Şimdi Ara

Volvo 940 ve 850 hk yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bana faydanız olacağına emin olduğum için buraya durumumu bildirmek istedim.Öncelikle volvoyu çok seven biriyim ve şu an ciddi bir şekilde araştırıyorum hangi arabayı alsam diye.Aslında kararım belliydi s70 alıcaktım ancak bütçeyi biraz kısmak zorunda kaldım ve 940 ile 850 arasında kaldım.Tüm turbolu ve turbosuz modellerine bakıyorum 13-15 bin ayırdım maximum tabi ne kadar ucuz olursa o kadar iyi elbette.İnternetten takip ettiğim birçok araç var Ankara'da ancak sizlere sormadan bu işe kalkışmayım dedim.Yaşadığım şehir Ankara..servis,yedek parça,sorunsuzluk vs. gibi konularda hangi aracı tavsiye edersiniz bu ikisi arasında?Yakıt önceliğim değil çok fazla km yapmayacağım için ancak lpg siz araç ne yakar 2.0 motor araçlarda bunuda tam bilmiyorum.Manuel vites düşünüyorum.Eğer yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler herkese.

• 2 arac arasinda tercihin kesinlikle 850'den yana olsun. Oldukca konforlu ve surus keyfi yuksek bir arabadir. Mumkunse 97 model olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki kullandığın araç manuelmiydi.birde 97 modellerin farklı özelliği nedir?biraz açarsan çok sevinirim
  • Gecenlerde birisi hungur hungur agliyordu forumda volvo 850 yuzunden. 15 bin liraya kadar bilinen taninan araclara bakin.

• evet bende o yazıyı okuduktan sonra 940 ı alternatif olarak gördüm daha sorunsuz diye.baya bir dertliydi o beyefendi gözümü epeyce korkuttu.o yüzden burdan soruyum dedim.volvodan başka seçenek düşünmüyorum elbette daha iyileri daha mantıklı olanları vardır ancak benim tercihim bu markadır her zaman.daha önce 1977 model 244 dl ve 2001 1.8 otomatik volvo kullandım.ama ilginçtir.244 dl çok daha konforlu ve ağırdı sürüşü daha zevkliydi.belkide bana öyle geldi.sorunsuzluk olarak 740,940,960 daha cazip geldi ama 960 motor hacmi büyüklüğü 740 görünüm yüzünden biraz daha geride kaldı.940 bilen gören ve kullanan arkadaşlar yardım ederlerse çok iyi olcak
  • Genel Forum tavsiyesi: "Accent Bakın"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senersongur -- 25 Kasım 2012; 11:09:36 >
  • meteg isimli arkadaşımız konuya hakimdir.

Kendisine pm atıp tavsiyesini isteyiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    volvo 940 yardım
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kendisine pm atmistim s70 hakkında cevap gelmemisti.sanirim msjmi görmedi.tabii kendisi bilgi verirse cok faydalı olur benim için

• parça konusu göz korkuttuğu için sorun oluyor.. Özellikle hor kullanılmış bir araca denk gelirseniz size +15 k daha masraf açar. Gerçi her araçta durum böyle ama Volvo ekstra harcama gerektiriyor. O yüzden bu tip araçları hastasından almakta yarar var ..

Meteg Hocam bu işin piridir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.