Şimdi Ara

Volkswagen Scirocco 1.4 TSI Sportline (Araç Testi-OTOPARK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Makyajlı hali ile yeni Scirocco tanıtımı;

Bilerek youtube linki koyuyorum umarım yönetim yine sebepsiz konuyu silmez.

http://www.youtube.com/watch?v=9KrYlw-VauE

@powerstorm

• Yeni bir TSİ motor geliştirilse şöyle 1.6TSİ felan gelse 1.6Ecoboost motoru ile karşılaştırsak felan daha güzel araç olur bu Scirocco.
  • Test kaliteli olmus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet güzel bir test olmuş. Şu RCD 510 cidden eskidi artık. Göstergeler,direksiyon falan çok güzel ama o ekran çok eskidi. Yeni passatta kullanılan geniş ekran gayet güzel. Keşke ondan koysalarmış. Fiyatta da indirim olsa güzel olur.

• Arka stoplardan başka değişiklik göremedim dışarıda,gören varsa aydınlatsın. Klasik vag çizgisi ufak bir değişiklik yap yeni model diye sat. Hem kalıp hem de parça maliyetini minimuma indir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adieu kullanıcısına yanıt
    Kasa değişmedi makyajlandı sadece ufak tefek dokunuşlar olması gayet normal her firma böyle yapıyor zaten makyajı

Test güzel ama biraz kısa olmuş. Yol tutuş hakkında daha çok bilgi verilebilirdi aracın limitlerini zorlarken çekilen görüntüler eşliğinde
  • golf sciroccodan teknoloji kalite işçilik kullanışlılık olarak daha üstün scirocco sadece tasarım satıyor ve yaklaşık 10bin daha pahalı, mantıklı bir araç değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intrepid

golf sciroccodan teknoloji kalite işçilik kullanışlılık olarak daha üstün scirocco sadece tasarım satıyor ve yaklaşık 10bin daha pahalı, mantıklı bir araç değil

Testte farklı olan yanlar(dsgdeki karakter farkı, şasinin ve süspansiyonun daha iyi olması) belirtilmiş ve bunlar bu aracı almak için tek başına yeterli sebepler. Golfle sciroccoyu karşılaştırmak hata olur ayrıca.

• çok yanlış var incelemede, örn. 100% ses açıyorum bozmuyor, yeni kulak lazım onu söyleyene.
  • Adamlar yapılan makyaj polodan bile kısıtlı demişler

golften farklı karakter olmak zorunda bu bir artı değil aracın sportif yapısına uygun olmayan yürüyenle piyasaya vereceksen hiç üretme daha iyi

bunu bile olumlu birşeymiş gibi yutturmaya çalışmanın anlamı yok

neticede günü kurtarmaya yönelik bir makyaj yapılmış. konsolun odunluğunun üstüne yeni direksiyonu takmak abesle iştigal olmuş

ayrıca kasa değişimi beklenirken yeni golf de kullanılmayan bir motor ile devam etmek satış kaybı yaşatır bana göre

vw nin scirocco nun yeni kasasını ısrarla üretmemesi şüphe uyandırıcı
  • kasa değiştirip bu tasarımın üstüne çıkamazdı vw, makyaj yapması mantıklı olmuş.
  • Ya şu ayak bölümünde ki sert plastik harbiden nedir ya ayıp gerçekten.
    Ayrıca aracın içinde koyu tonlar bir spor araç için en iyi görüntüdür bana göre. Tasarım bana göre güzel özellikle arkadan böyle geniş bir kıça sahip olması çok şekil duruyor.
    Şu aracın bir de dizeli çıksa çok iyi olur.

• Anro kullanıcısına yanıt
    2.0 dizel olması lazım hatta top gear spor dizel araçla çok dalga geçti, reklam çekmeye falan çalışıyorlardı. Türkiye'ye gelmiyor tabi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.