Şimdi Ara

Volvo bakım fiyatları (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.876
Cevap
32
Favori
281.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eritroblastosis

zeytinburnu grup volvo da haziran sonunda 30000 bakımımı yaptırdım.neyaptılar neyi değiştirdiler çok dikkat etmedim ama bi kaç filtre bide yağ değiştirdiler( ne kadar kaliteli bilmiyorum ama shell koymuşlar) sonrada hadi yine şanslısın bu aralar yedek parçalarda %40 a varan indirimler var o yüzden 420 tuttu dediler...ulan sanki çok bişe değiştiriyosunda o kadar istiyosun,yarısı işçilik, uzun yoldan gelmiştim, arabayı bile yıkamamışlardı. yuuh dedim...

yine aynı zaman aynı servis... arabayı çanakkaleden aldım, çanakkale arslanlar forddan takipli imiş. zaten çanakkale il özel idare müdürünün arabası. götürdüm arabayı ekspertize soktum. sadece sağ arka amartisör patlak acelesi yok ama istersen hemen değiştirelim 300 tl dediler. aracı test ederken bi sorun bi ses yaşamadım dedim kalsın sonra bakarız...işte 30000 bakımına gittiğimde grup volvo ya şu amartisörede bi bakın dedim, aynı akşam beni aradılar amartisör patlak evet 300 lira ama kablo takımınında değişmesi gerekiyo toplam 1500 lira dedi.... oooooohaaa dedim nasıl bi kablo değiştiriyosun sen dokunma amortisörüme diye....hala de değişmedim, ne ses var ne yol tutuşda bi bozulma...

3. sü,,,yine aynı servis aracımı bakımdan teslim alıyorum, haziran 2011 de 25000 km de 48000 tl ye aldığım aracı, bi sorayım satmak istesem ne verirler diye, adam güya satış uzmanı, gözümün önünde sahibinden nokta:)) kom u açtı.. baktı baktı ve ortalama 50000 tl fiyatları gördükten sonra 42000 tl dedi,,,dedim van minüt ben kaçar daha da grup volvo ya gelmem... zaten tek sattığın marka volvo bununda topu topu 4-5 modelini satıyosun,, onun da bi zahmet 2. el piyasasını bil be adam:))

Tüm bu dertlerden bende muzderibim.ne yazikki yetkili servisler amiyane tabirle ikinci elde mezarci oluyorlar.

• volvo s40 d2 10.000 bakımı yakında yapanlar varmı fiyat ne tamini kadardır giderken ne yapmak lazım şimdiden teşekurler nereyi tavsiye edersiniz araç marmariste
  • quote:

Orijinalden alıntı: xsalihx

volvo s40 d2 10.000 bakımı yakında yapanlar varmı fiyat ne tamini kadardır giderken ne yapmak lazım şimdiden teşekurler nereyi tavsiye edersiniz araç marmariste

500-550 TL yetkili serviste.Zannedersem size en yakın yet. Servis
    İzmirde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imagoodman -- 30 Eylül 2011; 0:06:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xsalihx

volvo s40 d2 10.000 bakımı yakında yapanlar varmı fiyat ne tamini kadardır giderken ne yapmak lazım şimdiden teşekurler nereyi tavsiye edersiniz araç marmariste

garanti istiyorsanız adres belli, en yakın volvo servisi, o da muğlada.

yoksa her yerde yaptırabileceğiniz bir iş, 2 filtre bir yağ değişecek zaten...
  • teşekurler haftaya izmire gidecektim zaten orda yapayım mugladkı kia servisi orayı kiayı gortugum zamanda beyenmemiştim izmir volcar nasıldır servis konusunda bilen varmı
  • Ben 10.000 km bakımına orada girdim hizmet fena değil.ama ucuzda değil onuda soyleyeyim
  • Karşıyaka volcarı öneririm. Ancak ucuz değil.
  • Karşıyaka volcarı öneririm. Ancak ucuz değil.
  • Ben istanbuldayım ama izmirde turbo sorunu yaşayınca şerif usta çok yardımcı oldu. Hem kendisinin hem de elemanlarının bilgisi sağlam.
  • selamlar.motor su haznesi çatlamıs benim s40 ın.su eksiltip duruyor.bulabileceğim biryer var mı bildiğiniz arkadaslar?
  • Periyodik bakım fiyatlarımızı ve bazı onarım-bakım fiyatlarımızı web sitemizden bulabilirsiniz. Detaylar için telefonla bizlere ulaşabilirsiniz.

Volvo Bakım Fiyatları
  • quote:

Orijinalden alıntı: volvotr

Periyodik bakım fiyatlarımızı ve bazı onarım-bakım fiyatlarımızı web sitemizden bulabilirsiniz. Detaylar için telefonla bizlere ulaşabilirsiniz.

Volvo Bakım Fiyatları

sitede s40-c30 için 6 litre motor yağı yazmışsınız ama bu araçların kapasitesi 4 litre...
  • Turbo motorların 5.5 litre kadar. Yarım litrede bagaj a eksilince eklemek için kalıyor.
  • senin dediğin turbo motorlar eski s40 ve s60'ın motorları,

sözü edilen motor 1.6d.
  • Arkadaşlar merhaba,

Bakım için yetkili servis fiyatlarının hemen her marka için çok yüksek kaldığı malum sıkıntımız. Geçen ay 2008 S40 ımın 60 000 km bakımı için alternatif bir yöntem uyguladım. Otostart.com isimli siteden bakım için gereken parçaları sipariş ettim (yağ, yakıt, polen ve hava filtresi + ön-arka fren balataları). Tedarikçi site sipariş ettiğim ürünleri Bosch Car Servislerden herhangi birinde makul bir ücret karşılığı (71 TL'ye) aracıma taktırmayı teklif etti, kabul ettim (bunu kabul ettiğinizde dilerseniz kargoyu doğrudan bakımı yapacak servise gönderiyorlar). Tüm saydığım parçalar ve işçilik için toplam 250 TL ödedim. Motor yağı da bildiğiniz üzere pahalı (Castrol Edge 0-30 4lt), bunu da Ankara merkezli Özen ticaretten ücretsiz kargo ile 98 TL'ye temin ettim. Randevu aldığım gün Bosch Car servise gittim ve 1,5 saat sonra aracımı teslim aldım. Toplam 350 TL'ye fren balataları değişimi dahil bakımı hallettim. Sadece yakıt filtresini servise sorduğumda 220 TL'ye değiştirdiklerini söylediler. Ben 55 TL'ye aldım (UFI marka). Bu arada otostart.com aracınıza uygun parçalar konusunda birden fazla marka seçeneği sunuyor. Bu markalar arasında Bosch, TRW, LUK, GM, Valeo gibi zaten kullanmakta olduğumuz araçlara OE üreten büyük markalar var. Yani seçtiğiniz parçalar çoğunlukla zaten aracınızda kullanılan orijinal markaların üretimi. Bu durumda rutin bakım için ödeyeceğiniz parayı iyice düşürmek elinizde. Ben ilk kez bu yolu denedim ve memnun kaldım. Aracım yetkili serviste yapılmış bakımlardan sonra nasılsa şimdi de öyle. Bilgilerinize...

• vay be gerçekten ucuza kapatmışınız..volvoyu çok istemiştim (2008,s40) ama param yetmemişti..şuanda mazda3(makyajlı 2009) kullanıyorum..120 TLye özel servise yaptırdığım, yağ değişimi,hava filtresi ve yine adını hatırlamadığım bir filtre için işçilik dahil 120 TL ödedim..(herşey orjinal) yetkili servis 250 TL rakamlardan bahsetmişti..yetkili servisler bence artık kar anlayışlarını değiştirmelidirler..zaten günümüzde özel servislerin yetkililerden pek farkı kalmadı..araçları satarken yeterince para kazanıyorlar bari bakım serviste ellerini ceplerimizden çekseler..

benim arabanın 10 aylık garantisi olmasına rağmen yetkili servise hiç girmedim..tüm itirazlara rağmen tüp attırdım..allaha şükür araba hiç üzmedi beni..
    volvonun servis ücretlerini yüksek bulduğumuda belirtmeliyim..orta direk volvoculara sabırlar

büyük bilge senin gibi parayı sokaktan toplamadığımızı bilen bilinçli tüketicileri kutlarım..

• Teşekkür ederim Oprema, farklı forumlarda araştırdım ve bir kez daha farkına vardım ki neyi nereden almanız gerektiğini biliyorsanız iyi şeyler kullanır ama çok para ödemezsiniz. Tabii dediğiniz gibi, parayı sokaktan toplamıyorsanız araştırırsınız.
  • aracınızın bakım periyodu 20.000 km'dir,triger seti 120.000 km 'değiştirilir...
  • 2010 volvo s40 d 40 bin bakımı yetkili veya özel servis yakında yaptıran tecrübelerini ve fiyatı paylaşabilir misiniz?
    Teşekkürler.
  • 40.000 km bakımınızı yukarıda belirttiğim yöntemle 220-230 TL'ye yaptırabilirsiniz (yağ, yağ filtresi, hava, yakıt ve polen filtreleri ve işçilik).
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.