Şimdi Ara

Volskwagen aküden içeriye kablo çekimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Abiler aracım 2005 vw touran ,,, bu arabaya bir subwoofer ( kicker 10c124 ,150-200 rms) bir amfi (edison ed 604.4 200w 4 kanal ) bağlayacağım nasip olursa , aküden amfiye kadar olan güç kablosunu içeriye geçirecek bir yer bulamadım arkadaşlar , delmek kesinlikle istemiyorum.
    Bir kaç yerde okuduğuma göre içerilere bir yerlerde aküden gelen bi elektrik soketi varmış ona bağlanabiliyormus ama emin değilim öyle birşey var mı
    Yani,abiler velhasılı kelam, ben bu aküden güç kablosunu nereden içeriye sokabilirim
    Ikinci sorun kabloyu set olarak internettekilerden mi alayım yok sa ayrı ayrı mi alayım , güç kablosunu nasıl özellikte alayım
    Teşekkürler hayırlı ramazanlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• her zaman söylemişimdir yanlış anlamayın pratiğiniz yoksa yapmayın derim. Cihazların yanması sıkıntı değil araçta ciddi sıkıntılar doğabilir.
    akü ve akünün yanındaki beyinden kalın bir kablo grubu şoför mahalline girer. bu kablo grubu contalıdır. Araçtan araça göre konumu değişebilir. bazı araçlarda fren pompasının oralarda, bazı araçlarda ise silecek boşluuğunun oralardan girmektedir. tek damar bir elektrik telini klavuz olarak kullanıp geçirebilrisiniz. İçeriye + geçirmek tesisat montjının kilit noktasıdır. 10 dakika da alır 1 saatte alır. araç otomatık ise 2-3 dakika. kablo konusuna gelicek olursak. bilindik markalar alın. ass, stringer cadence cervin vega gibi markalar düşünebilirsiniz. son olarak kesinlikle cam sigorta kullanmayın vidalı tip sigorta kullanın. kablo kitiniz de vidalı tip sigortası olan bir kit olsun. kolay gelsin.

• audiocu kullanıcısına yanıt
    Üstad bu işi ben kendim yaptım o contadan şiş ile bantlayarak ,kabloyu içeriden dışarı doğru power kablosunu çektim. Umarım o kablolara zarar vermemişimdir. Eğer bir kablo koparsa arıza ışığı yakarmı herhangi arıza kodu yok.

Neyse soruma gelecek olursak radyo eskisi kadar iyi çekmiyor. parazitli ve detaysız çekiyor. Sorun neyden kaynaklı olabilir. Power kablosu soldan , rca kablosu sağdan gidiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • anadolu87 A kullanıcısına yanıt
    İnşallah sorun çıkmaz,,

Radyonun çekmemesinin sebebi, otoanfisinin ses yuksetme devresini çalıştırırken yüksek frekans anahtarlama kullanmasıdır,,

12v anfiye girer,, güç transtorleri 50.000 hz gibi yüksek frekansta anfi içindeki trafonun girişini sürer, trafo çıkışında ise aynı yüksek frekansta 2 adet 25v veya anfi gücüne göre 50 - 70v a çıkabilen voltaj alınır,,, işte bu sırada oluşan yüksek frekanslı manyetik alan, mutlaka her yeri etkiler,, bu nasıl önlenir bilemiyorum ,,, anfinin artisindan veya eksisinden veya rca eksiden araca yansıyor bu durum,,,

• Emin-Firtina kullanıcısına yanıt
    Az önce teypten gelen tetikleyici 12v kablo ile rca kablosu anfiden ayırdım. Radyo eskisi gibi iyi çekmeye başladı , bütün kablo tesisatı aracın içinde olmasına rağmen. Bu sorunu çözemezsem subwooferı satmak durumunda kalacağım , zaten çok hafif bass vuruyor belkşde sub arızalı olabilir. Aktif sub almıştım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • anadolu87 A kullanıcısına yanıt
    Radyo cekmeme konusu genel bir şikayettir,,

Subu satmak size zarar olabilir,,

Size diğer tavsiyem,, teybin normal hoparlörleri tüm sesi veriyordur, bass anfisinin teybin hoparlör çıkışlarına bağlanacak şekilde opsiyonu varmı, bu şekilde belki bass gelebilir,, eğer yoksa, hoparlör çıkışını rca ya çeviren aparatlar bulunmaktadır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.