocular iş başında Benim seçimim yeni C3 olurdu çok beğendim arabayı fiyatına bakmadım ama polodan pahalı olduğunu sanmıyorum , geçen bi tane beyaz benim arabanın yanında duruyurdu eskisine göre bayaa boyutlarıda büyümüş sanki güsel bir araç bence.....
  • kardes arac iide tescillendide ama poloculara anlatamadık
  • Bir ara yeni C3 ü almaya çok niyetlenmiştim. C4 ü verip, üstüne biraz ekleyip sıfır C3 alıyordum, sonra vazgeçtim.
    Epey bir test ettim, kullandım ama klasik fransız olayından yine kurtulamamıştı Citroen. Ben C4 ü verip üstüne birde 5-10 bin tl arasında para verip. Gidip yine aynı kalitede arac alamam, üstelik daha düşük sınıf.
    Arka kapıların üstünden , tavan kısmından nerden geldiği bile belli olmayan gıcırtılar duydum, bunlar sıfır bir araçta kabul edilemez kusurlar. Ama DS3 mü derseniz, inanılmaz kaliteli. Aslında fransızlarda isteyince yapıyormuş..
  • su ds3 le yeni c3 un farkı ne merak ettim aracın icinde kullanılan butun malzeme aynı aksesuarlar haric
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.