|
Bildirim
|
207m demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
|
Ben bakkal açacağım mahalleye. 100 bin TL gerekiyor. 50 bin TL’sini muhtardan alıyorum.
Ama diyorumki muhtara ‘yetmez’. Sen 50 ni riske ettin bende. Mahallemize süper bakkal acıyorum. Mahallemiz gelişir, sende mahallemize süper bakkal açtık dersin. Ya batarsam ne olacak??? Senden giden para kişisel paran değil. Benimki kişisel. Muhtarda diyorki AÇ AÇ yeterki aç. Millet sevmezse bakkalını ben karşılarım zararını. Sonra suratım hafif asik. Olabilir deyip çıkıyorum. Sonra kapı esigini geçer geçmez kıkırdamaya basliyorum. Karnımda kelebekler uçuşuyor. Diyorumki yok boyle 100 de 100 getiri vadeden, bedavadan yatırım. Ne kekledim. Muhtarda diyor, ‘oh guzel icraat yaptım. Seçim benim’. |
50 milyon dolar için tank fabrikasını gözden çıkaranlar, VW ye 400 milyon euro teşvik veriyor. Vallahi bravo!
|
Kurulus sermayesi 980 milyon gibi birsey olmasi lazim zaten bunun 400 mily9nu tevik olarak geri verildi ustune ustluk arac alim garantiside var dedikleri gibi yani adam bedavadan fabrika kurup amle niyetine avrupanin en ucuz iscisini calistiracak almanyada sgari ucrer 1400 euro iken ulkemizde 500 euroya ameleler hazirlanin bakalim diyecekler ne guzel ulke vallaaa. Sen girisimci olmaya kalkip kosgepten para almaya kalksan hastirrr ulan diyeceklerrrr...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|