Şimdi Ara

Volkswagen polo mu yoksa citroen c3 mü? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
19.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2004 uyesıyım mılyonlarca post okudum 1 senedır sıteye pek gırmıyordum ancak su konuyu okuyunca dehsete kapıldım resmen bu nasıl bır fanatızm dır sankı parayla uye tutup sureklı bır markanın her topıcte reklamı yapılıyormus gıbı cok kotu bu durum forumu etkılemez ama yakında motorlu araclar dunyası bolumune ınsan gırcegıne ınanmıyorum fıkrımı paylastıktan sonra

sadece sırınlıgı ıcın bıle alınır c3 cok tatlı araba
  • yasım 24 sevgılı under and over,

su ana kadar 8 tane araba aldım sattım son ıkı senedır aynı aracı kullanıyorum yanı ehlıyetı aldıgım ılk 4 senede 7 arac almısım bunlar sadece benım kullandıklarım sımdı dersın baba falan hanı soyleyım dedım test ettıgım kıraladıgım veya buna benzer arkadasımın olup kullandıgım senın gıbı bı kere bındıgım aracları yazmıyorum....

ayrıca benım senın gıbı kımseyle sıdık yarıstırma durumum yok bırseyı kanıtlama cabasında degılım....

ama sen kendını kucuk dusuruyosun....

ısıne gelmedı sanırım yazdıklarım kızmıssın....

bu sefer smıle koymuyorum bellı kı alerjın var bak haketmedıgın halde saygı gosterıyorum.....
  • yorumların keşke alıp sattıkların bazında dolu olsa ama nerde

+ kaale almadığım birinin saygısına da ihtiyacım yok sen önce kendine saygı duyulması için çabala boş konuşacağına

neyse zaten sidik yarıştırmanın yanından bile geçemezsin sen takıl küçük dünyanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: over and under

yorumların keşke alıp sattıkların bazında dolu olsa ama nerde

+ kaale almadığım birinin saygısına da ihtiyacım yok sen önce kendine saygı duyulması için çabala boş konuşacağına

neyse zaten sidik yarıştırmanın yanından bile geçemezsin sen takıl küçük dünyanda

keske sen yorumlarını bır kere yazdıkdan sonra okusanda ınsanların yorumlarına oyle degerlendırme yapsan....

egonu buralarda tatmın etmek yerıne kendıne daha dolu ugraslar bulsan bence daha dogru edersın .....

ıyı forumlar dılerım.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: bencn17

quote:

keske sen yorumlarını bır kere yazdıkdan sonra okusanda ınsanların yorumlarına oyle degerlendırme yapsan....

egonu buralarda tatmın etmek yerıne kendıne daha dolu ugraslar bulsan bence daha dogru edersın .....

işim dışında benim zaten sürüyle uğraşım var

forumda yarım yamalak bilgi satanları da uyarmak bu uğraşılardan sadece biri

• quote:

quote:

quote:

kolay gelsın ısın zor....

• 2012 yılında araç almayı planlıyorum. Toyota Corolla , Jetta , Citroen Ds4 arasında kararsız kaldım detaylı inceleme yaparak almak istiyorum ama "over and under" mantığındaki insanlar beni vw den ciddi manada soğutuyor... Ayrıca bu gibi marka fanatikleri yüzünden 40 bin tl ye alabileceğim araba 50 bin oluyor.

Sevgili over and under forumdaki yarım yamalak bilgi verenleri uyarmak gibi ulvi bir göreviniz var biliyorum ancak belkide konu hakkında yorum yapmayarak insanlara daha fazla yardım etmiş olursunuz diye düşünüyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

kolay gelsın ısın zor....

teşekkür ederim deve sayısı çok olunca hendeğin boyutunun pek önemi kalmıyor

• çok bilen vw fanatiği arkadaşlarım

bomboş tenekeden ibaret yol bilgisayarı bile olmayan eski nesil 1.4 85 bg motorlu polonun fiyatının 36800
    1.2 tsi 105 bg aynı dsg şanzımana sahip donanım olarak polo'dan kat kat iyi durumda olan yeni fabianı fiyatının 31990 olmasına ne yorum yapar
    http://forum.donanimhaber.com/m_43906367/mpage_2/tm.htm
  • fanatiği değilim bunlar gerçekler canım

fabia ile polo arasında fiyat farkı tabiki olacak marka farkı var

polo ile aynı fiyat yapsa bunları satabilr mi satamaz 1.2 105 beygirlik motoru dsg ile süsleyecek ki çekiciliği olsun

diğer yandan aklı olan zaten fabia'yı alır bu şartlarda ona birşey demem en olsa tüm parçalar VW ve audi

ama C3 ile aradaki fark bariz bu nedenle konuyu başka yöne çekmesen iyi olur
  • quote:

fanatiği değilim bunlar gerçekler canım

polo ile aynı fiyat yapsa bunları satabilr mi satamaz 1.2 105 beygirlik motoru dsg ile süsleyecek ki çekiciliği olsun

diğer yandan aklı olan zaten fabia'yı alır bu şartlarda ona birşey demem en olsa tüm parçalar VW ve audi

bu marka fiyatına almanlar 500 euro veriyor ona ne diyorsun(aynı konfigurasyona hemde)
    c3 le başka konuya çekmeye de gerek yok boş polo yerine c3'ü tercih ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: baybars_

quote:

fanatiği değilim bunlar gerçekler canım

bu marka fiyatına almanlar 500 euro veriyor ona ne diyorsun(aynı konfigurasyona hemde)
    c3 le başka konuya çekmeye de gerek yok boş polo yerine c3'ü tercih ederim

iyi işte sen janjan alırsın bense arabayı aradaki fark bu

• kesinlikle polo sürücü koltuğuna oturmadan karar vermeyin
  • Volkswagen’in arabalarını severim. Hemen hemen her aracı kendi sınıfında referans konumundadır. Söz gelimi, yeni focus çıkar, ilk beklenen focus-golf karşılaştırmasıdır; ya da yeni mondeo, insignia, c5, Mazda 6 hep rüştlerini passata karşı ispat etmeye çalışırlar. Kişisel favorim ise o mütevazı görüntüsüne rağmen kalite, performans ve güvenliği bünyesinde birleştirmeyi başaran touareg’dir. Ancak Türkiye’de Volkswagen araçları tercih etme konusunda çekimserim. Marka olarak orta sınıfta yer alan Volkswagen, Doğuş grubunun pazarlama politikaları (aslında kendi açılarından oldukça başarılı) sayesinde diğer orta sınıf markalardan ayrılmış ve neredeyse Premium sınıfa yakın değerlere ulaşmıştır. Üretimin küreselleştiği, bütün markaların maliyetleri ucuzlatmaya çalıştıkları bu dönemde Volkswagen ile diğer orta sınıf markalar arasında oluşan fiyat uçurumu, özellikle Türkiye için söz konusu olup mantıklı bir izahatı yoktur. Kısacası Volkswagen de orta sınıf bir araç olup diğerleri ile arasında atla deve yoktur. Fark, büyük ölçüde Türkiye distribütörünün başarısından kaynaklanır. Volkswagen kullanıcılarına da bir sözümüz yok, nihayetinde adamlar pahalı satın alıp pahalı satabiliyorlar, bir kayıpları yok. Ancak diğer orta sınıflarla karşılaştırma yaparken abartmamak lazım. Yok, distribütörler karşılaştırılacaksa Volkswagenle aşık atacak marka yok zaten.

Son bir söz, zamanında benim de içinde bulunduğum “Fransızlardan uzak dur”culara… Bu yaklaşımla sadece kendinizi mahrum edersiniz. Şu an bir c5 kullanıyorum. Arabamı zaten çok seviyordum, üstüne geçenlerde yaptığım ciddi sayılabilecek bir trafik kazasından sonra bu sevgiye saygı da eklendi. Biz içinden sağ salim çıktık, c5 ise diğer araçla kıyaslandığında çok hafif hasarla çıktı.

Bütün önyargılardan kurtulun, gidin, deneyin, kurcalayın, karıştırın, araştırın, öyle karar verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugraq -- 6 Kasım 2010; 17:07:23 >

• arkadaslar bu ayki otohaber dergiside polo c3 kapismasını c3 den yana kullanarak 10 puan fazla vererek lider yapti bunun yanında yılın araba odullerinde mukemmel bir iscıkartarak 7 finalist arasına girmeyi basaran araba yeni c3 kalan 7 finalist volvo s60 dacia dusder alfa guiletta opel zafira citroen ds3 ve c3 ve kianın elektrikli bir arabası
  • simdi arkadasım bu arac kotu olsa 7000 arac icinden 7 finaliste ordanda 5 cilige secilmezdi.sonucta gecen senenin birinciside polo ama bu polomu onu konusmak lazım elimde w2 alman 1 turk dergisi var ve her ucude c3 den yana kullanmıslar goruslerini evet tıkırtılar geliyor heraracta oldugu gibi kuzenin yengolf tdi dsg sanzimanli aldi ve kapilardan 3000 km de ses gelmeye basladı hicbir arac maalsef turkiye sartlarında fazla dayanamaz hepsinden ses gelir sadece sesin cıkma omru biraz uzar oda saglamlik ve kalitesinden kaynaklanır polo iscilik konusunda kotu degil ama donanim performan konusunda sıkıntılı ikiside 1.6 hdi 90 bg polo 230 tork c3 210 tork olmasına ragmen c3 100 km hıza daha erken ulasabiliyor viraz konusundada sıkıntılı degil yuksek olmasına ragmen yoldan atmiyor.polo dizeli 32000 lerde olsaydı eyvallah alinabilirdi ama 37000 lira 2 airbagli bir sis farsız teypten kontrol tuslar dijital klima olmayan hicbir sensorun olmayan bir araca bana mantıklı gelmiyor
  • arkadaşlar bende albe dızel var sıkayatım cekıs dusuk kara duman allahına kadar fazla yardımcı olur neden bu
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.