voltran sıralı kullanan arkadaşlar buraya memnuniyetlerini veya sorunlarını buraya yazarak paylaşalım
Volltran zedeler demek istediniz galiba
Türkiye de ilk yerli üretim sıralı sistemi yapan ve aynı hızda geri sökülen, Bu sebeple yerli malın ve üreticinin alnına sürülen kara leke, FSI motorlar için sistem üretttik diye lansman flimi çeken ama hala bir kullanıcısı bulunmayan sistemden bahsediyoruz dimi.
bizimde bazı sorunlarımız var ancak yakında servisine gideceğim hala garanti kapsamında düzeltirler inşallah
Arkadaşlar ben de voltrandan sorunlar yaşadım ve bunları burada sizlerle paylaştım. Elbette mükemmel değil, ama kötü olduğuna dair bir önyargım yok. Hangi marka olursa olsun en önemli şeyin işçilik ve daha sonra müşteriye olan yaklaşım olduğunu düşünüyorum. Bu konuda kendimi çok şanslı sayıyorum.Voltrandaki en önemli sorun bence rölantideki titremedir. En çok sorun çıkaran parça enjektörler, sonra ECU. Özellikle yeni üretilen enjektörlerin ve ECU nun (M10) problemlerin giderilmesinde yardımcı olacağını düşünüyorum. Bunun haricinde farklı sorunu olan arkadaşlar buraya belirtirse bizler de bilgilenmiş oluruz. Problemsiz günler dilerim.
arkadaşlar benim sorunum arıza ışığı bir türlü çözülemedi bu gün yine yandı zengin karışım ve lamda ayarı sınırda gibi taktırdığım yerde bütün malzemeleri değiştirip yenisini taktılar orada 7 gün bindim hiç yanmadı görev yaptığım yere gelince ikinci gün yandı voltran fabrikasından nurettin ustayı aradım oda yeni enjektörler 2 haftaya çıkacakmış test ediyolarmış çıkınca haber verecek soğukta daha iyi çalışan enjektörlermiş sorunu olan arkadaşlara duyrulur.