Şimdi Ara

Volvo 40 mı Astra HB mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şu an astra hb 1.6 dizel otomatik excellence almayı düşünüyodum fakat volvo indirime gitti ve aynı fiyat oldu. Bundan dolayı sizce hangi araba daha iyi?. Resim ekledim karşılaştırma için.

Donanım olarak birbirlerine yakınlar. Dizel-benzin konusu için pek önemli değil benim için. yılda ortalama 12-13 000 km yapmayı düşünüyorum.
    Birde biri 1.6 diğeri 1.5 motor.

Teşekkürler yorumlarınız için
    Volvo 40 mı Astra HB mi?

• Astra k kullanıcısı olarak tabi ki volvo derim. Volvo ayrı bir dünya. Ancak bana sorarsanız az kullanacağınızdan benzinli bmw 1 serisi falan da bakabilirsiniz.
  • Test sürüşü yapın doğru kararı verirsiniz.
  • Astra artıları;

+ 2. El piyasasi

+ Kasa yeni ve uzun yıllar değişmez

+ Dizel olması

+ İc mekan genişliği

+ Servis ağı

Volvo artilari;

+ Premiyum algısı

+ Kaliteli işçilik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loutrec_ -- 24 Ekim 2017; 0:27:45 >
  • Ikisine de bindim. Astra malzeme kalitesi olarak volvo yaninda bir hic. Arka koltuk mesafesi ve suspansiyon sertligi volvoda can sikici konular ancak param olsa gozum kapali v40 alirim. Dizel benzinli durumu tercihinize kalmis bunun disinda durum yazdigim gibi. Bir kere volvoya bindiginizde kalite budur diyorsunuz emin olun.
  • 136hp dizel insignia kullandım 120hp tdi passat’tan daha performanslı motoru var, astra’yı uçurur gibime geldi⚡️ S60 dizel kullandım 1.6 dizel sanki halatla arkadan birisi çekiyordu
  • Kalite, güvenlik, dayanıklılık ve o koltukları için volvo alınır.

En iyi kararı iki araca da binerek verirsiniz ama volvo ile opel marka bazında farklı sınıftalar.
  • N KUL kullanıcısına yanıt
    Hocam s60 insignia'dan 200 kg; passat'tan 130 kg daha ağır bir araç. O kasa, 1.6 dizele ağır geliyor.

Ayrıca v40 da astra'dan yaklaşık 150 kg daha ağır. Fakat v40'ın performansı daha fazla, bunu da turbolu benzinli motora borçlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 24 Ekim 2017; 20:47:35 >
  • V40 hocam kesinlikle. Marka algısının yanında kaliteside daha iyidir.
  • V40 in bence bu segmentte rakibi a 1 ve a3 dur . Bunlar içinden de yine volvo derdim
  • N KUL kullanıcısına yanıt
    o arac 115 beygir powershift sanziman. bu v40 152 beygir tam otomatik sanziman. agirlik farki da var ciddi sekilde.
  • Tercihim tabii ki Volvo olurdu ama imkanınız varsa iç mekanlarına da bizzat bi gözatın derim, Volvo'nun konsol tasarımı herkese hitap etmeyebiliyor.
  • Volvo v40 ile astra kiyaslanmaz bile gidip v40 alinir
  • v40 bir adım öndedir ama ayrıntılar ibreyi opele de çevirebilir, tabii ben c sınıfı opele 120 vereceğime daha albenili bir görünümü olan volvo v40 ı tercih ederim her türlü.
  • Normalde V40 derim ama yılda yapılan km ve yakıt masrafı bağlamında da düşünmek gerekir. Yakıt çok sorun değilse V40 Inscription+Elite Paket tabi ki alıp geçilecek araba.
  • Otopark'ta detaylı V40 incelemesi vardı. Bir göz atın mutlaka. Gazladığında 20Lt/100km'lere çıkıyordu hatırladığım kadarıyla. Onun dışında motordan çok memnun kalmıştı. Yılda yapmayı öngördüğünüz o kilometreler için de gerek yok bence premium bir araçtan vazgeçmeye.
  • Volvo tabi hayalimdi hep volvoya binmek ama şu şartlarda alamayacağım gibi görüniyi
  • Aynı fiyata indiyse volvo daha mantıklı.
  • Bu 2 araçtan hangisini alayım diye sormak saçma olmuş.

Gidin ikisine de binin, anlarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 24 Ekim 2017; 17:26:24 >
  • Ben volvo'nun abartıldığı kadar iyi bir araç olmadığını düşünüyorum. Buna benzer bir araçta BMW 1 serisi. Bence paralarının araçları değiller. Volvo malzeme kalitesi olarak Astra'dan bence o kadar da iyi bir araba değil. Ama dizel şart değilse ve isim satın alınmak (premium algısı) isteniyorsa alınabilir. Ancak o durumda da bence A3 çok daha iyi bir seçim olur. En azından malzeme kalitesi hakikaten iyi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.