Şimdi Ara

Volvo bakım fiyatları (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.876
Cevap
32
Favori
281.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bursa' da aracımızı güvenle teslim edebileceğim özel servis önerilerinizi bekliyorum. birde 130 binde nerelerine baktırayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebeto -- 7 Ocak 2012; 14:02:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZNTVOLVO

quote:

Orijinalden alıntı: fsnn

quote:

Orijinalden alıntı: ZNTVOLVO

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: volegeözelvolvoservisi

iç aks kafası tek satılmaz sadece istavrozlar değişir ve torna ile aks onarımı yapılır.

teşekkür ederim son olarak fikrinizi almam gerekirse
    bir mekanik servisi alt tabla fişeğinin değişmesi gerektiğini 2 ön sol 2 ön sağ (bozuk yolda ve yüksek hızda sağa sola azda olsa salınım var) ön z rotlarının değişmesi gerektiğini ve aks başını (aks lalaesini) aracı yukarı kaldırıp eliyle oynattığında çok bozuk bir ses çıkardı ve aks lalesi olduğunu söyledi bende o bozuk sesi duydum size zahmet olmazsa tüm bunları değerlendirerek nasıl bir yol izlememi önerirsiniz
    teşekkür ederim

Aracınızın modelini bilmiyorum ancak tabla burcu yerine tabla değişimi yer yer faydalı olmaktadır.(ROTİLLİ TABLALARDA)
    Z rotlar pratik değişimi olan parçalardır.
    Aks lalesi açılarak bakılmadan net tespid edilemez tahmin edilir.

aracım 2000 model s80 t5 tesbitlerimiz doğruysa bunun maliyeti ne olur acaba bilgi verirseniz sevinirim. aks lalesi tek satılmıyor sanırım tornada yenileştirme yapılacak değil mi

bu arada ankara dayım. uğrayabilirim maliyet açısından bilgi verirseniz sevinirim. birkaç ihtimali göze alarak değişim olursa değişirse gibi çok teşekürler

akis açılır maliyet o zaman ortaya çıkar inanın 200 de olabilir 500 de ancak uygun maliyette müdahale edilecektir.
    z rot için rakam adet olarak...http://www.volvoyedekparca.com/main/volvo_s60s80v70xc70xc90_z_rot_on_sag__sol_30714685-pmu280.html
    tabla ve tabla burcu değişimi ise tablanın yıpranmasına göre değerlenir telefon numaramız mevcut sitede ulaşın yardımcı olurum...

Alıntıları Göster
    Sayın ZNTVOLVO
    2010 s40 1.6d için ön arka tüm fren balatalarının ücretini ve işçilik ücretini öğrenebilir miyim?
    Ayrıca yerli mi yoksa yetkili serviste takılanla aynı mı?

• Ben dün itibariyle s40 1.6d 2006 model 135 000 Bakımı yaptırdım normal tamırcıde
    yağ 5 - 30 edge 95 TL
    Yakıt filitre ufi 90 TL
    yağ ve hava 25 TL
    işçilik 60 TL

toplam 270 TL

Balatalar ve diğer kısımlar iyi dendi.
  • Ben ankarada yakın zamanda açılan VOLVOTO'ya götürdüm 40 bin bakımımda.

menun da kaldım tüm fren balatalarını da değiştirdim totalde 450 civarı bir mebla ödediğimi hatırlıyorum.
  • Bakım yağ mobil 80 yağ filtresi 15 hava filtresi 20 mazot filtresi 90 polen filtres 35 işçilik 60 Ön balata orjinal 115 arka balata orjinal 110 Ön balata yan san 60 arka balata 50. İşçilik 50
  • sayın zntvolvo 2000 model s80 karter muhafazası orta varmı acaba varsa fiyatı nedir acaba teşekürler
  • quote:

sayın zntvolvo 2000 model s80 karter muhafazası orta varmı acaba varsa fiyatı nedir acaba teşekürler

şase numarası verirseniz bakarım.p.m atınız
  • firmanızdan telefonla bilgi aldım teşekürler
  • 1-arkadaşlar aracım s40 2004 classic triger setini değişeyim dedim. 120 bin km ama yinede değiştirmek gerekir mantığı ile. adana ford servisi 800 tl ankara volan 1100 tl istedi. (2011 aziran ayı) sonra hesheit ustamın mantığını uyguladım. triger (bilyalar ve gergiler 5 parça) ina marka ve contitech v kayışı ile birlikte 225 tl + 80 tl işçilik 305 tl ye işi bitirdim. volvonun orjinal kutusundada zaten ina çıkıyor. memnunum bir sorun yok
    2- znt volvo arkadaşa biraz kızgınım. oda şu; aracın şase numarasına kadar verdim geri vites müşürü için. bana yanlış geri vites müşürü göndermişler. sagolsunlar paramı iade ettiler. ancak olmadı tabi ustanın yanında ayıp oldu. sagolsun usta parçayı söktü, bak abi bu renoult arması ve seri no ben sipariş edeyim dedi ve 15 tl arka geri vites müşürü. iş bitti. canavar gibi çalışıyor. arkadaşlar tavsiyem bizim bu araçların bir çok parçası özelliklede elektrik aksamı renoult ile uyumlu. mikscgarage.com. bakabilirsiniz. ingilizceniz varsa biraz işi bitirirsiniz.
    3-denizlide ultrasonic buji satıyorlar. onu denedim ama memnun kalmadım. bocsh marka 0242240653 kod nulu ürünü deneyeceğim bakalım memnun kalırsam yazarım.
    4- roulunds braking disk ve balataları nereden nasıl bulabilirim ve bu ürünler hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
    5-hesheit ustama saygılar, bilgilerini paylaşıyor 2 kezde bana özelden mesaj atmış teşekkür ederim kendilerine.

• 2010 Model Volvo S40 1.6 D Drive sahibiyim. Periyodik bakım verileri aşağıdaki gibidir;

10.000 KM Bakım

Volvo bakım fiyatları

20.000 KM Bakım

Volvo bakım fiyatları

30.000 KM Bakım

Volvo bakım fiyatları

40.000 KM Bakım

Volvo bakım fiyatları

Umarım Volvo sahibi kişilere ve sahip olacak kişilere bir yardımı dokunur. Aracım yetkili servis dışında bir başka yerde bakım görmemiştir. 50.000 bakımını da yarın yaptıracağım. En kısa zamanda onu da paylaşırım.

• ylv77,

Bir şey değil. Bujide dünyanın en kalitelisi olan Bosch'u dahi tavsiye etmiyorum. Volvo buji kullanın. Sizin aracın ateşleme sistemi Japon.
  • Sn.Tunasi
    Elinize saglık cok güzel ve faydali bir calışma olmuş.
  • Sn. tunasi
    Elinize sağlık çok güzel ve faydali bir calışma olmuş. Yalnız kafama takılan bazı sorular var 20 bin ve 40bin deki işçilik malıyeti ve vu tapa ve tapa pulunu anlayamadım.
  • Şöyle ki;
    Faturalar karşıma çıktığı zaman ilk sorduğum soru işçilik maliyetleri olur. Aldığım yanıtsa basit; aracın serviste geçirdiği süreyle bağlantılı olarak işçilik maliyeti alınır(mış). Yani işe başlandığı an ile bittiği an arasında geçen süre ve muhteviyatı. Yakındım elbet ama faydası olmadı.

Tapa ve tapa puluna gelince;
    Bu iki parça karterle alakalı iki parçadır. Araç 20.000 bakıma girdiği zaman küçük bir yağ kaçağı olduğu söylendi ama sonradan yağ kaçağı olmadığı, servisteki kişinin yanlış gördüğü açığa çıktı. Bu sırada tapa ve tapa pulunu değiştirmiş bulundum. Tapa pulu bakırdan yapılma, bildiğimiz musluk contasının biraz çaplısıdır. 2-3 TL arasında düşük maliyetli ve eskime payı olan bir parça olduğu için her bakımda değiştirmelerini rica ederim.
  • 50.000 bakım fiyatı da aşağıdaki gibidir;

50.000 Bakım

Volvo bakım fiyatları
  • Birşey dikkatimi çekti.
    o9.2o1o da ilk bakımınıza girmişsiniz yağın litresi 3o TL
    o3.2o12 5o.ooo km bakımına girmişsiniz yağ yine 3o TL.
    Bu süre zarfında petrol ürünlerine dünyanın zammı geldibu yağahiç mi zam gelmedi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: imagoodman

Birşey dikkatimi çekti.
    Bu süre zarfında petrol ürünlerine dünyanın zammı geldibu yağahiç mi zam gelmedi?

Aman hocam seytan kulagina kursun.Nazara gelecek.
  • Castrol OW 30 Edge 4 Lt. günümüz fiyatı: 95 - 100 TL.

Anlaşıldığı üzere zaten bir miktar fazla fiyata sattıkları gözlerden kaçmıyor :)

E yağımızı kendimiz getirsek nolur? Bazı servisler "olur" bazılarıysa "olmaz" diyor.

Tahmin ediyorum özel servislerde böyle bir sorun yoktur. Yağımızı kendimiz getirebiliriz.

Hep içimi kemiren birşeyler olmuştur özel servisler anlamında. Telefon açtığında son derece güzel karşılarlar. Fiyatları uygun gelir, ilgi alaka tatmin edicidir ama yedek parça marka ve fiyatlarını sorduğunda, " orjinaliyle nerdeyse aynı" sözünü duyduğum zaman sihir bozuluyor. Evet, yetkili servise göre nispeten daha hesaplı olabilir ama acaba "doğru yer miydi?" sözünü aklında ukde bıraktırabiliyorlar. Bu nedenle cebe biraz yüklense de hep yetkili servisleri tercih ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imagoodman

Birşey dikkatimi çekti.

Volvo, kendi araçlarında ısrarla bu markayı/viskoziteyi önerdiği için olsa gerek! Eldeki stokları Volvo satışlarına endeksli tüketmek zorunluluğu varsa, bir süre daha bu yağı aynı fiyata satmaları mümkün!!! Malum, zevk meselesi. Ne kadar Volvo S40 1,6 D, o kadar 0-30 :))
  • 2006 model 80000 km deki aracımın triger seti 120.000 km de değişmesi gerekiyor bunu biliyorum benim merak ettiğim triger seti değişimi için belli bir yaş sınırı varmı?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.