Şimdi Ara

Voltaj Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Benim CPU 4.2 De Sabit Ancak CPU-Z Programından Baktığımda Sürekli 1.26 - 1.35 -1.32 SÜREKLİ DEĞİŞİYOR NEDEN BÖYLE OLUYOR VOLTAJIN sabit olması gerekmezki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Malcolmxccc1994

Arkadaşlar Benim CPU 4.2 De Sabit Ancak CPU-Z Programından Baktığımda Sürekli 1.26 - 1.35 -1.32 SÜREKLİ DEĞİŞİYOR NEDEN BÖYLE OLUYOR VOLTAJIN sabit olması gerekmezki ?

hayır değişmesi normal zaten :) çünkü llc açık biosta ve de bu gerekli bişey. yani işlemci kullanmıyorken voltaj azalır, arada kullandıkça artar vs. llc kontorocüsü açık ve benimki de öyle ve bu iyi bişey merak etme.sistemin stabil olmasını sağlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kersoz2003

quote:

Orijinalden alıntı: Malcolmxccc1994

Arkadaşlar Benim CPU 4.2 De Sabit Ancak CPU-Z Programından Baktığımda Sürekli 1.26 - 1.35 -1.32 SÜREKLİ DEĞİŞİYOR NEDEN BÖYLE OLUYOR VOLTAJIN sabit olması gerekmezki ?

hayır değişmesi normal zaten :) çünkü llc açık biosta ve de bu gerekli bişey. yani işlemci kullanmıyorken voltaj azalır, arada kullandıkça artar vs. llc kontorocüsü açık ve benimki de öyle ve bu iyi bişey merak etme.sistemin stabil olmasını sağlar

Teşekkürler ama voltaj düşerken aynı zamanda frekansında düşmesi gerekmezmi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SMPS Düşük Voltaj Sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Voltaj ve Direnç İlişkisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.