Şimdi Ara

VOLVO 850 abs/trac sorunu.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba rütbeden de belli olduğu üzere yeni üyeyim. Sorunum ile ilgili forum dahilinde ve haricinde araştırma yapmama rağmen cevap alamadığım için başlık açmaya karar verdim.

Aracım 1996 model volvo 850 t5 (manuel vites) modelidir.

Sorunum ise; Aracıma tapa gaz yaptığımda abs/trac lambası yanıyor ve frenler kara fren oluyor. Kontağı kapatıp açtığımda ise herşey düzeliyor, abs ve trac normal bir şekilde çalışıyor. Şunuda belirtmek isterim tapa gaz yapmadan aracım 230km/s gibi hıza çıktığında bile hiçbir problem yaşamıyorum.

Araştırdığım kadarıyla herkesin görüşü Abs/trac beynininde kaynakladığı yönünde. Ben abs beynini tamirciye götürdüm sıkıntı olmadığını söylediler, yine tatmin olmadım Alanında uzman başka bir elektronikcide beyni tekrar baktırdım onlarda beynin sağlam olduğunu söyledir. Sadece bu bilgiler için bile çok para harcadım sizlerden yardım talep ediyorum teşekkürler.

• Arkadaşlar çok zor bir soru mu oldu acaba..? Umutla cevap bekliyorum. Teşekkürler.
  • Sorun çözülmüştür. Teşekkürler.
  • Konu silinebilir.
  • Sorununızu nasıl çözdünüz anlatabilirmisiniz acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar öncelikle gecikme için kusura bakmayın.

Derman ararken dermanın kendisi olmak da komik geldi bana.

Özelden mesaj atan arkadaşların sayısı fazla olduğu için tek tek yazmaktansa buradan cevaplamak istedim.

1-Benim aracımda bahsettiğim gibi kart arızası yoktu. Aracımı hata lambası yanarken OBDII sokettine uyumlu bosch cihazına bağlattım ve çıkan hata 141-basınc koruyucu Hatalı Sinyali uyarısıyla karşılaştık.

2-İkinci adım olarak bu hatanın ne olduğunu araştırdım ve abs/trac beyninde abs pompasına akuple olan kanallarının problem oluşturduğu yorumunu aldım. Yani abs/trac beyni komple değişmesi gerektiği anlamına geliyor.

3-Henüz sorunumu işlerimin yoğunluğundan dolayı somut bir şekilde çözmüş değilim. Ben uygulamalarımı kendim yaptığım için ramazan ayı içinde ''garaj günü'' yapacağım.

4-Eğer sizin vaktiniz ve zamanınız varsa yada denemelik ödünç alabileceğiniz beyin varsa sizde deneyebilir yada uygulamayı başkasına yaptırabilirsiniz.

NOT: İşleme başladığım zaman paylaşımda bulunacağım. Siz benden önce sonuç alırsanız paylaşımda bulunun lütfen. Saygılar. (05495007961)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2005 lancer abs sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.