Şimdi Ara

Volkswagen polo mu yoksa citroen c3 mü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
19.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ford fiesta gercekten tasarım odulunu hak edebilen bir tasarıma sahip ama ic yasam alanı onuında gercekten cok kotu lastik ebadı hala bulunamiyor ford fiesta yazip sikayetlere bakarsaniz hala boyası dokulen bir aractan bahsediyoruz zaten turkiyede uretilen bir aracla ithal ayni olmaz bu kesin
  • yol bilgisayarı bile olmayan bomboş araba yerine c3 tercih ederim
  • Bu ikisi arasında kesinlikle c3
  • c3 daha şekil duruyor...
    ben olsam C3 alır geçerdim... Tabi test sürüşü yaptıktan sonraki kararım daha önemli...
  • bir üst sınıf bakmak daha mantıklı gibi..
  • Elbette tercihlere saygılıyım, ama benim cebimde o kadar para olacak, gidip k.ç kadar arabaya vermem. Hayır "B sınıfı ama dopdolu abi" dersin anlarım, "Abi B sınıfı ama serviste kucağa almıyorlar" dersin, anlarım. "Abi B sınıfı ama uçak gibi araba" dersin, anlamam ama anlıyormuş gibi yaparım. Ama kusura bakma da, o kadar paraya ikisine de bakmam ben.

Polo zaten kafadan yatar, o kadar parayı tasarıma (ki tasarımı da çok radikal vb değil, bildiğin polo) vermiyorsun, donanıma vermiyorsın, konfora vermiyorsun. Nereye veriyorsun arkadaş

C3'ün eski kasasını kullandım, o da maket araba gibi bir şeydi. Şehir içinde rahatsın eyvallah, ama az manevra yapayım desen yatıyordu. Ve de sadece çam açma düğmesi (evet bildiğin düğme) 80 liraydı.

Benim cebimde o para olsaydı, ya giderdim 5000-6000 km'de bir Focus, ya Leon bakardım. Sınıf farkı var abi, arabalar basıyor yere. Temizini bulursam ve parçada fiyat kaygım yoksa BMW'ye binerim... Ya da Volvo C30- Audi A3'e bakarım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aytürk -- 18 Ekim 2010; 23:35:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: By Salus

Benimde 2010 Polo'm Var Sipariş Verdim Bekliyorum.. Hız Sabitleyici,yamur sensörü vs vs 37,000 e aldım... 2010 Polo'lar çok konforlu arkadaşımdada var süspansiyon'unu Çok Beyendim Malzeme Kalitesi İyi.. Arka Koltuk Diz Mesafesi Gayet İyi Yani Polo gibi bi arabayla c3 ü karşılaştırmak mantıksız olmuş.

Yok daha neler, fanatiklik yapmayın.
    Ne konforu, ne arka koltuk mesafesi iyi falan değil.
  • simdi arkadasım seninki biraz ilginc bir yorum olmus bu segmentdeki arabalari konusurken a3 c30 biraz abarti benzetmeler olmus kıc gibi diye bir benzetme kullanısın ama bu segmentdeki insanlar ya bekar ya genc yada 2 kisilik takılan insanlar yani aile boyu araclar degil keza yeni c3 segmentindeki en buyuk arac tabiki fiyatlar zaten epeyce fazla ama turkiyede boyle donanım olarak zaten yeni c3 hepsinin bir adim onunde
  • medon arkadasım ben soylemiyorum sanırım sen benim dediklerimi tam okumadın dunyada en cok okunan alman oto dergisi auto motor sport un bu ayki dergisini incelersen yeni c3 un soyledigim aracların icinde 1 secildigini cok rahat gorebilirsin bunu ben soylemiyorum istatislikler soyluyor ben yeni c3 aldim sen yeni polo aliyormusun allah kazasız belasız kullanmanı nasip etsin burada tabiki araclarimizi savunacagiz ama makul duzeylerde bu arada yeni poloda nasıl hiz sabitleyici yagmur sensoru bulunmakta anlamadım sanırım almanyaan getireceksiniz aracı cunki turkiyede hız sabitleme yagmur sensoru bulunmamakta yeni polodan bahsetmiyorsunuz herhalde ben bos bir araba sis farı yol allah askina verdiginiz paralar ne icin guvenlik icinmi euro ncapdan 5 yıldız 2 air bag le hayiırli olsun diyeyim ne soyliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: burglar

simdi arkadasım seninki biraz ilginc bir yorum olmus bu segmentdeki arabalari konusurken a3 c30 biraz abarti benzetmeler olmus kıc gibi diye bir benzetme kullanısın ama bu segmentdeki insanlar ya bekar ya genc yada 2 kisilik takılan insanlar yani aile boyu araclar degil keza yeni c3 segmentindeki en buyuk arac tabiki fiyatlar zaten epeyce fazla ama turkiyede boyle donanım olarak zaten yeni c3 hepsinin bir adim onunde

Kardeşim, Volvo c30 aile boyu binilecek bir araba mı sence? Bir bak, bir daha bak.. Bunlar bekar arabası değil mi? (: Alırken evlilik cüzdanı falan mı istiyorlar?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-volvo-c30-2008-model-volvo-c-30-1-6-diesel-cam-tavanli-33073511/detay?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aytürk -- 19 Ekim 2010; 0:09:59 >

• ben sadece volvodan degil a3 de vardi o kategoride ve soyledigin araclar citroenin ds3 le ayni segmentde super b olarak a3 normal paketi c4 le ayni segmentde bence karsilastiramalrini oyle yap bir a3 duz bombos bir a3 su an 50 milyar odemen lazim yeni c3 full 37000 milyar odemen lazim bir volvo c30 1,6 dizel 50 milyar sen 13 milyar eksik bir aracla kiyas ediyorsun bence yanlis tabki zevk istedigin aracı butcen dogrultusunda alabilirsin ama soyledigin araclar ne alaka dedirten cinsten bir polo i20 yaris evo clio fiesta micra spark corsa deseydin okde soyledigin araclar alakasız espirilerinide arkadasım geceleyin degilde gunduzun yap cunki cok kotu yapiyorsun ayik kafayla dinlemek lazim seni evlilğik cuzdani falan
  • O araçların sıfırının 38 bin TL'ye alınamayacağını ben de biliyorum. Ama gidip boş bir Polo ya da c4'e 33-38 bin TL vermektense, gider 2-3 yaşında Volvo'ya binerim. Konfor, güvenlik, tasarım, karizma..

Ne yapayım, esin kaynağım olan "bekar arabası" deyiminin fakirliğinden kaynaklanıyordur kötü espri (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: medonk

quote:

Benimde 2010 Polo'm Var Sipariş Verdim Bekliyorum.. Hız Sabitleyici,yamur sensörü vs vs 37,000 e aldım... 2010 Polo'lar çok konforlu arkadaşımdada var süspansiyon'unu Çok Beyendim Malzeme Kalitesi İyi.. Arka Koltuk Diz Mesafesi Gayet İyi Yani Polo gibi bi arabayla c3 ü karşılaştırmak mantıksız olmuş.

Yok daha neler, fanatiklik yapmayın.
    Ne konforu, ne arka koltuk mesafesi iyi falan değil.

Diz mesafesi neyse de,konforu segmentine göre iyi.
  • herkesin görüşü kendine ama B sınıfı bomboş dizel bir araca 38.000 TL vermem bu yüzden kesin C3 en azından segment farkı var ki bünyesindeki dizel motorun da çok iyi olduğunu duydun
  • Ne poloymuş ya vallahi aman karşılaştırıp da saçmalamayalım...
  • sacmalayacak bir durum yok biz burada yeni polomu yeni c3 derken arkadas bu paralar verilmez c30 a3 alirim dedi 2.el bende param olsa s60 alirim mini cooper alirim demek gibi birsey konuya sadık olursak dikkat dagilmadan yeni c3 mu yoksa polomu hemfikir olabiliriz yoksa leon derim aa yeni c4 gelecekmis derim megane derim derimde derim ama segmentlerdeki araclari tartisirsak amaca daha kolay ulasabiliriz
  • Foruma sorman zaten yanlış(daha konuya girmeden yorumları tahmin ettim bile), bence buraya pek bakmayın siz(buraya C4 nasıl deseydim, kesin yerden yere vuracaklardı) gidin görün araçları buradaki fanatikleri bırakın siz.
  • insanlar aldigi araclari fanatikce destekliyor ama kotu yanlarini soylemiyorlar ben yeni c3 exculusive versiyonu sahibiyim ve aracımda tavan perdesinden gelen tıkırtı bardaklıkların olmamayısı on konsolda gunesliklerde aynanın olmayısından sikayetciyim ama polo alan arkadaslar mukemmel diyor baska abir sey demiyor bende bu ayki alman dergisinin nasıl yeni c3 polonun onune cıkardıgını gosterdim bunun ben demiyorum otomobil uzmanları diyor test parkurları diyor.ben yeni polo alan arkladaslardan 37 binlira bos bir arabaya gercekten pahalı bir rakam oldugunu ama memnun olduklarını wv markasına olan guvenden bindiklerini soyliyebilirlerdi hic degilse.yol bilgisayarı yok yaa 2 airbag bumudur
  • bence ikiside degil benim fikrim kia ceed yada hyundai i30-i20 olurdu iki aracta polonun cıkartıcagı masrafın yarısını bile cıkartmaz 2006 polom vardı neler cektim
  • quote:

söylediğiniz yalana kendiniz inanın
    Benimde 2010 Polo'm Var Sipariş Verdim Bekliyorum
    2010 Polo'lar çok konforlu arkadaşımdada var süspansiyon'unu Çok Beyendim
    hem polonuz var hem sipariş veriyorsunuz kendinizin polo'su olmasına rağmen arkadaşınızınkinden bahsediyorsunuz
    sanırım kendinize özel araba getiriyorsunuz bahsettiğiniz özelliklerin hiçbirisi Türkiye'deki polo'da yok
    araç bomoboş bir araç 2 hava yastığı var başka da bir haltı yok 2010 model yol bilgisayarı bile olmayan araca araç demem

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.