Şimdi Ara

Volvo bakım fiyatları (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.876
Cevap
32
Favori
281.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • belirli bir yaş sınırı yok ancak 5 yılı aşkın süreli kullanılmayan(yatan) araçların triger setinin değiştirilmesi gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volegeözelvolvoservisi

belirli bir yaş sınırı yok ancak 5 yılı aşkın süreli kullanılmayan(yatan) araçların triger setinin değiştirilmesi gerekir.

teşekkür ederim, yani faal olarak kullanılan araçlar yaşa bakmaksızın 120.000 km yi bekleyecekler
  • 2011 S60 T4 aracımın senelik bakım ücretine 358 lira ödedim.

Castrol motor yağı 4.3 lt
    Hava filtresi
    Yağ filtresi
    Motor temizlik spreyi + uygulama
    Cam suyu
    Yazılım 2.0 güncellemesi (ücretsiz)
    +işçilik (%20 indirimli)

Servis: Ankara Volan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayrton_SENNA -- 24 Mart 2012; 21:53:34 >
  • s60'ın bakım ücreti iyiymiş.

hangi servis olduğunu da yazarsanız daha faydalı olur diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

s60'ın bakım ücreti iyiymiş.

hangi servis olduğunu da yazarsanız daha faydalı olur diye düşünüyorum.

Eklendi
  • baya iyimiş ,istanbulda bu işlemlere polen filtresinide ekleyerek 700 küsür fiyat veren yerler var
  • Ben geçen ay 2011 S60 T4 yıllık bakımına 730 Tl verdim. ( polen ve benzin filtresi de değişti, hiç bir indirim yok) .
  • bir servis 360 lira diğeri 730 lira, hadi polen filtresi-benzin filtresi ekstra işçilik vs fazla fazla 200 lira dense, 530 lira.

iki servis arasında %50 fark varsa ya biri işini tam ve doğru yapmıyor ya diğeri kazıklıyor demektir.

bence volvo'nun en kısa zamanda en azından 60 bine kadar olan bakım fiyatlarını internet sitesinde ilan etmesi gerekiyor.

bugün bmw-mercedes bile bakım paketi satıyor, internette bunları duyuruyor, bu konuda hakkında en yoğun şüphe olan volvo bunu yapmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

bir servis 360 lira diğeri 730 lira, hadi polen filtresi-benzin filtresi ekstra işçilik vs fazla fazla 200 lira dense, 530 lira.

iki servis arasında %50 fark varsa ya biri işini tam ve doğru yapmıyor ya diğeri kazıklıyor demektir.

bence volvo'nun en kısa zamanda en azından 60 bine kadar olan bakım fiyatlarını internet sitesinde ilan etmesi gerekiyor.

bugün bmw-mercedes bile bakım paketi satıyor, internette bunları duyuruyor, bu konuda hakkında en yoğun şüphe olan volvo bunu yapmıyor.

Faturaya baktimda polen ve benzin filtresi degisimi 300 tl +kdv tutuyor!
  • 5-6 ay önce serviste bir yağ ve hava filtresini 85 tl'ye aldım. volvo çok iyi bir araba ama parçaları her yerde bulunmuyor. ustalar aracı tanımıyor. mesela şimdi triger seti değiştireceğim nerden değişeceğimi bilemiyorum bizim burda değişimi yapacak usta hayatında ilk kez volvo triger kayışı değişimi yapmış olacak. bu yüzden endişeliyim. servis sadece triger setine 900 tl diyor.
    bi kafam diyor değişme trigeri bu triger işi biraz çok abartılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyneco

Ben geçen ay 2011 S60 T4 yıllık bakımına 730 Tl verdim. ( polen ve benzin filtresi de değişti, hiç bir indirim yok) .

Cokmus ::(((

Bende s6o aldim 1.6 dizel otomatik asagi yukari aynimi olur
  • s60 1.6 dizel otomatik tr de çıkmadiki nasıl aldınız merak ettim
  • sizin orda triger kayışını değiştirecek bir usta bulamıyorsanız,değiştirmediğiniz kopan kayış yüzünden zarar gören motorunuzu yaptıracak hiçbir usta bulamazsınız!
  • ankara volvo özel servisi volvopark.com
  • 118.000 km , triger değişti çıkan eski kayış gayet iyi durumdaydı çatlak yok, kuruma yok .. riske atılacak bir durum değil ama kayış koparsa motoru at gitsin.. kayış takılırken bağlandığı çarkların pozisyonu ve kayışın gerginliği bu işin hassas kısmı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasansertdag

5-6 ay önce serviste bir yağ ve hava filtresini 85 tl'ye aldım. volvo çok iyi bir araba ama parçaları her yerde bulunmuyor. ustalar aracı tanımıyor. mesela şimdi triger seti değiştireceğim nerden değişeceğimi bilemiyorum bizim burda değişimi yapacak usta hayatında ilk kez volvo triger kayışı değişimi yapmış olacak. bu yüzden endişeliyim. servis sadece triger setine 900 tl diyor.
    bi kafam diyor değişme trigeri bu triger işi biraz çok abartılıyor.

Hasansertdağ,

Yıllar önce, işbilmez bir özel servis yüzünden Opel marka şirket aracımın triger kayışı koptu! O dönem aracın piyasa değeri 10 bin TL idi! Onarımı 2000 TL tuttu! (araç değerinin %20'si) Sakın, ama sakın, triger kayışı ile kumar oynama!!! Hem sübaplar dağılıyor, hem de piston kolu (ya da kolları) kırılabiliyor... Çıkan hasar, yapmaya çalıştığın tasarrufun onlarca misline ulaşabilir... Triger seti denilen grup en kötü ihtimalle 90 bin ( normali 120 bin) km'de değiştirilir. Şayet internette biraz araştırırsan, yetkili servis fiyatlarının 3 ya da 4 'te birine bu işi halledebilirsin!!! Sakın ihmal etme!!!!!!!!!

• 2010 S40 1.6 D Drive KM: 53.300

Konu: Fren Grubu

Açıklama:

Ön diskler olması gereken kalınlık 25mm Bendeki ön disk kalınlıkları 24,5mm
    Arka diskler olması gereken kalınlık 11mm Bendeki arka disk kalınlıkları 9,75mm

% 20 eskime payıyla risk grubu dahilinde yani. Yetkili servis 4 disk + 4 balata + işçilik : 1415 TL

Ya bana bu arabayı sattıracaklar ya da artık özel servis yolları göründü.

Bir fikir sahibi ehil kişi bana yardımcı olabilir mi? Özel servis herşey dahil 670 TL fiyat verdi. Parçalar "Alman malı muadildir, 2 sene garantisi var" dedi.
  • Yapmanız gereken şey ortada değil mi.
  • Gereken yapıldı. Volmar izmir özel servise götürüldü. Disk degisimine gerek olmadığı, sadece balata yenilemesi kararını verdik. İşçilik dahil ön ve arka balata takımları 290 TL tuttu.
  • Bu nasıl bir fiyattir ya?
    1415 tl karşısında yapacak yorum bulamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.